Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:08
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Марс


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Марс в аспект с Нептун

Съвпад Марс - Нептун

Тъй като сте пълен мечтател, емоционален и чувствителен в любовта, трябва да се научите да пречиствате вашите чувства. Ентусиазмът ви е безграничен и не винаги се контролира; често имате чувството, че сте над закона. Може да имате проблеми с алкохол и наркотици, ако аспекта е в Рак или дванайсти дом. Вие сте магнетичен и може да бъдете екстрасензорен. Ако сте силно мотивиран, може да бъдете истински кръстоносец. С неблагоприятни аспекти, трябва да внимавате с романтичните преживявания; може да сте предразположен към предателство. Всички аспекти на Марс-Нептун дават ентусиазъм и енергия; имате нужда от изпускателна клапа.
Съвпадът на Марс и Нептун дава на вашата индивидуалност силен психичен магнетизъм. Вие имате талант за лидерство, защото хората ви следват инстинктивно. Често вашите цели и енергии са насочени към духовни въпроси. Вие имате много романтична природа, понякога изглеждате като непрактичен или неуверен. Вие трябва да сте отворен към съвети.

Секстил Марс - Нептун

Съчувствен и вдъхновен, вие винаги търсите най-хубавото в другите. Ще бъдете добре в обслужващата сфера или в занимания, които помагат на другите. Фантаст и артистичен, може да сте надарен музикално или литературно. Въпреки, че сте любящ и емоционален, вие също познавате самоконтрола. Ще имате успехи във всички нептунови области, като актьорство, медицина, корабоплаване или петролна промишленост.
Това е благосклонен аспект, които стимулира вашата психична природа. Вие сте много чувствителен, умеете да усещате, когато другите са неискрени. С това си усещане често разкривате плановете на вашите опоненти. Вие усещате и разбирате вашите най-дълбоки биологични и емоционални подтици и имате контрол над тях.

Квадрат Марс - Нептун

Вашето богато въображение и творчески способности ще ви дадат възможност да достигнете големи висоти. Обаче случайни отношения могат да ви вкарат в отблъскващи ситуации. Като че ли си търсите проблеми и сте особено уязвим към измама. Бъдете внимателен към лекарства, защото сте чувствителен към тях. Също сте чувствителен към хранителни отравяния и инфекции. Трябва да се научите да контролирате влечението към алкохола или той може да се превърне в проблем.
Този аспект предполага тенденция на обърканост във вашия живот. Често усещате превратност във вашите чувства и амбиции. Неясни или подсъзнателни причини ви подтикват към действия, които не осъзнавате. Добра страна на този аспект е, че той ви подтиква към одухотворени въпроси и създава нажежена психична енергия, но не са редки случаите на духовни заблуди. Този аспект предполага още полова тревожност, потиснати сексуални нужди или известна степен на измама в интимните ви връзки. Този аспект подсказва, че вие умеете да се справяте най-добре, когато сте сам. Вие трябва да работите сам или с възможно най-малко хора. Развивате способност да планирате и контролирате, а също така се научете да приемате отговорности, дори когато нещо може да се обърка.

Тригон Марс - Нептун

Съчувствен и вдъхновен, вие винаги търсите най-хубавото в другите. Ще бъдете добре в обслужващата сфера или в занимания, които помагат на другите. Фантаст и артистичен, може да сте надарен музикално или литературно. Въпреки, че сте любящ и емоционален, вие също познавате самоконтрола. Ще имате успехи във всички нептунови области, като актьорство, медицина, корабоплаване или петролна промишленост.
Тригонът между Марс и Нептун предполага успешна интеграция между действия и мечти. Вие умеете да разбирате вашите най-дълбоки биологични подтици, но не само, умеете и да ги контролирате. Умеете да сте съчувствен слушател и добър съветник. Хората, разбира се, ви ценят заради това ви качество. Вашата силна интуиция ви помага да откривате, когато другите са неискрени. Вие имате добра съвместимост на вашите психически, физически и несъзнателни страни. Често този аспект се среща при добри танцьори или хора практикуващи йога.

Куинконс Марс - Нептун

Този аспект показва склонност към преувеличаване и нереални амбиции, които може трудно да се реализират. Оставате открит за измами в личните си взаимоотношения, защото очаквате най-доброто от всеки. Тези около вас намират за трудно, ако не и невъзможно, да живеят според вашите идеали.

Опозиция Марс - Нептун

Аспектът показва, че трудно се свързвате с другите емоционално. Лесно се подавате на измами. Вие сте съвършено честни, но често вашите мотиви и действия ще бъдат подозирани. Избягвайте наркотици, алкохол и свръхестественото. Те са опасни за вас, защото лесно им се подавате. Вие често си създавате илюзии, които нямат нищо общо с живота. Научете се да си поставяте по-реалистични цели.
Папка: Аспекти на Марс | Добавил: Пим (23.04.2009)
Разгледан: 12525
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240