Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:10
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Рождени Домове


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


11-ти дом на Водолея

Намерете приятели, за да медитирате редовно заедно.
Когато човек е сам, той е слаб и безволев и не спазва постоянство на медитацията.
Днес медитира, а утре е уморен или трябва да свърши нещо друго. Но само в постоянството на медитацията е залогът на нейния успех. Нужни са добри приятели, за да бъде успешен пътят на духа. Ако днес не можете да медитирате, а вашите приятели могат, тяхната енергия ще вдъхнови и вас. Ако утре вашият приятел няма сили за медитация, а вие имате в повече, вашата енергия ще му помогне.

Ошо - Оранжевата книга


Единадесети дом е подобен на Водолея - знака на новата епоха в историята на човечеството. Затова е толкова важно да се познава този дом, да го познаваш в своя хороскоп. Разбирайки този дом, ние виждаме свойствата на новата епоха, виждаме това, с което можем да й помогнем. Разбирайки епохата, ние виждаме как да работим с нейния дом. Единадесети дом говори за приятелите на човека. Добрите приятели винаги си помагат един на друг, защото това е домът на взаимопомощта. Общуването между приятелите допуска общия дух на свободното творчество. Затова това е домът на съвместното творчество. В приятелското общо творчество човек разкрива своя талант. Единадесети дом е дом на общото творчество, в което се разкрива талантът на индивидуалността. В истинското приятелство ще познаеш висшето знание. Единадесети дом е домът на общото творчество на приятелите, в което ще познаеш космическото знание, свързващо хората. В истинското приятелство ще познаеш истинското щастие.
Единадесети дом е домът на щастието. Душата през епохата на Водолея живее в приятелство. Ако епохата на Рибите е била изразена чрез вяра и подчинено служене, то епохата на Водолея ще бъде изразена чрез знание и приятелско общуване. Вярата служи като идеал. Знанието се развива в приятелско общуване с единомишленици. Знанието се разкрива не само чрез слова. Висшето знание се предава чрез енергията и мълчанието. Управителят на Водолея, Уран, е висшата планета на висшето знание. За предаването на информация тя се нуждае не толкова от думи и разсъждения, а от медитация, от медитативно общуване. Приятелите на Водолея няма да говорят много, а повече ще медитират заедно. Хората са равни и уникални пред лицето на истината, пред лицето на медитацията, пред лицето на Водолея.
Водолеят не обича йерархията в служба на идеала, характерна за епохата на Рибите. Интересно е, че знакът на Водолея напомня неговото число. Водолеят е две вълнообразни линии, които могат да се разположат не само хоризонтално, но и вертикално. Те напомнят двете линии на числото 11 - числото на Водолея и неговия дом. Двете еднакви линии на Водолея сякаш обозначават равенството пред истината на двете индивидуалности, двамата приятели. Двете линии на Водолея символизират информационно-енергийния поток. Те сочат, че духът на знанието се излива от купата на Водолея не на един, а на двама, на няколко, на много хора, събрани заедно и равни един пред друг, но оставащи си индивидуалности. В епохата на Рибите най-високите вибрации на духа са се изливали върху човека, избрал пътя на отричане от света и пълно отшелничество. Пътят на отричане от света, пътят на отшелничеството, е бил съзвучен с идеалите на миналата епоха. В епохата на Водолея най-високите вибрации на духа ще се изливат върху група от приятели, преобразяващи света. Пътят на преобразяване на света, пътят на приятелство ще бъде съзвучен на идеята на настъпващата епоха. Самотният човек е слаб човек. Приятелството крепи човека. Самотните Риби са слаб знак. Водолеят е могъщ чрез приятелството.
Водолеят постига могъщи успехи, защото му помагат приятелите, защото самият той помага на хората. Водолеят не е сам сред хората. И затова Водолеят е силен. Силата е спътница на приятелството, слабостта е спътница на самотата. Приятелството укрепва силата на духа. Закономерно е, че знакът на приятелството е Водолей - знакът на въздуха, на духа. Приятелството е нужно преди всичко за духовна подкрепа. Ако стремежите на духа са лишени от приятелска подкрепа, те ще бъдат погълнати от суета и тлен. Ако човек е устремен в медитацията, но е лишен от приятелска подкрепа, неговият стремеж ще угасне в суетата. Водолеят не забравя своята медитация благодарение на съдействието на приятелите. Водолеят достига духовната свобода благодарение на съдействието на приятелите. Водолеят е изпълнен с щастие, когато медитира заедно с приятелите. Съвместната медитация е съвместно творчество, в което най-ярко от всичко се разкриват талантите на индивидуалностите.
Способностите на Рибите често са погребани под тежестта на тяхната самота. Водолеят разкрива своите таланти благодарение на съдействието на приятелите. И той е изпълнен с щастие, изразявайки творчески себе си. Водолеят е постоянен знак и редовно медитира. Той разбира, че в постоянството на медитацията е залогът за освобождение от мрака на невежеството, от мрака на страданието. Приятелската енергия подкрепя Водолея да медитира редовно. Енергията на Водолея съдейства за редовната медитация на неговите приятели. Медитирайки сред приятелите си, Водолеят се чувства като свободна птица, сред свободни птици, в свободно небе. И е изпълнен със щастие. Всичко, казано за Водолея, може да се каже и за представителите на другите знаци, в чийто хороскоп е акцентиран единадесети дом.

11-ти дом - Водолей - Уран - приятели, групи, политика, спорт, надежди

Папка: Рождени Домове | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 2996
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25