Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:54
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Целенасочено Тълкуване


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Интимни или Брачни взаимоотношения

Ние смятаме, че преобладаващите въпроси към астролозите са: "За какъв тип човек трябва да се оженя?" "Аз съм Рак. Подходящ ли е Козирога за мен или трябва да търся Скорпион или Риби?"
За нещастие, а ние сме сигурни, че вие сте разбрали това досега, не съществуват категорични и бързи или лесни отговори на въпроси като тези. Но това не е мястото да се задълбочаваме в дискусията за сравнението и сходството между две карти; това ще стане в един от следващите томове на Най-добрият начин да научим астрология. Но ние искаме да ви дадем няколко указания за това, как да се справяте с такъв тип въпроси.
Отношението към брака или партньорството и основните желани качества у партньора са описани чрез върха на 7-ми дом, неговият господар и планетите, ако има такива, в този дом. Ние ви препоръчваме да се върнете към част I (Господари) на тази книга и да прегледате отново господаря на 7-ми дом в различните домове. Също в том II, урок 14 върху „Тълкуване на върховете на домовете", прочетете материала, отнасящ се до 7-ми дом.

В картата на жена, вие трябва също да погледнете първия аспект, който сключва Слънцето. Разположенията на Слънцето и Марс дават повече информация за образа на мъжа, който търсите. В картата на мъжа, първият аспект на Луната ще ви покаже от какъв партньор се нуждае той и ще ви помогне в нейното описание. Луната и Венера дават допълнителни данни за типа жена, която той търси, но не забравяйте, че цялата карта трябва да се има предвид.
В картата отдолу, този мъж има Овен на върха на 7-ми дом, така че той търси силен и активен партньор; но с Марс, господарят на Овен, в неговия асцендентен знак, Везни, той иска тя да бъде дружелюбна, общителна и чаровна - всичките, качества на Везни. Марс, господар на 7-ми дом, е в 12-ти и прави съвпад с Нептун, така че той иска неговият партньор да притежава някои от качествата на хамелеона и да е по-различен пред публика, отколкото в дома, насаме.
При условие, че няма планети в 7-ми дом, Луната и Венера стават много важни за описване необходимостта от партньор. Луната в Овен подкрепя онова, което определихме чрез тълкуване влиянието на върха. Венера в Близнаци показва желанието за контакти с партньора на философска основа (Венера в 9-ти). Първият аспект на Луната е с Марс, което допълнително показва, че той ще предпочита някой, който е по-скоро агресивен, отколкото несамостоятелен и зависим. Когато проучите внимателно картата, вие ще видите, че той няма планети в земни знаци. И двете му съпруги, както и всичките му сериозни ангажименти, потвърждаващи потребностите, за които говорихме, са били с много силно изразени земни елементи в хороскопите си. Той задоволява вътрешната липса посредством своите партньори.
Думата брак трябва да бъде дефинирана като ежедневно съжителство. Когато говорим за ангажимент, свързан със 7-ми дом, ние имаме предвид дълготрайните връзки, независимо дали има брачен документ, или не. С други думи, двойка от хора, които живеят заедно, споделят един дом и едни и същи възможности (включително и банковата сметка) и напълно са обвързани един с друг.
За да опишете евентуалния втори брачен партньор, погледнете 9-ти дом; за третия, погледнете 11-ти дом и т.н. по хода на колелото, през един дом. Запомнете, че основните потребности и отношение към брака, както и ангажиментите с партньор са показани чрез 7-ми дом. Другите домове дават само допълнителните фактори относно следващите партньори. За да видите дали един човек е предразположен към повече от един брак, вие трябва да имате предвид знака на върха на 7-ми дом, неговият господар и някои планети в 7-ми дом. Ако някои от тях са в двойствени знаци (Близнаци, Стрелец или Риби), възможен е повече от един брак.

Ако Уран, Марс или Плутон са в 7-ми дом или ако господарят на 7-ми дом прави квадратура или опозиция със Слънцето, Луната, Марс, Венера или Уран е възможно да има повече от един брак. Обаче ние сме установили, че би трябвало да има поне три от гореспоменатите показатели. Все пак трябва да се имат предвид свободната воля и останалата част от картата. Една силна позиция на Сатурн може да промени много от предшестващите предразположения.

Хора чиито оси Скорпион/Телец или Рак/Козирог пресичат хоризонта, имат склонност да се придържат към една връзка дълго след като се е изчерпала. Може би поради някакви религиозни ангажименти, забраняващи развода, всички тези неща трябва да се преценяват.

Сатурн във или управляващ 7-ми дом, според древната астрология показва, че роденият ще се ожени за по-стар партньора или ще остане вдовец или вдовица. Не сме установили това за истина. Ние чувстваме, че това показва търсене на стабилност и преданост от страна на партньор и че може да се ожените (съобразно всички други фактори) за някой, който е доста по-млад от вас.

Уран в 7-ми дом също има лоша репутация. Някои астролози веднага предричат развод. Ние не. Това може да означава, че човекът, когото сте избрали за партньор, е бил разведен или има напълно различен произход от вашия. Доста често това показва внезапна или прибързана женитба и винаги означава нужда от независимост - вашата или на вашия партньор.
Нека също да изоставим старата максима, че ако нямате планета в 7-ми дом, никога няма да се ожените. Изненадани сме от това, колко много вярват хората на това безобразно изявление. Мики Руни, който е бил женен осем пъти, няма планети в 7-ми дом; но той има двойствен знак (Близнаци) на върха и Меркурий, който е господар на дома, прави квадратура с Плутон. Неговата Луна е в опозиция на Нептун, така че той трудно разбира какво точно иска от един партньор.
Папка: Целенасочено Тълкуване | Добавил: Пим (06.05.2009)
Разгледан: 6575
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240