Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:20
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Рождени Домове


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


12-ти дом на Рибите

Неизбежна е срещата със самотата. Но щом само се срещнем със своята самота лице в лице, тя се превръща от изолация в уединение, променя своето качество и става единство. Изолацията съдържа в себе си нещастие; уединението е преизпълнено с блаженство.
Ошо - Оранжевата книга

Дванадесети дом е дом на самотата. Всеки човек има този дом в хороскопа си. За всекиго е неизбежна срещата със своята самота. Но най-дълбоко чувстват самотата Рибите, които управляват този дом. Рибите разбират, че самотата е неизбежна, но се боят от нея. Почти всеки човек така или иначе се бои от самотата, бои се от пустотата. Хората намират илюзорна зашита от страха от самотата. Рибите често се крият от самотата зад бутилката с вино - нектарът на Нептун. Но илюзорната защита не те спасява от проблемите. Рибите трябва да срещнат своята самота без опит да отплуват от нея в страната на илюзиите. Нужно е Рибите да срещнат своята самота, без да се опитват да отплуват от нея в страната на илюзиите! Рибите трябва да срещнат своята самота лице в лице, без изкривяващите лещи на страха! Нека всеки човек срещне своята самота лице в лице, както се среща собствената реалност! И тогава самотата ще промени своето качество.
Рибите са променлив знак, затова разбирането на проблема, свързан с този знак, води до дълбока промяна в живота. Потъването в собствената самота без страх от нейната пустота ще промени качеството на самотата и на самия живот. Самотата се превръща не в страданието на самотника, а в радост на единството. В това единство човек не може да страда от самота, защото е свързан с източника на всичко. В уединението се срещаш с вечния източник на всичко, сливаш се с него, както реката се слива с океана.
Знакът на Рибите означава потъване в океана, откриване на безбрежността на океана като самия себе си. Но за да потънеш в океана трябва да се уединиш. Уединението открива пред човека врата към безкрайното щастие, а той бяга от него, привързан към своите дребни огорчения. Има хора, които приемат уединението като океан на безкрайността. Изображението на знака Риби се състои от две риби, обърнати в противоположни посоки. Някои представители на този знак през цялото време се опитват да избягат от самотата като от тъжна изолация и мъчителен затвор. Други си избират доброволно бягство от света, за да се срещнат лице в лице с уединението и да познаят какво представлява то. Домът на Рибите от една страна е дом на затвора, а от друга страна е дом на висшето, мистично освобождение.
Какво е отношението на човека към уединението? Това е неговото решение на въпроса ще бъде ли затворен между тесните стени на собствените му проблеми или ще избере океана на всеобщото освобождение. Какво е отношението на Рибите към уединението? Това е тяхното решение на въпроса ще бъдат ли заключени в мъчителната тъмница на самоизмамата или ще изберат океана на всеобщото блаженство. Управителят на Рибите, Нептун, планетата на самоизмамата и освобождението, им дава право на избор. Вторият управител на Риби, Юпитер, е планета на справедливостта и голямото щастие. Ако Рибите се опитат да избягат от истината, от уединението, те неизменно ще попаднат в плен на заблудите и изолацията на илюзиите. Ако Рибите се срещнат лице в лице с истината, с уединението, те ще намерят, открият щастие в уединението. И това щастие ще бъде толкова пълно, че ще ги изпълни изцяло, сякаш не Рибите пребивават в океана, а целият океан от щастие пребивава в душата на Рибите.
Всичко казано за Рибите, е дълбоко актуално и за всички хора, в чийто хороскоп е акцентиран дванадесети дом.

12-ти дом - Риби - Нептун - болница, полиция, чужбина, духовност, самота

Папка: Рождени Домове | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 3287
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          44.211.239.1