Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:43
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Целенасочено Тълкуване


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Взаимоотношения с Децата

Върха на 5-ти дом, неговият господар и планетите в него описват вашето отношение към всичките ви деца и обрисува най-общо вашето първо раждане.

Дали ще имате деца зависи от много фактори и цялата карта трябва да бъде внимателно проучена.

Водните знаци на върха на 5-ти дом, или ако господарят на дома е във воден знак, се считала за залог за плодовитост в миналото и все още се счита така, освен ако господарят не е силно ранен (чрез неблагоприятни аспекти), или ако няма други фактори в картата, които отхвърлят децата. Например стремежът към кариера или себеизява може да е по-силен от родителския импулс.
Средно плодовити знаци са също земните.
Огнените знаци се считат за безплодни, а въздушните - за отчасти безплодни.
По време на нашите проучвания не винаги установяваме това за вярно. Не можем също да кажем, че двойствените знаци в 5-ти дом дават множество раждания. Естествено, гореспоменатото се отнася предимно за карти на жени. Картата на мъж може да покаже много деца, но ако той се ожени за жена, която е неспособна да има поколение или не желае да има, това определено трябва да се вземе предвид.

Когато Сатурн има отношение към 5-ти дом, човекът обикновено поема сериозна отговорност към семейството. Често откриваме това в картите на тези, които осиновяват деца, приемат храненици или дори обучават деца. Разбира се, трябва да съществуват някои други спомагателни фактори, като Нептун в 5-ти дом или в ролята на господар на 5-ти или 11-ти дом, домът свързан с децата на другите, Нептун се счита за планетата на осиновяването; доста често, когато е в 5-ти дом или го управлява и има неблагоприятни аспекти, човекът може да даде дете за осиновяване. Независимо какво сте чели в някои книги, ние не установяваме, че Сатурн във или управляващ 5-ти дом отхвърля възможността за деца. Може да възникнат някои проблеми с тяхното отглеждане или трудности през бременността, но ние имаме много клиенти и ученици, които имат Сатурн в 5-ти дом и домовете им са пълни с деца.
Когато Уран и Марс имат отношение към 5-ти дом, вашите деца може да не се разбират винаги помежду си.

Юпитер, Луната и Слънцето там, като че ли показват голямо семейство и аспектите ще разкрият дали взаимоотношенията са добри, или не.
Много пъти Плутон в 5-ти дом като че ли показва малко семейство, а понякога сочи родителя, който има проблеми с напускане на дете.
Както и при брачните партньори всяко следващо дете е показано през един дом; следователно 7-ми дом показва второто дете, 9-ти дом третото и т.н. Отново, това само дава допълнителна информация за личността на детето и връзката на родения с него. То не показва непременно, че слънчевият знак на детето ще бъде този, който е на върха на дома. Картата на страница 353 показва, как една жена се отнася към своите деца. Тя ражда десет деца.
Децата й се управляват от Меркурий в Овен в нейния 12-ти дом. Дева е на върха на 5-ти дом, така че отношението й към децата е под формата на служене (Дева), но по един състрадателен и емоционален начин. Меркурий е в 12-ти дом, прави съвпад с Луната. Той е в Овен, което показва, че тя ще бъде доста властна, но любвеобилна, а опозицията със Сатурн показва, че би могла да преживее някакво страдание заради тях Първото й дете е момче със Слънце в Скорпион и Асцендент в Риби. (господарят на нейния 5-ти дом е в 12-ти). Той има Марс в съвпад със Слънце (потвърждавайки нейното отношение определено от Овен с Меркурий, господар на 5-ти в Овен) и той притежава много силна, но милосърдна природа и същност, подобна на тази на майка му. Нейното второ дете - представено чрез 7-ми дом със Скорпион на върха, Марс в Козирог в 9-ти и Юпитер в 7-ми дом - е момче със Слънце в Дева, Асцендент в Стрелец и Слънце в 9-ти дом (господарят на нейния 7-ми дом е тук). Нейният съпруг е със Слънце в Дева и този син прилича много на него (7-ми е дом на партньора). И двете деца се оказаха преуспяващи бизнесмени, първият в областта на автомобилния бизнес, а вторият в областта на електрониката.
Третият син, описан чрез 9-ти дом, е бил със Слънце в Овен (нейният Марс е тук). Сатурн управлява 9-ти дом и е в опозиция на Меркурий, господар на 5-ти. Това момче е получило смъртоносни изгаряния на шест години. Четвъртото дете е момиче. 11-ти дом е управляван от Нептун, а детето е със Слънце в Близнаци с Асцендент във Везни и Нептун (господарят на майчиния 11-ти дом) прави точен съвпад с нейния Асцендент. Тя осъществява много от мечтите на майка си, преследвайки кариера в шоубизнеса. Нейното пето дете е представено чрез 1-ви дом и това момиче е със Слънце в Телец, знакът върху Асцендента на майката. Ние няма да продължим с описанието на другите деца, но сме сигурни, че бихте могли да проследите механизма. Опитайте това с картите на хора, които познавате.

Папка: Целенасочено Тълкуване | Добавил: Пим (05.05.2009)
Разгледан: 3067
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240