Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:28
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Интерсептирани Знаци и Домове


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Интерсептирани Домове

В зависимост от това, коя таблица на домовете използвате, интерсептирането може да се промени или в някои случаи даже да се елиминира. Всички рождени карти в тази книга се базират на Таблицата на домовете на Кох.
Вие ще откриете, че в карта, в която има интерсептирани знаци, съществуват домове, които са свързани посредством това, че върховете им попадат в един и същи знак. В картата на Фара Фосет 2-ри и 3-ти дом са свързани, както и срещуположните им 8-ми и 9-ти посредством това, че върховете им попадат съответно: на 2-ри 3-ти в Лъв и на 8-ми и 9-ти във Водолей. В картата на Херман Хесе 6-ти и 7-ми попадат в Близнаци и 12-ти и 1-ви в Стрелец. Дейностите, определени от двата дома, които имат един и същ знак на своите върхове, са свързани по много начини. Делата, управлявани от тези два дома, проявяват тенденция да се смесват и преливат:


1-ви с 2-ри

Човек се препитава сам в живота, определя своята собствена ценностна система или отдава голямо значение на материалния комфорт. Шампионката по фигурно пързаляне Соня Хени, кино-продуцентът Алфред Хичкок, както и актьорът Марлон Брандо.

2-ри с 3-ти

Този човек се препитава посредством транспорт или комуникации; неговите ценности могат да се повлияят от или да повлияят върху брат или сестра или може да се впусне в бизнес с брат или сестра. Певицата Шер и писателят Лев Толстой имат това, също и актрисата Фара Фосет и хумористът Оден Неш.

3-ти с 4-ти

Братът или сестрата могат да заемат родителското място; може да е имало проблематично ранно детство с посещаване на различни училища или роденият да живее в един дом с брат или сестра. Изявата и комуникацията може да е улеснена в условията на дома, Някои примери са генерал Робърт Кенеди, художникът Винсент Вая Гог и актьорът Орсън Уелс.

4-ти с 5-ти

Децата на този човек са дисциплинирани (винаги преспиват в къщи); той проявява творчество в домашната обстановка или дори може да бъде майстор, който работи върху своя собствен дом. Авторът Хенри Милър и композиторът Георг Фридрих Хендел служат като такива примери, както и диригентът Артуро Тосканини в певицата Барбара Стрейзанд.

5-ти с 6-ти

Този човек работи в сферата на творчеството и посредством своята работа възлага задания на млади хора (например - като учител) или може да работи в спорта, или да тренира отбор. Работата му се превръща в неговата първа любов. Авторът Джоузеф Уамбау и скулпторът Огюст Роден имат това разположение; също и бейзболистът Вайда Блу и сляпата писателка Хелън Келър.

6-ти със 7-ми

Този човек работи със своята съпруга (съпруг) или с партньор, или изобщо с хора (често като служи). Неговата работа може да включва закона. Бившият бийтълс Ринго Стар и държавникът Бенджамин Дизраели; също и скиорът Жан-Клод Кили и футболистът Джо Нама.

7-ми с 8-ми

Този човек може да стигне далече в политиката с подкрепата (8-ми) на публиката (7-ми); той може да влезе в бизнес партньорство или може да наследи пари чрез партньор. Работническият лидер Валтер Рутер и сатанистьт Алистър Кроули служат като примери; също и продуцентът Самюъл Голдуин.

8-ми с 9-ти

В областта на писането или публикуването роденият може да се насочи към криминалния или еротичен жанр. Той може да бъде финансов магнат или експерт и да има голям афинитет към физиката, мистиката и окултизма. Учените Енрико Ферми и Алберт Айнщайн са някои примери; също и държавникът Джавахарлал Неру.

9-ти с 10-ти

Този индивид може да се разпростира в сферата на кариерата, образованието или закона може да играе съществена роля в неговата работа. Роден в чужбина човек или родител може да му помогне в неговата кариера. Убиецът Нейтьн Леополд и премиерът Харолд Уилсън имат това разположение, също и политикът Робърт Кенеди и художникът Винсент Ван Гог.

10-ти с 11-ти

Приятелства и социални връзки могат да помогнат на този човек да напредне в неговата работа или кариера; той може да работи за правителството в някои области (често във военната или политическата); обикновено е много активен в група и проявява лидерски способности. Бившият вицепрезидент Спиро Андрю и летецът ас Еди Рикънбейкър служат като примери, както и сенаторът Тед Кенеди и певицата Барбара Стрейзанд.

11-ти с 12-ти

Често е въвлечен в благотворителна дейност или в социалните служби. Той се нуждае от време за себе си или външни сили, които са извън неговия контрол, могат да предизвикат ограничаване. Той се чувства комфортно, работейки зад сцената. Авторът Робърт Люис Стивънсън и Джеймс Джойс, както и кинорежисьорът Виторио де Сика имат това разположение; също и диктаторът Йосиф Сталин.

12-ти с 1-ви

Този индивид притежава голяма вътрешна сила, на която може да разчита; неговата личност може да изисква острота и дефинираност; трябва да се справи със стеснителността и интровертността. При злоупотреба, може да се превърне в най-големия си враг. Някои примери са Ричард Лоеб и фелдмаршал Херман Гьоринг, както и певицата Линда Рондстат и диригентът Хенри Манчини.

Папка: Интерсептирани Знаци и Домове | Добавил: Пим (20.04.2009)
Разгледан: 8431
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240