Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:33
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Меркурий


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Меркурий в аспект с Плутон

Съвпад Меркурий - Плутон

Вашият ум е задълбочен, проницателен, убедителен у склонен към крайности. Вие сте находчив, изучаващ, настоятелен и очарован от мистериозното и непознатото. Това е добър аспект за проучване, анализи, хирургия, химия или изследователска работа. Може да мамите понякога. Може да имате комплекс за власт или да бъдете въвлечен в нежелателни сдружения.
Този аспект предполага дълбока проницателност, която се поддава на крайности. Вие търсите скритото значение, в това което другите казват. Много често изследвате човешките мотиви, което ви прави много добър психолог. След като сте се спрели на някакъв предмет или сфера на дейност, рядко ги сменяте, веднъж направили някакъв извод, рядко го променяте. Понякога сте прекалено властни.

Секстил Меркурий - Плутон

Вие сте умен, дипломатичен, аналитичен и индивидуалист. Имате дълбоко схващане и добри сили за съсредоточаване; използвате силата на волята си интелигентно. Можете да упражнявате влияние върху другите, смел сте и обичате съревнованието. Може да очаквате твърде много от другите хора. Този аспект е добър за анализ, обучение, медицина, проучване и финансово управление.
Вие имате изключително аналитичен ум. Вие сте способен да схванете и разберете дори и най-неуловимите и неясни теми и задачи. Вашето разбиране е толкова дълбоко, че от едно нещо вие научавате повече отколкото другите могат. Това е много добър аспект, които би ви помогнал в много научни дейности, а също така и в детективски професии.

Квадрат Меркурий - Плутон

Вашата реч е язвителна, казвате това, което е, но можете също да проявите невероятен такт и дипломатичност. Обичате другите да приемат идеите ви. Рядко показвате успешен умствен баланс; вие се люшкате между слепия стремеж и отдаденост и песимизма, постоянно гълчейки и карайки се. Поемате ненужни рискове. Ще бъдете добър в проучването, детективството, медицината или психологията. Този аспект е добър за новите методи на изразяване във всяка област.
Вашето изразяване и мислени образи понякога могат да са много сурови, а според много хора да сте студен и безчувствен. За вас е много трудно да показвате на хората как се чувствате, това се дължи на страх от техните реакции. Често държите тайни за вас си и за това, което знаете. Сякаш желаете другите да се приспособяват към вашите становища.

Тригон Меркурий - Плутон

Вие сте умен, дипломатичен, аналитичен и индивидуалист. Имате дълбоко схващане и добри сили за съсредоточаване; използвате силата на волята си интелигентно. Можете да упражнявате влияние върху другите, смел сте и обичате съревнованието. Може да очаквате твърде много от другите хора. Този аспект е добър за анализ, обучение, медицина, проучване и финансово управление.
Аспектът показва способност да се открива корена и причинната за всичко. Вие имате изключително добра концентрация. Този аспект много често се среща в наталните карти на детективи, следователи и т.н. Вие имате много добро логическо мислене. Усещате мотивите и мислите на другите.

Куинконс Меркурий - Плутон

Тъй като чувството ви за отговорност е прекалено развито, вие поемате твърде много задължения. Понякога може да сте замесен в работите на другите хора. Вие сте чувствителен и интуитивен и обичате изцяло да се въвличате в каузи. Очаквате твърде много от себе си и от другите; пазете се от изтощаване на силите; вашето здраве може да пострада.

Опозиция Меркурий - Плутон

Вашата реч е язвителна, казвате това, което е, но може¬те също да проявите невероятен такт и дипломатичност. Обичате другите да приемат идеите ви. Рядко показвате успешен умствен баланс; вие се люшкате между слепия стремеж и отдаденост и песимизма, постоянно гълчейки и карайки се. Поемате ненужни рискове. Ще бъдете добър в проучването, детективството, медицината или психологията. Този аспект е добър за новите методи на изразяване във всяка област.
Тук имаме на лице умствено напрежение. Често пазите поверителна информация за проблемите на хората - т.нар. "кошче за душевни отпадъци". Вие имате склонност да употребявате рязка и сурова реч. Ако някои ви предизвика ставате емоционално и интелектуално арогантни. Много сте нетърпелив, искате всичко да става тук и сега.
Папка: Аспекти на Меркурий | Добавил: Пим (05.05.2009)
Разгледан: 11859
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240