Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:56
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Марс


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Марс в аспект с Плутон

Съвпад Марс - Плутон

Твърде емоционален, трябва да се научите да контролирате вашите силни желания. Вие сте усърден, с добри възстановителни способности и в състояние да се справите с всякаква ситуация, поради голямата си издръжливост, но вашите цели могат да се превърнат в мания. Ако изразявате позитивно енергията на този съвпад, може да бъдете динамичен и смел; ако я проявявате деструктивно може да бъдете жесток, брутален и садистичен.
Този аспект показва много силна природа. Вие имате постоянство и решителност, за да получавате това, което искате. Но сякаш се интересувате повече от битката, а не от крайния резултат от нея. Ако сте влюбен, вие сте настоятелен и притежателен. Това е силно емоционален аспект. Ако вашите физически желания и емоционалност не са контролирани, този аспект би могъл да ви подтикне към бруталност или жестокост.

Секстил Марс - Плутон

Използвате вашата емоционална и физическа енергия позитивно; това ви дава възможност да се увлечете и ангажирате дълбоко с борба срещу социалната несправедливост. Вероятно ще посветите себе си в помощ на другите. Вашата смелост и самоувереност ви бележи като водач; имате добри наклонности в много области, включително технологиите, медицината, спорта, хирургията и промишлеността.
Вие имате много добри ръководни сили. Имате способности на върхов следовател или изследовател, вие обичате да се ровите и търсите фактите. Умеете да усещате хората, да разбирате техните мотиви и желания. Способен сте да представяте становищата си по много жив и мощен начин, без да игнорирате идеите, които са ви представени.

Квадрат Марс - Плутон

Енергичен и агресивен, отивате твърде далече. Трябва да контролирате способността си да се отнасяте грубо с другите. Когато сте ядосан може да прибегнете към физическо насилие. Вашата склонност да обиждате, когато сте разстроен, може да причини опустошение в личните ви взаимоотношения. Силният ви сексуален импулс изисква подходящ емоционален отдушник; не трябва да позволявате това да доминира живота ви с изключение на вашите творчески инстинкти.
Квадратът между Марс и Плутон показва силна природа. Често вашите действия биха могли да бъдат описани като безразсъдни. Определено вие сте потаен и предпазлив относно вашите проекти. Когато сте раздразнен вие ставате доста нападателен и показвате лош нрав. Имате силни сексуални желания, които не винаги можете да контролирате. Това е много физически аспект, който ви показва, че трябва да се научите на самоконтрол. Ако успеете да се научите да се самоконтролирате вие бихте могли да доразвиете много добра концентрация при решаване на прогресивни въпроси.

Тригон Марс - Плутон

Използвате вашата емоционална и физическа енергия позитивно; това ви дава възможност да се увлечете и ангажирате дълбоко с борба срещу социалната несправедливост. Вероятно ще посветите себе си в помощ на другите. Вашата смелост и самоувереност ви бележи като водач; имате добри наклонности в много области, включително технологиите, медицината, спорта, хирургията и промишлеността.
Аспектът показва, че по природа сте много настоятелен. Вие можете ефективно да решавате обществени задачи, благодарение на вашата добра осведоменост. За вас романтичните връзки имат голямо значение. Вие сте грижовен, но сякаш се опитвате да трансформирате тези, с които се свързвате - емоционално и социално.

Куинконс Марс - Плутон

Вие сте насилствено настоятелен и доминиращ във вашата работа; това може да доведе до противопоставяне и липса на сътрудничество от страна на вашите колеги. Трябва да се научите да се релаксирате и да не отстъпвате пред трудностите или може да страдате от тотално умствено и физическо изтощение. Не позволявайте на другите да поставят много изисквания към вашето време и усилия.

Опозиция Марс - Плутон

Вие сте непокорен. Понякога има липса на самоконтрол над агресивността ви. Склонен сте да обиждате хората, когато се опитвате да утвърждавате вашите права, или нещата в които вярвате. Опитвайте се да стигате до компромиси. И Марс и Плутон са планети, които се свързват със сексуалността. Противостоенето на тези две скорпионски планети показва конфликтност в интимната сфера. Вашето желание да властвате над другия би могло да създаде сериозни пукнатини във връзката ви.
Папка: Аспекти на Марс | Добавил: Пим (22.04.2009)
Разгледан: 13799
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240