Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:07
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 0
Потребители: 1


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Слънцето


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Слънце в аспект с Марс

Съвпад Слънце - Марс

Трудолюбиви и самоуверени, вие имате силна воля и импулс. Това е благоприятен аспект, защото мощта на Слънцето е изразена чрез енергията и действието на Марс, едновременно в домовете, където са тези планети и домовете, които управляват. Вие сте избухлив, но бързо ви минава. Предприемчив, драматичен и обичате да се съревновавате, с добра способност за ръководене. Не се плашите от опасностите.
Съвпадът на Слънцето с Марс показва тенденция към доминиране над другите. Вие имате усещане за власт. Вие сте амбициозен, войнствен, конкурентоспособен. Този съвпад показва смелост, сила, не рядко и прекалена агресивност. Вие сте надарен с изключителна воля, физическа енергичност, ентусиазъм. Често другите ви смятат за добър водач.

Секстил Слънце - Марс

Вие сте дързък и авантюрист, със силно тяло и мощна енергия. Можете да завършите всичко, с което сте се заели. Вие сте честолюбив и почтен и сте в състояние да взимате бързи радикални решения. Сферата на правото, управлението, спорта и политиката ви привличат.
Секстила Слънце - Марс ви прави енергичен човек. Вие имате много съзидателни идеи и полагате всякакви усилия да ги изразите. Използвате вашите интелектуални способности ефективно. Вие рядко изоставяте проект, които смятате, че не е завършен. Вие сте индивидуалист, но умеете да приемате идеите на другите. Отличната ви способност за комуникация е сред вашите най-хубави активи. Понякога може да изглеждате нахакан. Но все пак вашата комуникативност може да ви направи отличен учител или консултант. Обичате да сте информиран за много неща.

Квадрат Слънце - Марс

Вие сте агресивен, прям, ентусиазиран и борбен. Обичате рисковете и може да бъдете донякъде склонен към авантюри. Може да се държите предизвикателно, така че да ядосате другите. Вие сте силен физически и се нуждаете от партньор, който може да ви следва стъпка по стъпка. "Мисли преди да говориш", би трябвало да е вашето мото.
Квадрат между Слънце и Марс създава настоятелно и импулсивно поведение. Дори ако се самохарактеризирате като много пасивен човек, когато този аспект е активиран вашите действия са неочаквани и прибързани за самите вас. Вие изразходвате не малко усилия, за да постигнете вашите амбиции, въпреки че подхождате към задачите с много ентусиазъм и енергичност. Понякога сте склонен да показвате гняв и безочие. Трябва да се научите да развивате търпение и предвидливост, за да избягвате конфликтите във вашия живот. Една от добрите страни на този е аспект е голямата физическа енергия, която обаче трябва да се научите да контролирате и да използвате на правилното място. Когато тя е добре насочена вие можете да се справите много добре във всичко. Избягвайте тенденцията да сте егоцентричен и да изкисквате прекалено голямо внимание от другите.

Тригон Слънце - Марс

Вие сте дързък и авантюрист, със силно тяло и мощна енергия. Можете да завършите всичко, с което сте се заели. Вие сте честолюбив и почтен и сте в състояние да взимате бързи радикални решения. Сферата на правото, управлението, спорта и политиката ви привличат.
Тригонът Слънце - Марс подсилва вашата жизненост, самоувереност, енергичност и воля. Вие умеете да функционирате на висока скорост за продължително време. Обожавате и се наслаждавате от предизвикателството на трудни задачи. Вие имате увереността, че можете да успеете във всичко. Рядко, дори никога не опирате до измама или непочтеност. Вие приемате хората такива каквито са и очаквате и те да ви приемат такъв. Често действате импулсивно, но все пак умеете да правите и дългосрочни планове. Приемате проблемите на живота без колебание. Вашия живот е неспокоен, но определено на вас това ви харесва.

Куинконс Слънце - Марс

Съществува конфликт между волята и желанието и това създава напрежение във всичко, което предприемате. Несигурен в своите способности, вие често декомпенсирате, като се държите надменно и арогантно. Трябва да се научите да владеете вашия гняв и възмущение; когато проявите вашата зависимост другите скоро ще ви видят в различна светлина.

Опозиция Слънце - Марс

Вие сте агресивен, прям, ентусиазиран и борбен. Обичате рисковете и може да бъдете донякъде склонен към авантюри. Може да се държите предизвикателно, така че да ядосате другите. Вие сте силен физически и се нуждаете от партньор, който може да ви следва стъпка по стъпка. "Мисли преди да говориш", би трябвало да е вашето мото.
Несъгласието е постоянен ваш спътник. Вие сте много настоятелен и решителен и привличате хора с подобни черти. За вас е трудно да се гледате реалистично и разбирате, че много от битките, които водите са просто безсмислени и излишни. Вие осъзнавате, че трябва да се научите да контролирате вашата агресивност, но дали винаги успявате?
Папка: Аспекти на Слънцето | Добавил: Пим (28.05.2009)
Разгледан: 17390
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240