Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:11
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Слънцето


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Слънце в аспект с Луна

Съвпад Слънце - Луна

Всеки аспект на Слънцето поставя ударение върху вътрешния Аз, индивидуалността и егото.

Съвпадът набляга на Аза.

Аспектът може да бъде ограничаващ и може да покаже крайности в темперамента според знака, в който става съвпада. Вие клоните към една посока като стеснявате кръгозора си. Може да бъдете своеволен и импулсивен, но в личен аспект спазвате дистанция. Слънце в съвпад с Луна в момента на вашето раждане означава, че Луната е във фаза новолуние.
Този аспект може да се тълкува като обединяване на емоционалните и естествени подтици. Темперамента е по-едностранен, трудно се влияе от нуждите и желанията на другите. Често се усещате задоволен от целите си. Вие се държите на страна от чуждите дела, мисли.. и очаквате и те да правят същото. За вас е по-трудно да се приспособявате към промените, с изключение на случаите, когато вие смятате, че тези промени са във ваш интерес. Почти от всичко очаквате високи резултати. Понякога само вие си мислите, че сте успели.

Секстил Слънце - Луна

Секстилът улеснява изявата на егото.

Достъпен, спокоен и щастлив, вие не сте много амбициозен, но може да постигнете успех без много да се борите. Съществува хармония между вашето его и вашите емоции. Може да очаквате лесен живот, удобен дом и подкрепа от другите. Вашият най-голям проблем е склонността ви да ставате апатичен, точно когато трябва да сте бодър. По правило секстила е добър и лек аспект.
Секстил между Слънце и Луна е индикатор за спокоен и щастлив живот. Този аспект прави вашите връзки с вашето семейство много хармонични, спокойни и уравновесени, вие винаги сте внимателен към другите, а това ви прави да сте харесван почти във всички среди. Често сте преизпълнен с идеи. Секстила Луна/Слънце е много добър показател за това, че имате голям шанс за успех в живота.

Квадрат Слънце - Луна

Квадратурата предизвиква егото и създава напрежение на личностно ниво.

Слънцето представлява самоувереността, а Луната представлява емоционалния импулс, така че съществува конфликт между егото и емоциите. Този конфликт може да се изрази чрез личността, здравето, родителите и партньорите. Ще има остро разногласие за Аза, опитвайки се да помири "мъжкото" и "женското" начало. Може да има пререкание между професионалните и семейни фактори или между родителите. Може би съществува проблем с партньора, което може да доведе до развод и финансови рискове. Все пак това вътрешно напрежение дава голям подтик и способност за постигане на целта. Квадратурата или опозицията могат да покажат, че родителите не са се разбирали по време на зачеването на детето.
Квадрат между Слънце и Луна показва конфликти в определени аспекти от живота. Много от вашите възгледи са блокирани от емоционални образи или навици, които често са наследени от възпитанието или от изминали събития. Семейството и изобщо дома сякаш ви пречи да се развивате по начин, който на вас ви харесва. Ако имате ранен брак е възможно да се сблъскате с трудности в отношенията. Във вашите връзки често сте отбранителен и прекалено спорещ. Този аспект показва конфликт между вашето его и вашите чувства. Усещате често доста силно напрежение между вашата външна и вътрешна същност.

Тригон Слънце - Луна

Тригонът дава на личността възможност да се изяви хармонично.

Достъпен, спокоен и щастлив, вие не сте много амбициозен, но може да постигнете успех без много да се борите. Съществува хармония между вашето его и вашите емоции. Може да очаквате лесен живот, удобен дом и подкрепа от другите. Вашият най-голям проблем е склонността ви да ставате апатичен, точно когато трябва да сте бодър.
Този аспект показва хармоничен баланс между вашата воля, навици и чувства. Вашите реакции към обстоятелствата са насърчени от успех и желание за растеж. Вие се самоуважавате. Ранните отношения с родителите ви са полезни и най-вероятно те са насърчавали вашата индивидуалност, учили са ви на самостоятелност. Хората контактуват леко и свободно с вас. Ако изобщо има някакъв проблем тук то той най-вероятно е липса на настоятелност, причинена от необходимостта да сте твърди.

Куинконс Слънце - Луна

Куинконсът ви подсказва, че трябва да бъде осъществено приспособяване, преди вътрешният Аз да може да се изрази позитивно.

Трябва да се приспособите по начин, по който се приспособявате към вашите емоционални нужди и съзнателна воля. Може да злоупотребите със здравето си, ако се отдадете на обсебващи вашето време и енергия занимания. Възможен е любовен провал, ако не спрете да гледате на вашия любим през розови очила.

Опозиция Слънце - Луна

Опозицията дава самосъзнание или съзнание за някой друг.

Слънцето представлява самоувереността, а Луната представлява емоционалния импулс, така че съществува конфликт между егото и емоциите. Този конфликт може да се изрази чрез личността, здравето, родителите и партньорите. Ще има остро разногласие за Аза, опитвайки се да помири "мъжкото" и "женското" начало. Може да има пререкание между професионалните и семейни фактори или между родителите. Може би съществува проблем с партньора, което може да доведе до развод и финансови рискове. Все пак това вътрешно напрежение дава голям подтик и способност за постигане на целта. Квадратурата или опозицията могат да покажат, че родителите не са се разбирали по време на зачеването на детето.
Тази опозиция показва несъвместимост между вашите емоции и съзнателната ви воля. Често усещате приливи и отливи на вашата способност да се изразявате. Често усещате, че сте в противоречие с тези, с които би трябвало да сте в контакт. Връзките означават много за вас и вие имате силна нужда те да бъдат сплотени. За да бъдат добри връзките ви сякаш се изисква да давате повече отколкото получавате. Вие може да изпитвате трудност да се отърсвате от миналото и да продължавате напред.

Папка: Аспекти на Слънцето | Добавил: Пим (31.05.2009)
Разгледан: 24545
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240