Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:25
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Луната


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Луната в аспект с Нептун

Съвпад Луна - Нептун

Вие сте неспокоен, меланхоличен, изключително чувствителен, романтичен, идеалист, съчувствен податлив на влияния. Този съвпад подчертава мистичните и религиозни наклонности; също музикалните и творчески наклонности. В емоционален план ще ви бъде трудно да разграничите илюзията от реалността.
Вие сте мечтател. Имате много добри психични способности, които ви помагат да вниквате в неща, които другите крият. Вие изгаряте от желание да помагате на всички. Имате нужда от стимулиране, когато сте си поставили някоя задача, защото умът ви е скитник и лесно се отегчава. Вие сте идеалистично настроен, а това не рядко води до разочарования. Романтичен сте, но е много трудно да се оправдаят вашите очаквания.

Секстил Луна - Нептун

И двете планети засягат емоционалната природа. Тези аспекти разширяват обсега на вашия живот и често показват необичайни желания, но те могат също да доведат до склонност към прекалено идеализиране и така да се измамите. Вие сте сърдечен и великодушен и харесвате изкуството, музиката, пеенето и танцуването. Тези аспекти благоприятстват нептуновото предприемачество; петрол, корабостроене, филми и театър.
Тук е в наличност много живо въображение. Често хората със секстил Луна – Нептун притежават способности на екстрасенс. Вие имате силна емоционална чувствителност към другите. Готови сте да съчувствате и помагате на слабите. Понякога прекалено много идеализирате действителността. Имате склонност към самоизмама и объркване.

Квадрат Луна - Нептун

Вие сте въвлечен в сложни емоционални взаимоотношения, благодарение на вашата склонност да обърквате реалността със заблудата. Често тези аспекти показват бягство чрез пиене, наркотици или фантазия. Вие сте творец и артист, но подценявате уменията си. Може да възникнат здравни проблеми, ако не се справяте добре с аспекта квадрат; ако е в кардинални знаци, може да имате проблеми с кръвообращението; ако е във фиксирани знаци, може да възникнат ендокринни проблеми, а ако е в променливи (подвижни) знаци, може да имате проблеми с централната нервна система. Тези аспекти могат да означават също и груб родител.
Квадратът между Луна и Нептун показва, че за вас е трудно да разделяте истината от измишльотината. Вие имате добър художествен талант, но действителност и въображение често се замъгляват. Много често сякаш се опитвате да нагласите действителността така, че тя да отговаря на вашите емоционални възгледи. Когато това е невъзможно вие бягате. Отговорностите у дома и на работа за вас са тежест, която се опитвате да отбегнете или отхвърлите. Опитайте се да стъпвате малко по-твърдо на земята, вместо да бягате във вашето въображение.

Тригон Луна - Нептун

И двете планети засягат емоционалната природа. Тези аспекти разширяват обсега на вашия живот и често показват необичайни желания, но те могат също да доведат до склонност към прекалено идеализиране и така да се измамите. Вие сте сърдечен и великодушен и харесвате изкуството, музиката, пеенето и танцуването. Тези аспекти благоприятстват нептуновото предприемачество; петрол, корабостроене, филми и театър.
Този аспект показва, че вие имате близка връзка с членовете от вашето семейство. Вие сте чувствителен, и изстисквате вашата съзидателност по пророчески или интуитивен начин. Вие сте в хармония с вашата духовност. Този аспект дава много добър талант за изкуство и най-вече в музиката. Понякога сте склонен да драматизирате живота, като преувеличавате или изкривявате събитията. Би било добре ако се борите срещу апатията.

Куинконс Луна - Нептун

Вие сте съчувствен и нетърпелив да помогнете на другите, макар те да не искат и да не се нуждаят от това. Вашата съчувственост може да ви направи беззащитен срещу враждебност и дори предателство. Трябва да се научите да виждате хората такива, каквито са и да не сте прекалено романтичен във връзките си. Добре е да се опитвате да преодолеете склонността си да се носите по течението и да бъдете неблагонадежден.

Опозиция Луна - Нептун

Вие сте въвлечен в сложни емоционални взаимоотношения, благодарение на вашата склонност да обърквате реалността със заблудата. Често тези аспекти показват бягство чрез пиене, наркотици или фантазия. Вие сте творец и артист, но подценявате уменията си. Тези аспекти могат да означават също и груб родител.
При този аспект се наблюдава талант и съзидателност. Сякаш чувствата направляват вашите действия. Трудно ви е да разделяте реалното от измисленото, често създавате илюзии за вас и другите около вас. Обективното ви е трудно. Липсва ви способността да планирате вашия живот. Налични са периоди, в които ви липсва самоувереност. Понякога хората се възползват от вашата емоционалност.
Папка: Аспекти на Луната | Добавил: Пим (14.05.2009)
Разгледан: 16174
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25