Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:24
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Венера


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Венера в аспект със Сатурн

Съвпад Венера - Сатурн

Вашият дълг и щастие се отъждествяват. Преценката ви е добра, а също и вашата самодисциплина. Имате голяма нужда от сигурност и често я търсите в партньора, който би могъл да е по-възрастен от вас или женен. Един от вашите родители може да е бил строг и студен, така че да се страхувате от близки контакти. Вие сте предан твърде сериозен и добър по математика, финанси и в изкуството. Усърден сте и защитник на честта на семейството.
Този аспект показва необходимост винаги да получавате това, което искате. Много от вашите връзки са незадоволителни или ограничаващи по някакъв начин. Често си мислите, че сте използван или че вашите партньори не ви дават това, което ви се полага. Смятате, че давате повече отколкото получавате. Не са редки случаите, когато песимизмът може да маркира вашите становища за интимните връзки. Този аспект е много силно свързан с финансовите въпроси. Вие сте малко материалист и сте от типа хора, които са склонни на "брак по сметка". Доста сте самодисциплиниран когато става въпрос за пари.

Секстил Венера - Сатурн

Вие сте сериозен, предан, пожертвувателен и пестелив и може да спечелите посредством партньорство, бизнес или по-възрастни хора. Напредвате по пътя си бавно и непрекъснато и ще имате полза от продължителни усилия. Обикновено сте отличен родител, както и добър съдник на хората. Вие сте едновременно влиятелен и зависим и имате склонността да се развивате късно. Писането, поезията и музиката ще бъдат добър изход, за да преодолеете вашата вътрешна самота.
Секстила между Венера и Сатурн дава бетонен израз на вашите художествени таланти. Вие сте верен на вашите приятели и близки. Обикновено създавате издръжлив брак. Тактичност, изтънченост и добри обноски са много характерни за този аспект. Вие сте учтив и имате онази формалност при социалните контакти. В романтичните си връзки сте предпазлив и резервиран. Вие сте майстор на романтичните увертюри, с които се стремите да се убедите, че отсрещния човек също изпитва чувства и е подходящ за вас. Умеете да поемате обществени отговорности, общо взето сте доста надежден.

Квадрат Венера - Сатурн

Вечно недоволен, вие често жертвате щастието си заради дълга. Стеснителен, чувствителен, скован в емоциите, другите могат да ви сметнат за студен. Имате склонност да стоите в отбрана и се страхувате от отхвърляне и липса на разбиране. Може да имате проблеми с вашите родители и ще направите по-добре да напуснете техния дом. Тъй като ви е трудно да изразите истинските си чувства, вероятно ще трябва да правите много отстъпки в живота. Би трябвало да забавите брака си до над двадесет и осем години, защото може да бъдете нещастен, ако се ожените твърде млад. Вашият голям урок е да се научите да се сближавате с другите.
Аспектът показва трудности във вашите връзки. Често ви навестява чувство на меланхолия. Вие смятате, че е трудно да удовлетворявате хората, а също така често се страхувате да не бъдете отхвърлен. Трябва да се опитате да се преборите с вашата отбранителна позиция. Вие имате много висока степен на напрежение и тревожност, на вас ви е трудно да релаксирате ефективно.

Тригон Венера - Сатурн

Вие сте сериозен, предан, пожертвователен и пестелив и може да спечелите посредством партньорство, бизнес или по-възрастни хора. Напредвате по пътя си бавно и непрекъснато и ще имате полза от продължителни усилия. Обикновено сте отличен родител, както и добър съдник на хората. Вие сте едновременно влиятелен и зависим и имате склонността да се развивате късно. Писането, поезията и музиката ще бъдат добър изход, за да преодолеете вашата вътрешна самота.
Тригонът между Венера и Сатурн показва, че вие имате добро усещане за хората, винаги знаете кога към кой да се обърнете. В романтично отношение сте доста резервиран и предпазлив. За вас е важно първо да оцените обекта на вашите чувства, а после да се впускате във връзка. Вие сте доста независим, а вашите чувства сякаш са контролирани, понякога този аспект ви прави да изглеждате доста студен по отношение на емоциите. Това е подходящ аспект за бизнес.

Куинконс Венера - Сатурн

Вие сте способен да водите много добър живот, но вашият невероятен трудов импулс често е една компенсация. Страхът ви от отхвърляне в любовта води до нуждата да блестите в професията или кариерата, където се изисква по-малка лична ангажираност. Вие имате голям потенциал за успех, тъй като това е аспектът на работния кон. Депресията и вътрешното противоречие са обичайни, но ги криете зад вашата отдаденост в работата, често с цената на любов и нежност.

Опозиция Венера - Сатурн

Вечно недоволен, вие често жертвате щастието си заради дълга. Стеснителен, чувствителен, скован в емоциите, другите могат да ви сметнат за студен. Имате склонност да стоите в отбрана и се страхувате от отхвърляне и липса на разбиране. Може да имате проблеми с вашите родители и ще направите по-добре да напуснете техния дом. Тъй като ви е трудно да изразите истинските си чувства, вероятно ще трябва да правите много отстъпки в живота. Би трябвало да забавите брака си до над двадесет и осем години, защото може да бъдете нещастен, ако се ожените твърде млад. Вашият голям урок е да се научите да се сближавате с другите.
Този аспект показва наличност на емоционални разочарования. Това е доста подтискащ аспект. Грубостта на Сатурн сякаш тежи и пречи на Венера по отношение на щастието, връзките, художествените умения и финансовата сигурност. Вие може би гледате на своите постижения с недоволство, подценявайки вашата самостойност. Често ви липсва увереност. Хубаво е да се научите да си давате по-висока оценка.
Папка: Аспекти на Венера | Добавил: Пим (02.05.2009)
Разгледан: 17743
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240