Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:36
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Рождени Домове


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


7-ми дом на Везните

Да обичаш, както и да дишаш, можеш само в настоящето.
Ошо - Оранжевата книга


Домът на Везните е дом на взаимоотношенията между жената и мъжа, между партньорите, между човека и света. Венера управлява Везните и седми дом. Това е планетата на любовта. Любовта е основа на взаимоотношенията. Любовта е венецът на взаимоотношенията. В съвършенството на любовта отношенията изчезват, остава само любовта. В съвършенството на любовта изчезват миналото и бъдещето, остава само настоящето. Истинската любов е дихание, тя диша само в настоящето.
За необходимостта от настоящето напомня кардиналния кръст, в който влиза знакът Везни. Отношенията на основата на любовта трябва да живеят и дишат в настоящето. Обичайте човек в настоящето!
Но някои хора се страхуват от настоящето и предпочитат да обичат предмети от миналото. Има Везни, за които светът е красотата на миналото. Те си намират брачен партньор с аристократични маниери.
Запълват дома си със старинни и много скъпи мебели и се гордеят с него. Хранят се в старинни скъпоценни съдове и обичат храна, приготвена по стари рецепти. Тишината на дома им е украсявана от музиката на клавесин.
Трудно е да бъдеш приет в обществото на подобни Везни. За това са нужни не само особен костюм и маниери, нужно е да говориш правилно, с класически език и за фини и деликатни неща, за неща, върху които тлее отблясъкът от идеалите на миналите епохи.
Тези Везни се заобикалят с класическа красота, като с непристъпна ограда. Може да си помислиш, че свежият вятър не докосва листата в техния двор, а по-скоро нарисуваните листа върху прекрасните картини на стените се движат от майсторството на живописта, изобразило полъхването на вятъра.
Когато хората обичат твърде много изкуството на миналото, те не забелязват настоящия живот. Любовта изисква жив отговор на настоящето. Но там, където твърде много обичат миналото, няма смисъл да се говори за любовта към настоящето. Там, където Везните благоговейно дишат праха на миналата красота, какъв смисъл има да се говори за свежото дихание, свободно от всякаква прах?
Чистотата на дишането е чистотата на любовта. Колкото въздухът е по-чист от праха на предубежденията, толкова по-свободно е движението на духа на любовта. Духът диша само в настоящето. И колкото по-добре се чувства човек в момента на своето дишане, толкова по-близо е до настоящето, толкова по-близо е до духа на любовта.
Любовта е дихание. Човек трябва да диша в настоящето, за да живее. Човек трябва да обича в настоящето, за да обича наистина. Не трябва да живееш с вчерашното или утрешното дихание. Не трябва да живееш със спомените за отминалата любов или с мечти за бъдещето.
За да обичаш в настоящето, трябва да хвърлиш очилата на миналите чувства и бъдещите очаквания. Тези очила изкривяват реалността и затварят пътя за любовта.
Има жени Везни, целият живот на които е мечта за бъдещия мъж. Те мечтаят за високопоставен, осигурен мъж, който да ги освободи от всички проблеми и неприятности. Тези Везни мечтаят за мъж с прекрасен дом, с прекрасна вила, с прекрасна градина, която да ги буди със свежия аромат на светя и плодове. Тези Везни мечтаят за висшето общество, в което да блестят, да танцуват с мъжа си, за театри и балове, на които да се появяват в изискан тоалет, подарък от мъжа им, като довеждат до трепет всички околни мъже. Тези Везни мечтаят за великолепни курорти в планините, на морския или океанския бряг, където може да забравиш, че си на земята и се чувстваш в рая.
Тези Везни мечтаят за любящ съпруг, който може да превърне съпружеския им живот във вълшебна приказка, в която да не остане място за тревоги и тежък труд.
Така мечтаят Везните с розови очила и не забелязват настоящето. Възможно е да срещнат добър млад човек, готов да им предложи ръката и сърцето си. Но Везните няма да го видят, гледайки през розовите очила на бъдещето. Ако гледаш през розовите очила на бъдещето, настоящето винаги изглежда сиво. Това, което изглежда сиво, бива отхвърлено като безинтересно, а може би това безинтересно е самия живот.
Някои Везни обръщат гръб на живота, правейки се, че са влюбени в миналото. Някои Везни обръщат гръб на живота, правейки се, че ги очаква бъдеща любов. Но животът е само в настоящето, миналото и бъдещето са само мисъл.
Настоящата любов живее само в настоящето, тя е като дихание - тук и сега.
Везни, тази заповед е за вас: свалете очилата на миналото и бъдещето, гледайте, обичайте и дишайте тук и сега!
Всичко, казано за Везните, се отнася непосредствено и за тези, в чийто хороскоп е акцентиран седми дом.

7-ми дом - Везни - Венера - брак, партньорство, врагове, съдилища, любов

Папка: Рождени Домове | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 3445
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25