Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:43
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Телец на върха на Домовете

Винаги съчетавайте интерпретацията с господаря - Венера

Телец на върха на 1-ви дом

(Външна изява на личността, идентичност, физическо тяло)

 

Вие имате спокойна и уравновесена природа, ако Марс или Уран не са в първи дом. Независимо от слънчевия ви знак или разположение на Венера, имате нужда от време да натрупате и погълнете впечатленията; обаче, веднъж натрупани, те рядко се забравят. Внимателен в преценките си, пестелив по отношение на парите, вие не обичате да правите прибързани заключения. Ако Венера е в знаците, които си угаждат (Лъв, Везни, Телец или Стрелец), вие може да прекалите с физическите или материални удоволствия или да се отдадете на леност и инертност. Телец се стреми към облаги и накрая вие ще намерите истинската цел в живота и ще я преследвате твърдо и упорито. И мъжете и жените често се привличат от скъпоценните камъни като украса.

Телен на върха на 2-ри дом
 
(Облаги, имущество, финансови афери, доходност, талант и потенциал)

 

Това е естествената позиция на Телец и ако Венера не е зле поставена в хороскопа, всички работи, свързани с 2-ри дом вървят добре. С Асцендент Овен, Телец на върха на 2-ри дом е просто това, което трябва да ви кара да се захванете за работа и да държите на нещата, особено в областта на парите и печалбата. С импулса на Овен, вие би трябвало да имате възможност за добър живот. Телец обича разкоша и имуществото е важно за вашето благоденствие. Вие винаги познавате изгодата, защото сте много добър търговец с практичен подход, С Венера в неподвижен знак, ще може да задържите това, което е ваше, тъй като отношението ви към работите на 2-ри дом е реалистично и много практично. Ако имате Асцендент Риби, вашите цели може да бъдат по-идеалистични, но ако Венера не е много лошо поставена във вашата схема, стремежът към финансова стабилност ще надделее. Това разположение може също да покаже, че имате много хубав глас за пеене.

Телец на върха на 3-ти дом
 
(Комуникации, братя или сестри, най-близко и ранно обкръжение, ранно образование, кратки пътувания)

 

Това разположение дава личен магнетизъм. Въпреки, че изглеждате мек и податлив, вие може да сте упорит като магаре, ако нямате Асцендент Риби или Меркурий не е в променлив знак. Вие сте много артистичен, музикален и съзидателен, особено ако Асцендентът е Водолей или Риби. Би трябвало да използвате тези дарби в такива области като писане или музика. Като че ли интуитивно разбирате другите, особено ако Венера е добре разположена. Вашите ранни години са били приятни и младостта ви е била доста стабилна, без много движение или промени, ако Венера не е много лошо аспектирана. Ако имате братя и сестри, вие се радвате на тяхната компания и оставате добри приятели с тях. Виреете в спокойна и приятна атмосфера и винаги се опитвате да покажете вашето одобрение на ценностите на другите хора.

Телец на върха на 4-ти дом
 
(Вашият дом, един от родителите, вашият произход, корени и собственост)

 

Вашият дом е стабилен, изграден в духа на консерватизма. Наследствеността и родителското влияние са силни и трайни. Вие се наслаждавате на вашия дом като място на уединение, въпреки че обичате да парадирате със своето прелестно имущество, добрата храна и т.н., особено ако Асцендентът е Козирог. Трупате имущество, от което рядко се отказвате, фактически вие сте изключителен колекционер. С Асцендент Водолей, вашият дом ще ви служи като убежище от собствената ви несигурност. С добре аспектирана Венера, ще имате доста спокойна и щастлива старост, особено ако сте се научили да цените това, което наистина присъства в живота и да не разчитате само на материалния комфорт и вещите.

 
Телец на върха на 5-ти дом
 
(Деца, любовни авантюри, творчество, призвание, себеизява, спекулация)

 

Страстен, земен и плодотворен, вие обичате децата и чувствените удоволствия. Вашите тактилни усещания (при допир) са силни; вие имате нужда да докосвате нещата, за да се насладите напълно. С Асцендент Козирог, разположението на Венера дава голяма разлика във вашия подход към любовните и романтични приключения; ако е в Дева или Козирог, вие може да не желаете да показвате своите истински чувства, които са доста сладострастни, тъй като се страхувате да не ви отхвърлят. Въпреки това, ако вашият емоционален отдушник е недействащ, може да се стигне до емоционално разстройство. С добре разположена Венера, съществува перспектива за много щастие посредством любов и деца. Ако Венера е в аспекти с Нептун или Нептун просто е важен фактор в хороскопа, може да имате творческа нагласа, особено по отношение на музиката. Въпреки че се наслаждавате на хубавите неща в живота, вие може да сте щастлив и с относително малки удоволствия. Не сте комарджия по душа.

Телец на върха на 6-ти дом
 
(Работа, здраве и хранене, навици, облекло, домашни любимци, служба)

 

Телец на върха на 6-ти дом ви дава голяма физическа издръжливост, но имате склонност да си угаждате, ако Венера няма някои предизвикателни аспекти. Самодисциплината е важна, в противен случай вие ще развиете проблеми с теглото. Дисциплината ще ви помага също за постигане на целите; без нея вие може да блуждаете безцелно. В ранните години от живота проблемите с гърлото не са необичайни, но рядко са сериозни. В работата сте надежден и перфектен, въпреки че сте малко догматичен и не сте склонен да променяте своите прийоми. Лесно се разбирате с другите, при условие че те уважават вашите привички. Ако имате жизнерадостния Асцендент в Стрелец хората които очакват нещо различно от вас, ще се изненадат от вашите прилежни трудови навици. С Венера на трон или в един от водните знаци, може да имате желание да работите с творчески ентусиазъм.

Телец на върха на 7-ми дом
 
(Партньори - бизнес или брачни, обществена работа, правни дела)

 

За да имате Телец на върха на този дом, вие трябва да имате Асцендент Скорпион. Това ви дава сила, взискателност и задълбоченост. Търсите партньор, който е любвеобилен, чувствен, чаровен и се наслаждава на красивото обкръжение, но също и такъв, който е практичен и земен. С вашия вроден инат и упорита целенасоченост партньорството може да доведе до проблеми, ако не ви се позволява да вършите своето или ако не се научите малко да отстъпвате. Обаче тази неподвижност ви прави много лоялен; веднъж предразположен вие не се променяте, докато не ви принудят. На 7-ми дом отговаря въздушния знак Везни (никога не го забравяйте, когато тълкувате). Везни е доста сантиментален, въпреки че е неангажиращ знак; с Телец в това положение, романтиката може да бъде задушена от реализма.

Телец на върха на 8-ми дом
 
(Подкрепа от другите секс, завещание и наследство, данъци, окултни занимания, край, обновяване)

 

Ако Асцендентът е Везни, Телец на върха на вашия 8-ми дом е също управляван от Венера; Венера може да даде големи различия в зависимост от разположението и аспектите й. С добре разположена Венера, ще извлечете полза от вашия партньор, както и ще му бъдете полезен. Опитвате се да си изработите начин да се справяте със ситуациите и сте доволен, когато успеете. Сексуалните занимания няма да ви донесат проблеми. Ако Венера е недобре разположена в картата, вие имате склонност да бъдете егоист. Внимавайте да не се ориентирате прекалено към парите. С Асцендент Скорпион, може да използвате някои от своите дарби за задълбочено проучване на окултизма или имате способността да се възстановявате, но с Асцендент Дева или Везни ще предпочитате по-определените и конкретни неща. Трябва да знаете, че тези, на които разчитате, са зад вас и са готови да ви помогнат.

Телец на върха на 9-ти дом

(Висш ум, философия, право, идеали, дълги пътувания, висше образование, религия)

 

С Асцендент Дева, практичното мислене е важно за вас. Вашата философия трябва да е разбираема. Имате склонност да бъдете критичен към това, което не може да се докаже. Все пак, с влиянието на сензитивната Венера вие може да сте все още твърде поетично настроен; ако Меркурий е в твърди (неподвижни) знаци в схемата, може да бъдете писател. Имате високи критерии и принципи и сте им верен, така че премахвате всякакви съзнателни противоречия. С Асцендент Лъв, Телец ще прави квадратура с Асцендента и получената енергия трябва да бъде канализирана посредством работа, хоби или някакъв физически отдушник. Вашите идеи и чувства са стабилни, но мистичното чувство и усета към неосезаемото често отсъстват от природата ви.

Телец на върха на 10-ти дом
 
(Професия, положение, репутация, его, власт, един от родителите)

 

С Асцендент Лъв, всички неща от 10-ти дом са важни за вас - Вие се нуждаете от положение и вашето его има потребност да се изяви. Ако останалата част от схемата показва комерсиална насоченост, вие може да извлечете полза от щастливи победи в областта на финансите. Ще бъдете добър ръководител, тъй като сте по-добър в даване, отколкото в приемане на разпореждания, но трябва да се научите да упълномощавате другите, вместо да се опитвате да правите всичко сам. Престижът е много важен за вас. Никога няма да позволите на някой да узнае за вашия неуспех, тъй като поддържате една добра фасада и проявявате щедро, дори разточително отношение. С Асцендент Рак или Дева, вашето его има нужда от прикритие, но амбицията остава също толкова силна, но не така открита.

Телец на върха на 11-ти дом
 
(Приятели, надежди и желания, обстоятелства извън ваш контрол, големи групи и организации)

 

Вие много добре комбинирате бизнеса със социалните връзки; обаче, ако имате Асцендент Рак, може да имате склонност да се грижите за своите приятели и да бъдете прекалено обсебващ. Присъщата ви несигурност ви кара да се привързвате прекалено много и така накрая ги прогонвате. С Асцендент Лъв, притежавате дълбоко вкоренена потребност да сте пръв. Вашите амбиции са високи. Искате да блестите сред другите в групата. Обаче, с Асцендент Близнаци, вашите надежди и мечти са по-разумни. Ако Венера е в променлив знак, вие сте добър организатор и сте способен на неимоверни усилия в работата на групата.

Телец на върха на 12-ти дом
 
(Подсъзнание скрита сила, самоунищожение, действие зад сцената)

 

Ако имате Асцендент Рак, вие ще имате нужда от пари, за да се чувствате защитен, тъй като изпитвате много скрити страхове във връзка с безпаричието. Вие сте много емоционален и ви е трудно да се изправите открито срещу себе си. Имате нужда да се отнасят към вас внимателно и с любов, с Асцендент Близнаци, вие може да анализирате и разсъждавате, но не винаги обективно и напълно справедливо. Пътят към вашето подсъзнание в този случай е чрез здравия разум и логиката - не чрез емоциите. Все пак, у вас съществува едно упорство, което се противопоставя на промяната; вие по-скоро ще страдате в установеното положение, но няма да опитате нещо ново. Вие сте малко наивен и трябва да бъдете нащрек или може да пострадате точно там, където се страхувате най-много - вашият портфейл, например.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (11.06.2009)
Разгледан: 24324
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144