Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:27
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Овен на върха на Домовете

Винаги съчетавайте интерпретацията с господаря - Марс

Овен на върха на 1-ви дом

Тъй като 1-ви дом е вашата идентичност, външната персона, физическото тяло, лицето, с което се представяте пред света, той е най-важният дом и трябва да бъде внимателно анализиран.

Вътрешно неспокоен, вие подхождате към света по един директен, а не дипломатичен начин. Прекалено екстровертен и своенравен, вие имате малко или никакъв физически страх; в действителност имате склонност да дразните другите с вашата агресивност. Смел и динамичен, ще отстоявате вашите убеждения, когато е необходимо, но предпочитате да използвате ума си. Обикновено започвате сам, но имате проблеми с приключването на това, което сте започнали, тъй като бързо ви омръзва и вие сте готов за следващото начинание. Да отстоява себе си е изкуството, което тази личност трябва да култивира. Ако Марс е в пасивен знак, например Риби, вие ще бъдете по-мек, може би дори мекушав, по-малко импулсивен, по-проницателен и по-чувствителен. Трябва да се хармонизирате с влиянието на позицията на Марс.

Овен на върха на 2-ри дом

(Облаги, имущество. Финансови дела, доходност, дарби и потенциал)

Ако Риби е изгряващ знак, вродените дарби и потенциалът ще бъдат важни за вас, но с Овен на върха на 2-ри дом вие може да нямате достатъчно търпение да се погрижите добре за своите авоари и може да завършите с финансови проблеми Може да имате много добри и нови идеи как да направите пари. Ако Марс е в твърд (неподвижен) знак, вие ще се научите да управлявате правилно бюджета и да го опазвате. Импулсивен сте и трябва да се научите на финансов консерватизъм, тъй като материалното имущество е важно за вас и ви предлага вътрешна сигурност, докато добиете способност да използвате останалата част от вашия потенциал, както е посочено в хороскопа.

Овен на върха на 3-ти дом

(Комуникации, братя и сестри, най-близко и ранно обкръжение, образование, кратки пътувания)

Вашият ум е енергичен, активен и конструктивен. Ако Водолей е изгряващ знак, комбинацията на една уникална същност с отворения и прям Овен на върха на дома на комуникациите води до много общителна и интересна личност. Вие сте добър събеседник, който умее да отстоява собствената си позиция във всеки спор, но сте по-добър в излагане на аргументи, отколкото в тяхното възприемане. Ако Марс не е благоприятно аспектиран, на вас ви е трудно да приемате критика. Сатурн в неподвижен знак ще ви помогне да използвате вашия гъвкав ум за по-голяма концентрация. Вие може често да сменяте местоживеенето си по време на ранните ви години, а ако имате някакви братя или сестри, атмосферата на вашата младост вероятно е била твърде оживена.

Овен на върха на 4-ти дом

(Домът, един от родителите; вашият произход, корени и реална собственост)

Ако Асцендентът ви е Козирог, вашите юношески години може да са изглеждали трудни; може да сте били толкова неспокоен, че сте обмисляли да бягате от дома, въпреки силната връзка с един от вашите родителите. Може да сте претърпели много промени в местоживеенето, но не навсякъде сте намирали гостоприемство. Ако Марс не е много благоприятно аспектиран, вие сте склонен да изпитвате липса на любов и нежност. Все пак, това няма да е така, ако Стрелец и Водолей са изгряващи знаци. Във всеки случай ще чувствате голяма потребност от разгръщане, но няма да имате винаги възможност да го правите. В по-късните ви години ще имате склонност да командвате и положението на Марс ще покаже дали го правите конструктивно или не. Ако не култивирате у себе си интереси извън семейството, вие може да използвате цялата си енергия в дома и да станете твърде взискателен към хората, които обичате. Рядко ще прекарате една скучна и самотна старост.Овен на върха на 5-ти дом

(Деца, любовни авантюри, творчество, забавления, финансови дела)

Ентусиазиран, с голямо желание за живот, вие се отдавате на забавления, удоволствия, спорт, творчество и физическа активност. Вие сте добър треньор или менажер, тъй като умеете да вдъхновявате другите с вашия ентусиазъм. Въпреки че обичате децата, вие се разбирате най-добре с тях, когато са достигнали една съзнателна възраст, в противен случай проявявате нетърпение. Тъй като обичате живота и любовта, може да използвате вашата енергия в прекалена сексуална активност и да скачате от една любовна авантюра към друга. Ако Стрелец е изгряващ знак, а Марс е добре поставен, ще искате да насочите част от вашия идеализъм в творчеството като отдушник - иди може да сте прекалено дързък и да поемате големи рискове, било в хоби, хазарт или изобщо в живота.

Овен на върха на 6-ти дом

(Работа, здраве и хранене, навици, служене)

Вие сте добър и неуморен работник; фактически работата е нещо естествено за вас и ще се радвате да използвате своята енергия в тази област. Обаче с вашия почти свръхчовешки порив може да подтиквате другите почти толкова безмилостно, колкото и себе си и това не винаги се приема добре. Правите най-добре, когато сам ръководите своята работа или сте на ръководен пост, тъй като не обичате да ви командват и да се намесват в работата ви, особено ако имате Асцендент Скорпион или Марс е много активен във вашата карта. Въпреки че изглеждате силен, вие се нуждаете от окуражаване и действате най-добре, когато се чувствате оценен. Ако не впрегнете енергиите на Марс в работа или по друг конструктивен начин, може да предизвикате болести или проблеми, но тъй като сте твърд по природа се възстановявате бързо, въпреки че сте склонен да вдигате много висока температура, когато сте болен.

Овен на върха на 7-ми дом

(Партньори - бизнес и брачни; обществена работа, правни дела)

За да имате Овен тук, вие трябва да имате Асцендент Везни - така че партньорствата и работата с другите е много важна. Тази потребност води често до бърз и ранен брак, преди да сте узрял достатъчно, за да знаете какво искате и от какво се нуждаете. Вие търсите силен партньор, но когато го намерите, негодувате срещу силата му, вашият Асцендент Везни обича мира и хармонията, ако наистина намерите партньор, който ви допада или сте израснали достатъчно, за да приемете това, което може да ви предложи вашия партньор, животът ще ви изглежда по-щедър и по-смислен, защото съдружието е много важно за доброто ви съществуване. Трябва да хармонизирате енергията си с тази на Марс, но също и с Венера, която управлява Асцендента, за да получите добра представа за отношението към брака и партньорството.

Овен на върха на 8-ми дом

(Подкрепа от страна на другите, секс, завещание и наследство, данъци, окултни занимания, край, обновяване)

Ако имате Асцендент Лъв или Везни, трябва да насочите прекомерната сексуална енергия към някакъв конструктивен отдушник. С Асцендент Везни, може да страдате от чувство на несигурност или даже малоценност, с редуващи се периоди на безочие. Постигането на душевен мир и сигурност се превръща в дълбока психологична потребност, която може да намерите само като служите на другите, а не на себе си. Ако имате чувствителен партньор, той може да ви помогне в търсенето на идентичност. Ако се забелязва някакъв творчески талант в хороскопа, Овен на върха на 8-ми дом може да го прояви по драматичен или даже окултен начин. Може да има много смърт около вас, но вие рядко се плашите, даже сте готов да я изследвате.

Овен на върха на 9-ти дом

(Висш ум, философски идеали, висше образование, дълги пътувания, религия)

Ако Асцендентът ви е Лъв, Овен ще се изявява по един много индивидуалистичен и ентусиазиран, дори прогресивен начин. Може да си набележите нов път във вашия житейски подход. Лъв и Овен са в тригон, затова може да изявите лесно своята личност по отношение на всички работи, свързани с 9-ти дом, ако обаче Марс не е много лошо поставен или с много трудни аспекти. Пътуването или всеки начин, който разширява вашия хоризонт, ще бъде добре дошъл. Ако имате склонност към правото, ще бъдете най-добре като съдебен адвокат, а не да се занимавате с данъци или обществени дела. Вашата философия няма да е догматична или традиционна, тъй като предпочитате всяко нещо, което предлага нов подход. Може да бъдете дори агностик или атеист, но не и да приемате общоприетото.

Овен на върха на 10-ти дом

(Професия, положение репутация, его, власт, единият родител)

Овен на върха на дома на професията и кариерата ви превръща в едно истинско динамо и пълен с енергия вие преследвате желаните цели или може да се захванете с десет кариери, десет нови начинания, десет неща, които никога не сте опитвали досега - и не завършвате никое от тях. Тук нещата зависят не само от позицията на Марс, но и от Луната, ако имате Асцендент Рак. Асцендент в Рак ви прави упорит или податлив на промяната във вашите емоции. Понякога това разположение дава властен родител, който иска да вървите по неговите стъпки. Тъй като Овен и Рак правят квадратура, вие би трябвало да имате достатъчно предизвикателство и тласък, за да успеете, но не забравяйте да вземете предвид внимателно другите фактори в схемата, преди да сте решили, че това е така. Ако Асцендентът е Лъв или Близнаци, кариерата ще добие друг колорит. Ако Лъв е в тригон с Овен, успехът не би трябвало да е труден. С Близнаци, единственото истинско препятствие е гъвкавостта на Близнаци, комбинирана с липсата на настойчивост на Овен. Обаче, използвана конструктивно, тази комбинация е отлична, особено при продажби. Тъй като 10-ти дом е много обществен дом, склонността на Овен да бъде деспотичен и скандален трябва да бъде ограничавана или ще трябва да се спречквате с враждебност и съперничество по пътя на вашия успех, тъй като разбирате, че другите хора просто не обичат да им бъде разпореждано.

Овен на върха на 11-ти дом

(Приятели, надежди и желания, хуманни интереси, цели, обществено положение, организации)

Много хора с Овен в този дом участват в големи групи или организации, особено с Асцендент Близнаци. Ако Марс е добре поставен в хороскопа, вие като че ли имате власт върху другите и може да станете лидер, без да сте го искали. Добре се справяте с това лидерство и тъй като основавате призивите си на един разумен подход, вашите приятели или групи ви следват с удоволствие. С Асцендент Телец или Рак, на вас ви липсва дипломатичност и се замесвате в кавги и клюки, което може да предизвика емоционални проблеми, които ви се иска да избегнете. И двата Асцендента ви дават повече амбиция и се целите нависоко. Често това разположение е благоприятно за политиката, тъй като дава възможност да се въздейства върху масите.

Овен на върха на 12-ти дом

(Подсъзнание, скрита сила, слабости, действие зад сцената)

Това може да бъде дома на самоунищожението и с Овен тук, вие може да бъдете твърде напрегнат, за да погледнете навътре, винаги желаещ да действате навън - все пак, ако не опознаете себе си, може винаги да ви липсва вътрешна сигурност, което може да предизвика чувство на безпомощност. С Асцендент Телец, един стабилен възглед и една привидно нежна природа компенсират донякъде това, което зависи, разбира се, от разположенията на Венера и Марс. С Асцендент Близнаци или Овен, нервната система е претоварена и грижите за нея са наложителни. Когато сте млад, трябва да наблюдавате здравето си и да се пазите от инциденти. Много е важно да си намерите подходяща работа за освобождаване на нервното напрежение.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (12.06.2009)
Разгледан: 29953
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.145.153