Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:50
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Слънцето


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Слънце в аспект с Хирон

Когато Хирон аспектира Слънцето, пълното усещане за Аза, за нас такива, каквито сме, е свързано с нивото, на което преживяваме духовността, висшето съзнание в нашия живот. Този аспект има връзка с идентифицирането на дхарма, житейския път, а след това природата на аспекта показва дали този път е бил един постоянен стрес или прогресивно осъществяване. При отрицателните аспекти, каквито са съвпадите, квадратурите и опозициите, периодът до четирийсет години ще бъде труден. Индивидите ще имат чувството, че съдбата, която усещат вътре в себе си, не е отражение на тяхната реалност. Хората със секстили, тригони и дори куинконси са по природа духовни същества още от ранна възраст. Те често стоят настрана от преживявания, които биха могли да смутят тяхното естествено духовно усещане за Аза. Също може да имат комплекс за превъзходство, чувството, че са над другите. Те притежават обаяние и другите се пазят от тях, както отбелязва Зейн Стейн.

Съвпад Слънце - Хирон

При Хирон в съвпад със Слънце присъщото чувство за съдбоносност е толкова силно, че нормалните модели поведение рядко оцеляват. Роденият с този аспект е уникален; той е целенасочен и съзидателен. Марк Робъртсън забелязал, че повечето хора са на върха на успеха, когато Сатурн транзитира през рождения Медиум цели, и повечето хора се насочват към себе си, когато Сатурн пресича Асцендента . Повечето хора имат успешен цикъл, когато преживяват възвръщането на Юпитер. Тези с Хирон в съвпад със Слънце като че ли живеят в друго време. Карта № 2 е на млада лечителка, която е мистик от ранното си детство и е изключителен лечител понастоящем. Нейната майка е голям мистик и лечител и е създала около нея благоприятна среда, за да проявява силата на съвпада между Хирон и Слънце.

Секстил Слънце - Хирон

Хирон в секстил със Слънце създава голяма задълбоченост в ранна възраст, среда, която предлага възможности за развиване на високи принципи и голяма вътрешна потребност у хората да извършат някакво важно дело в света. Карти № 10 и № 25 са добри примери за ранен и дълбок вътрешен импулс да се прояви висшата цел на секстила между Хирон и Слънце. Издателят с Карта № 10 избрал родители с много чисти идеали, въпреки че взаимоотношенията с майката са много трудни, както може да се види с Луна на върха на Тао-квадратурата, включваща Марс опозиция на Плутон; а затрудненията с бащата са показани чрез квадратурата на Сатурн с Хирон. Художничката от Карта № 25 избрала много любящи и жертвоготовни родители и тя е много дисциплинирана. Съществува едно забележително постоянство при тези индивиди, но те рядко са доволни от постиженията си. Секстилът между Хирон и Слънце показва, че Висшият Аз ще бъде въплътен в този индивид по време на това въплъщение и може би нивото на недоволство от постигнатото ще се понижи, когато се въплъти Висшия Аз, обикновено след опозицията на транзитиращия с рождения Уран.

Квадрат Слънце - Хирон

Родените с Хирон в квадратура със Слънце показват типичния модел на работа с квадратури: те преживяват трудна борба с духовността преди възвръщането на Сатурн, работят върху истинския смисъл на живота интензивно през 30-та година и започват да овладяват дилемата след опозицията на Уран към рожденото му положение. Тези индивид имат много труден период при Урановата опозиция, когато електричеството на Уран изостря действието на квадратурата между Хирон и Слънце и е склонен да причини нервно напрежение.
Това е безмилостна позиция; съветите ще помогнат в голяма степен и тези индивиди се нуждаят от потвърждаване на прогреса в борбата им със Сатурн. Те се нуждаят от масаж по раменете. Трябва да се научат да контролират действието на Сатурн, а не обратното. Те са строги към себе си, но излизат от контрол. След като открият веднъж своята съдба/Слънце, те ще установят контрол над себе си, работейки върху Урановия дисбаланс.

Тригон Слънце - Хирон

Тригонът на Хирон със Слънцето настройва индивида към трансформация и насърчава един много творчески възглед за Вселената. Родените с този аспект са наясно с потенциалната лекота и първичната сила за промяна във всички структури. Моите клиенти с Хирон в тригон със Слънце са показали голяма целенасоченост още в ранна възраст, но са имали трудности при опозицията на Уран към радикалното му положение, ако не са били дисциплинирани до този момент, Тези индивиди притежават вродена отговорност към духовността и те може да привикнат към висшето съзнание, което им дава възможност за поредица от преживявания. Но те имат проблеми с опозицията на Уран, ако не са развили средствата на Сатурн за изразяване на тяхното творчество.
Хирон, аспектиращ Слънцето установява динамиката на знанието кои сме ние - душа в тяло - и това духовно сливане не се развива, ако тези хора не служат на другите. Карта № 3 е на издател, който се дисциплинирал в ранна възраст и е намерил изразното средство, чрез което служи на другите. Карта № 26 е на талантлива жена, която не е превърнала делото на живота си в средство за изразяване на своята духовност посредством влиянието на опозицията на Уран към Радикалното му положение. Опозицията на Уран е преминала, сега тя развива своята житейска дейност, но е трудно да го направя, без годините на опит преди това. Този проблем е особено критичен в нейния случай, защото Хирон прави също съвпад със Северния лунен възел и способността й да се разгърне до Нептун носи рискове, което се вижда и от опозицията на Юпитер със Слънце.

Куинконс Слънце - Хирон

Хирон в куинконс със Слънцето създава двоен куинконс ефект и тези индивиди са като заредени пръчки динамит. Те просто нямат спокойствие и са изцяло подтиквани да задействат Висшия Аз и да одухотворят планетата като цяло. Почти всеки индивид, който съм виждала с тази позиция, е известен лидер на Новата Епоха, духовен учител или еколог; тази позиция наистина стимулира душата в тялото, но това също е трудна позиция. Типът клиенти, които съм видяла, са отразени в моята работа върху лечението на Новата Епоха от 1982. Много астролози ще видят хора от различни прослойки с аспект куинконс между Хирон и Слънце. Трябва да бъде разбрано, че този тип аспект е критичен сега, след като е видян Хирон. Няма значение какъв живот води този индивид. Например една нещастна и бедна майка с малки деца би трябвало да отдава лечителска сила в семейството, църквата или работата. Да се върнем на типа клиенти, с които съм работила доскоро: Карти № 16, писател/еколог, и № 17, теолог, са отлични примери. И двамата клиенти са преживели дълбока лична криза, докато са отдавали на другите своите учения. Психоаналитик, последовател на Юнг, Карта № 27, работи върху архетипа на раненото дете, но този индивид също е преживян голяма лична трагедия, която почти го е унищожила. И тримата мъже са преживели личните си кризи тежко, но са били призвани да отдадат своята духовност на света. Тук се крие една непреклонност на съдбата, която създава труден живот, но дава възможност на индивида да отдаде големия си талант на другите.

Опозиция Слънце - Хирон

Хирон в опозиция със Слънцето поражда борба на живот и смърт, за да доведе Висшия Аз до пълна изявя. И изявата на Слънцето трябва да бъде алхимична и изцелителна. Използвала съм собствената си карта (№ 28) като пример, защото моят живот беше борба да открия коя съм аз до опозицията на Уран към рождената му позиция. След това аз започнах да изразявам моето алхимично Слънце в някои книги като Окото Кентавъра, където пътуването на моя Аз ще действа обновяващо за читателите, които ще открият кои са те, пътувайки с мен през много животи. Зейн Стейн, който основал Асоциация за изучаване на Хирон, има Хирон в опозиция на Слънце и всички, които го познават са били изумени от неговата самоотверженост и почти фанатична отдаденост на проучването върху Хирон. Тази книга никога нямаше да бъде написана, ако не беше трудът на Зейн Стейн. Това е една напрегната динамика и единственото разрешение е да се осъществи максимална изява на лечебните и духовни практики.
Папка: Аспекти на Слънцето | Добавил: Пим (25.05.2009)
Разгледан: 9250
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240