Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:04
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Зодиакални знаци


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Подвижни Знаци


Подвижни знаци са: Близнаци Дева Стрелец Риби

Ако Слънчевият ви знак е подвижен, сте родени да си изкарвате прехраната като ПОСРЕДНИК в мислите и действията. Никога няма да бъдете щастливи, ако сте принудени да носите отговорност за хаоса наоколо, ако от вас се очаква да седите зад бюрото или през цялото време да стоите на едно място. Ще ви е черен целият свят, ако трябва „да командвате парада" подобно на кардиналните знаци или „да държите всичко под око" като неподвижните знаци. Изпитвате потребност непрекъснато да се движите, да пътувате, да обикаляте и да разнасяте идеи (и идеали) между кардиналните водачи и неподвижните организатори. Ще бъдете щастливи и ако сами сте си господари, стига това да ви дава възможност да огласявате пред другите нови и различни гледища за утвърдени представи, за предпочитане абстрактни и белязани от вдъхновение. За да работите с любов, се нуждаете от пълна свобода, често да сменяте заниманията си, да имате на работното си място предостатъчно време за кафе и дълга обедна почивка, а също да ви възлагат интересни задачи. Всяка професия, обвързваща ви по един или друг начин и налагаща да носите отговорност за действията на другите ще ви навлече физическа умора, стрес и емоционална потиснатост, които могат да доведат и до хронични заболявания. Представителите на четирите подвижни Слънчеви знака са родени да посредничат. Въпреки това конкретната работа, която отговаря най-пълно на вашия дух, зависи от елемента на зодиакалния ви знак, тоест дали сте подвижен ВЪЗДУШЕН посредник (Близнаци), подвижен ЗЕМЕН посредник (Дева), подвижен ОГНЕН посредник (Стрелец) или подвижен ВОДЕН посредник (Риби).


Близнаци

Ще берете плодовете на своята любов в професия, която съответства на подвижната ви ВЪЗДУШНА природа. Въздухът е свързан с всичко непредсказуемо, което дава възможност да не се заседявате на едно място и отправя предизвикателства към пъргавия ви ум. Макар и да сте непостоянни, ще преуспеете едва ли не във всяко поприще, с което се заемете - ще блеснете, независимо дали съставяте нов речник или просто поредната кръстословица. Ако изберете професионалния бридж или шахмат, ще изпитате известно удовлетворение, но дори и да предпочетете друго поприще, пак ще играете наум шах със своите колеги, стига, разбира се, да се задържите достатъчно дълго на това работно място! Подхожда ви професия, позволяваща да разгърнете докрай огромния си потенциал за многообразие, а също даваща възможност на вас и на вашия Близнак (вашето алтер его) да почистите в буквален и преносен смисъл всички прашни кътчета и да отворите широко прозорците, за да влезе свежият въздух на новаторските хрумвания и идеи. Мястото ви е там, където можете да дадете воля на огромното си обаяние и живо въображение и да отпуснете юздите на острия си ум и сладкодумие. В никакъв случай не се хващайте на служба с твърдо установено работно време - ще се чувствате най-нещастният човек. Познавам мъж от зодия Близнаци, който от девет до пет дава консултации в един колеж. Консултациите са му присърце, но виж, никак не му е приятно, че професията му е еднообразна. Въпреки това е решил да поработи там още няколко години, докато излезе в пенсия. (Асцендентът и Луната му са в Рак.) Колкото и да е нещастен, за нищо на света не би изгубил пенсионната осигуровка. Мен ако пита, няма да направи зле, ако остави единия Близнак да дреме зад писалището, а пусне другия да потърси нещо ново и вълнуващо, което да му разнообрази живота.


Дева

Ще берете плодовете на любовта в поприще, което отговаря на подвижната ви ЗЕМНА природа. Земята е свързана с практичното, сигурното, добре обмисленото, което да ви възнагради както подобава. (Последното е особено важно за вас.) Но това в никакъв случай не се покрива със скучните и еднообразни професии. Държите да получите възможност да разчистите безпорядъка около вас с точната си мисъл и изострена проницателност. За вас са поприщата, които само ще спечелят от хладния ви ум и спокойствие, защото вие изпитвате нужда да сте нужни, но които ще ви осигурят и предостатъчно време да се усамотите и да избягате от шумните тълпи. Незаменими сте със способността си да откривате грешки, с дарбата да съзирате пропуски, които не забелязва никой друг. В случай че сте на свободна практика като лекар или адвокат, ще допускате в преценките си по-малко грешки от своите колеги - ако сте например юрист, притежавате гениалната дарба моментално да надушвате пропуските на адвоката на отсрещната страна. Ако ли пък сте лекар, никой няма да оспори диагнозата ви, понеже, за да я сложите, сте претеглили няколко пъти и най-дребната подробност на всеки симптом и изследване. Никога няма да изпитате лично удовлетворение и да преуспеете, ако се нагърбите да сте лидер. Пригодени сте да преотстъпите водачеството на другите, докато вие отговаряте за реда. Прибяга ви професия, където способността ви да откривате грешки е безспорно преимущество, а не недостатък, както например при президента Линдън Джонсън, който е роден под знака на Девата (и определено не си е тежал на мястото), когато той бодро-бодро оповестява, че допринася за разрешаването на енергийната криза, като всяка вечер гаси собственоръчно всички крушки в Белия дом. Президентите трябва да са родени под кардинален или неподвижен знаци и в никакъв случай - под подвижен. Джон Кенеди е сред изключенията, които потвърждават правилото. И все пак той безспорно е ръководел страната като подвижен Посредник.


Стрелец

Ще берете плодовете на любовта в поприще, което съответства на подвижната ви ОГНЕНА природа. Огънят е свързан с всичко вълнуващо, самобитно, донякъде опасно или отправящо предизвикателства във физическия или духовния смисъл на думата. За вас подходящи са професиите, където можете да се изразявате с ентусиазъм и идеализмът ви е оценяван по достойнство. Не ви свърта на едно място. Имате нужда да променяте обстановката поне веднъж годишно, дори не е изключено да сте обмисляли дали да не се присъедините към някой цирк, за да се отървете от скуката и еднообразието. Астролозите казват, че Стрелците излизат в пенсия още преди да са постъпили на първата си работа, преувеличение, което олицетворява потребността ви от промени и неспокойния ви дух. Някои Стрелци напускат бащиния дом едва дванайсет-четиринадесетгодишни, за да преследват своята „невъзможна мечта". Да се надяваме, че не се сбъдват всичките ви невъзможни мечти, инак животът за вас ще помръкне. Ще привнесете мъничко магия във всяка професия с известна доза опасност, като се почне от фондовата борса и се стигне до алпинизма. За вас са подходящи поприща, предизвикващи ви да рискувате, да залагате слепешката, та утре да спечелите, професии, където ще бъдете полезни с несекващия си оптимизъм, вдъхновение и идеализъм, включително спортът, религията (към която открай време проявявате интерес) и космическите изследвания, но не само те - всички професии, където можете да изстрелвате на воля свистящите стрели на истината. На работното място, където си окачвате шапката и шлифера временно, между две отпуски, трябва да царят ведра атмосфера и свободомислие, откритост и искреност, а колегите ви трябва да са сърдечни. Не понасяте мижитурките, но ако случайно ви уволнят, понеже сте нарекли така шефа си право в очите, не се косете - моментално ще ви назначат на друга работа. Кой ще откаже на този весел любвеобилен симпатяга, Стрелеца? Честни сте до безобразие - вече ви чувам как мърморите, че честността не може да бъде безобразна. Зависи доколко груби сте в искреността си. Нали знаете, хората са чувствителни! Работодателите (а дори и колегите) не обичат някой да им казва без заобикалки: „Изглеждаш чудесно, нищо че носът ти е гърбав." Хайде по-кротко с откровениченето, чухте ли?


Риби

Ще берете плодовете на любовта в професия, отговаряща на подвижната ви ВОДНА природа. Водата е свързана с всичко, което се движи и е многопластово, донякъде загадъчно и гъвкаво. От вас ще стане страхотен репортер по горещи теми в „Ню Йорк Таймс", а също свещеник, който както никой друг умее да изслушва изповеди, психиатър, психолог или специалист по проблемни бракове.
Хората при всички положения ще ви надуват главата с проблемите си, защо поне да не си плащат за това - не ви тласкам към сметкаджийство, просто ви приканвам да проявите здрав разум, защото хората, дошли при вас, винаги ще извлекат огромна полза, а парите, които ще им вземете, ще са им напълно по джоба, при това няма да са пропилени. Ала каквито сте по характер, вероятно ще забравяте да си плащате сметките, ето защо имате нужда от добър счетоводител или икономически директор. Но като теглим чертата, вероятно е за предпочитане просто да изслушвате безплатно дошлите при вас за съвет, та после да не изпитвате угризения на съвестта, и да си изкарвате прехраната на поприще, където има остра нужда от изключителната ви прозорливост и невероятна способност да разбулвате загадки. Дори това да е науката. Айнщайн, ако не знаете, е зодия Риби. Той привнесе в математиката Нептуновата си проницателност и нестандартно мислене и наложи съвсем нови, изключително интересни представи за времето и пространството. Рибите обичат да плуват във водите на творчеството и съзиданието, където се чувстват у дома си, и все пак повечко от тях би трябвало да се гмурнат в океана на науката, където има належаща нужда от тяхното Нептуново шесто чувство, отворено трето око и вродена интуиция, та най-сетне да бъде сключен дългоочакваният утопичен брак между наука и мистицизъм. Ако тези годеници продължават да се дърпат и не се венчаят в скоро време, така че техника и езотерична мъдрост да станат едно цяло, може да стане и твърде късно за брака, а и младоженците няма да има къде да прекарат медения си месец, ако разбирате какво имам предвид, в което не се и съмнявам, в случай че сте от Рибите, надарени с паранормални способности.
Не изгаряте от желание да командвате парада, освен ако не сте от редките представители на Слънчевия знак на Рибите, наподобяващи акули, и сте най-щастливи, успеете ли да помогнете на другите да открият себе си. Благият ви характер и тънко чувство за хумор са предимство, с каквото и да се заемете. Ще имате повече възможности да преуспеете, ако изберете професия, където да развиете невероятната си способност да мечтаете и да осъществявате мечтите си. Ще се чувствате удовлетворени, ако се посветите на поприще, където да проявите рядката си способност да изслушвате състрадателно другите и да подхранвате въображението си. И деца, и възрастни моментално усещат, че истински милеете за тях; самото ви присъствие има целебно въздействие, независимо дали работите с любов в болница или в парник. Растенията усещат кой ги обича!

Излишно е да изброявам конкретните професии, занаяти и поприща, подходящи за представителите на отделните Слънчеви знаци, защото това само по себе си не е от значение. Важното е работата да приляга на вашия характер. Все едно е дали хората от кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог) работят в пожарната или в рекламна агенция, стига да са шефове на пожарникарите и на рекламните агенти (или в най-лошия случай да оглавяват счетоводството). Без значение е дали представителите на неподвижните знаци (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей) се водят на щат в цветарски магазин или в мандра, достатъчно е да организират производството и да им е възложена отговорността за него. Не е важно дали хората с подвижни знаци (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби) са избрали писателското поприще, правото или голямата политика, стига в работното си време да посредничат и да общуват с всички, но без да ги ръководят или да носят отговорност за ставащото. От човек със зодия Дева ще стане великолепен писател, чиито творби няма да се нуждаят от почти никакво редактиране, но той не бива никога да се опитва да ръководи издателство.
Представителите на слънчевия знак Дева ще се наложат като добросъвестни и преуспели адвокати, но ще се чувстват неуютно, накарат ли ги да оглавят Адвокатското сдружение. Така например президентът Линдън Джонсън - зодия Дева, обира овациите като водач на мнозинството в Сената (когато посредничи между другите сенатори и правителството), но е подложен на ожесточена критика, когато се опитва да ръководи държавата. Следвайте пътя, начертан от Слънчевия ви знак. Ако сте Лъв, няма нищо лошо в това да сте фермер, но внимавайте фермата да е ваша, а освен това и много голяма.

Папка: Зодиакални знаци | Добавил: Пим (08.04.2009)
Разгледан: 4081
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240