Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:28
02.02.2023
Четвъртък
3.235.25.27


Онлайн: 35
Гости: 35
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Слънцето


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Слънце в аспект с Плутон

Съвпад Слънце - Плутон

Това е позиция на голяма сила в картата. Вие имате силни желания на всички нива: физическо, ментално и духовно, може да бъдете екстремист, ръководен от мания за власт. Не сте способен да разберете слабостта на другите или липсата им на подтик, така че трябва да обърнете внимание на вашата нетолерантност и егоизъм. Вие ще се борите срещу всичко, което смятате за несправедливо.
Съвпадът на Слънцето с Плутон показва черти на екстремист. Вашите вкусове са интензивни. Да сте умерен в действията си - това е проблем. Вие имате нужда от власт, усещате диктаторски наклонности. Дори и да не го показвате, вие сте настоятелен и конкурентен. Вие имате социално съзнание, не търпите несправедливост. Често полагате всевъзможни усилия за подобряване на социалната среда, не рядко на цената на разрушението.

Секстил Слънце - Плутон

Вие сте роден лидер. Със здрава мотивация, съсредоточеност и с възможност за напредък, използвате позитивно творческите си сили. Имате силна възстановителна способност, концентрация и силна воля. Може да спечелите от нечия загуба или да получите наследство. Секстила Плутон Слънце показва интензивна воля и дълбока самодисциплина. Вие усещате, че имате власт, която сякаш ви освобождава от каквото и да е. Умеете добре да комуникирате с хората, които лесно ви се доверяват. Вие имате извънредно много качества за водач.

Квадрат Слънце - Плутон

Вие сте волеви, понякога самохвалец, арогантен и недоволстващ и имате проблеми при конструктивното насочване на вашата енергия. Другите хора си мислят, че ви познават, но в действителност те никога не са ви познавали. Трябва да се научите да се владеете и да развиете умереност във всички връзки. Управлението е вашата сила, но първо трябва да се научите да отстъпвате. Кариера в театъра ще бъде добър начин за вас да изразходвате излишната си енергия.
Тук имаме склонност към своеволност. Когато усетите, че натиска върху вас е малко по-силен имате склонност да избухвате. Често вашите амбиции за власт ви карат да се чувствате разочарован. Често този аспект ви прави загадъчен индивидуалист. Другите не могат да разберат какво се крие зад фасадата ви. Често сте в отбранителна позиция дори и към най-близките. Ако се научите на изкуството да правите компромиси имате шанс да сте способен ръководител. Но определено това не би могло да стане толкова лесно, колкото ви се иска (разбира се, зависи какви други аспекти имате и къде точно попадат планетите във вашата карта). Вие умеете да разбирате мотивите на другите, техните чувства и емоции, но не винаги се отнасяте добре и с компромиси към тях.

Тригон Слънце - Плутон

Вие сте роден лидер. Със здрава мотивация, съсредоточеност и с възможност за напредък, използвате позитивно творческите си сили. Имате силна възстановителна способност, концентрация и силна воля. Може да спечелите от нечия загуба или да получите наследство.
Аспекта дава добре развита концентрация и воля. Умеете да мобилизирате вашите таланти и способности, когато гоните някаква цел. Вие сте роден водач, но не винаги водачеството е ваша водеща цел. Повече сте се фокусирали върху вашият личен дневен ред. Показвате негодувание към тези, които изкривяват истината или се възползват от другите. Вие сте извънредно възприемчив човек. Имате отлични детективски способности, с лекота вниквате в човешките мотиви и подтици. Въпреки, че не винаги умеете да сте в екип с хората, вие ги разбирате много добре.

Куинконс Слънце - Плутон

Работата може да ви въвлече в голяма опасност или ситуации на живот и смърт. Вие напирате неуморно, затова трябва да се научите да се грижите за себе си или здравето ви ще страда поради вашия непреодолим импулс. Този силен подтик може да се основава на една вътрешна антипатия към самия себе си, което трябва да се опитате да преодолеете, може би с професионална помощ.

Опозиция Слънце - Плутон

Вие сте волеви, понякога самохвалец, арогантен и недоволстващ и имате проблеми при конструктивното насочване на вашата енергия. Другите хора си мислят, че ви познават, но в действителност те никога не са ви познавали. Трябва да се научите да се владеете и да развиете умереност във всички връзки. Управлението е вашата сила, но първо трябва да се научите да отстъпвате. Кариера в театъра ще бъде добър начин за вас да изразходвате излишната си енергия.
Вие сте в отбранителна позиция спрямо всичко и всички. Трябва да се научите да не мислите, че всичко и всеки ви заплашва. Освен това не трябва да мислите, че другите са против вас ако са различни. Този аспект обикновено дава чести преустройства на вашата психика. С времето вие можете да ставате по-самоуверен и търпелив.
Папка: Аспекти на Слънцето | Добавил: Пим (22.05.2009)
Разгледан: 20054
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.235.25.27