Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:26
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Близнаци на върха на Домовете


Винаги съчетавайте интерпретацията с господаря - Меркурий

Близнаци на върха на 1-ви дом

(Външна лична изява, идентичност, физическо тяло)

Вие сте гъвкав като струна, променлив като вятъра, днес сте тук - утре ви няма! Все пак, ако Меркурий е в неподвижен знак, тази тенденция значително намалява. Вашето практично чувство е много добре развито, а вашата изменчивост се дължи на промяна в решенията, които често са по-мъдри. Може да извлечете най-доброто от другите като си правите бързи изводи. Рядко груб и вулгарен, вие сте гъвкав, но трябва да се научите на концентрация и да не действате с прекалени усилия. С добре аспектиран Меркурий, вие имате ловък ум и имитаторска дарба. Може да говорите без прекъсване и ако приложите на практика вашите значителни заложби в това отношение, може наистина да бъдете надарен писател или добър разказвач.

Близнаци на върха на 2-ри дом

(Доходи, имущество, дарби и потенциални възможности, финансови способности, облаги, лична собственост)

Спохождат ви финансови колебания, въпреки че поради вашата присъща способност да печелите може да се захванете за две работи едновременно и рядко не се справяте. Ако Асцендентът е Овен или Близнаци, вие сте добър търговец, а може да сте добър и в сферата на политиката. Ако Меркурий е лошо разположен, имате склонност да се разпростирате твърде нашироко, опитвайки се да действате в прекалено много области едновременно - особено в изкуството, литературата, транспорта или комуникациите. Ако Асцендентът е Телец, вашето финансово положение е по-стабилно, но имате трудности при намиране на истинските ценности, тъй като чувствате, че парите няма да решат всичките ви проблеми. Когато се научите да ограничавате и съсредоточавате многобройните си таланти в една или две посоки, вие ще откриете, че финансовият успех идва много по-лесно.

Близнаци на върха на 3-ти дом

(Братя или сестри, краткотрайни пътувания, съзнателен ум, ранно образование (възпитание) и среда, комуникация)

Хората с Близнаци на върха на 3-ти дом навсякъде се чувстват като в собствения си дом и всички области на живота определени от 3-ти дом са много важни за техния живот. Вие се интересувате почти от всичко. С лекота схващате и най-големите трудности и проблеми в работата. С бърз ум, дар слово, леко перо и гъвкавост при извличане на полза от различни ситуации, вае като че ли никога не губите, особено ако Меркурий е добре аспектиран. Ако Асцендентът е Телец, може да имате необикновено хубав певчески глас, но обучението ви в училище ще бъде бавен процес. С Асцендент Овен, обикновено е необходимо да култивирате вашата издръжливост; вие задържате вниманието си за кратко време. Често сте ангажирани с братя или сестри; може да носите отговорност за тях или те може да живеят с вас.

Близнаци на върха на 4-ти дом

(Един от родителите, вашият дом, реална собственост, корени, произход сигурност)

Семейните традиции, родителските връзки и културната среда са силни фактори във вашия живот. Често, когато Асцендентът е Риби, съществува голям интерес към наследството на прадедите. Може да имате повече от един дом. Ако Меркурий има предизвикателни аспекти или Асцендентът е Водолей, ще има много промени в местоживеенето и обширна дейност на стари години. С Близнаци в това разположение, вие може да използвате писателски псевдоним във вашата работа като автор, който работи в дома си. Родителите ви намират за необходимо да ви подсигуряват книги и интелектуални стимули. Ако Асцендентът е Овен, вие се радвате на един разнообразен живот в рамките на дома.Близнаци на върха на 5-ти дом

(Любов, романтика, деца, творчество, призвание, игри, забавления и финансови дела)

Като родител вие сте повече интелектуално, отколкото емоционално обвързан с вашите деца, особено ако имате Асцендент Водолей. Децата близнаци не са нещо необичайно при вас. Вие сте целенасочен, амбициозен и съчувствен. С Асцендент Козирог, може да сте музикално надарен. Тъй като бързо се учите от опита и проявявате отговорно отношение към това, което предприемате, ще бъдете добър във всеки един бранш, но сте особено умел в изкуството и занаятите. Ако Асцендентът е Риби, може да имате стремеж към области, свързани с духовността като преподаване, свещеничество или философия.

Близнаци на върха на 6-ти дом

(Работа, здраве и хранене, навици, служене, облекло, домашни любимци, служба)

На вас ви допада научно-изследователската дейност, тъй като бързо и лесно проумявате сложни проблеми й интелектуални теми, особено когато Козирог е Асцендент. Когато Асцендентът е Стрелец или Водолей, вие харесвате занимания, които не са рутинни; може да имате много промени в работата. Ако Меркурий има предизвикателни аспекти или е в променлив знак, вие вероятно ще трябва да се справяте с вашата нервност, раздразнителност и проблеми с работата. Здравето ви зависи изключително от вашата умствена нагласа. Еднообразната работа не ви понася, така че вие действате най-добре в области, които ви позволяват движение и гъвкавост.

Близнаци на върха на 7-ми дом

(Партньорство - бизнес и брачно, обществена работа, открити врагове, правни въпроси)

С Близнаци в това разположение, вие трябва да имате Асцендент Стрелец. Така вие ще бъдете свободолюбива душа и ще имате нужда от интелектуална и съчувствена компания. Страстта рядко ви увлича. Възрастта, социалното и финансово положение изобщо нямат значение за вашите интимни връзки; вие се нуждаете повече от морална подкрепа и оценка. Раздразнителността, която изпитвате към другите, рядко е дълготрайна; вие изповядвате философията "живей и остави другите да живеят”. Ако Меркурий има благоприятни аспекти, може да сте добър в областта на правото, актьорството и други области, свързани с обществото. Позицията на Юпитер в схемата е толкова важна, колкото позицията на Меркурий при определяне на идеалния за вас партньор.

Близнаци на върха на 8-ми дом

(Подкрепа от страна на другите, секс, завещание и наследство, данъци, окултни въпроси, край, обновление)

Ако Асцендентът е Скорпион, вие проявявате интерес към тайните на живота и смъртта и не намирате спокойствие, докато не разберете нещата на високо ниво. Патологичните тенденции трябва да бъдат овладени компетентно. Може да проявявате дълбок и траен интерес към окултизма. Ако Асцендентът е Стрелец, вие се интересувате повече от интелектуалното, отколкото от секса, но все пак обичате да говорите за последното и често разказвате двусмислени истории. Не щадите другите в преценката си, но ви е трудно да се изправите срещу собствените си грешки, особено ако имате Асцендент Везни. Ако Меркурий е добре аспектиран, вие може да откриете, че писането е вашето призвание, особено в областта на научните изследвания и въпросите свързани със секса.

Близнаци на върха на 9-ти дом

(Закон, религия, висш ум, образование, дълги пътувания, сватове)

В процеса на вашия вътрешен конфликт между вярата и разума вие рядко ще постигнете един мистичен или религиозен подход към живота, ако Асцендентът не е Скорпион. Оставате любопитен към тайните на живота и искате да го преживеете във всичките му аспекти. Умеете да въздействате върху другите чрез вашето дар слово, което може да ви насочи към политическата сцена. Когато Асцендентът е Дева, Меркурий става двойно по-важен и ако е включен в предизвикателни аспекти, може да станете жертва на клюки и конфликт с вашите сватове. Обичате да пътувате; ако нямате възможност да видите и изследвате света, ще се превърнете в ревностен читател, който задоволява жаждата си за пътуване чрез варианта "домашно кресло".

Близнаци на върха на 10-ти дом

(Кариера, положение, престиж, его, един от родителите, репутация)

Вие обичате да работите с другите и имате дарба на дипломат. Имате нужда от разнообразни интереси, за да бъдете наистина задоволен, особено ако Асцендентът е Дева. Често има промени в кариерата. Вие сте изпълнител и трябва да действате. Вероятно сте отличен говорител и би трябвало да развивате тази способност; хората с удоволствие ви слушат. Може да сте добър учител. Все пак, имате склонност да се претоварвате с работа, което би могло да доведе до нервно разстройство. С Асцендент Лъв или Везни, вашето поле на действие може да бъде изкуство, актьорство или дизайн. Често Близнаци в това положение водят до две равностойни кариери, като писател, който също е коментатор, или певец, който пише собствените си песни.

Близнаци на върха на 11-ти дом

(Приятели, големи групи и организации, надежди и желания, цели, неочаквани обстоятелства)

Добрата аудитория и личните връзки ви помагат да се изкачите по стълбата на успеха. Чаровен и дружелюбен, имате добро чувство за хумор и способност да се присмивате на себе си. С Асцендент Рак или Лъв, вие се прикрепвате към компанията на млади хора, като че ли сте вечното дете. Тъй като рядко таите завист, обикновено сте заобиколен от много приятни колеги и приятели. Ако Меркурий има неблагоприятни аспекти, вие може да бъдете пожертван от вашите т.н. приятели и често ще се чувствате самотен в тълпата.

Близнаци на върха на 12-ти дом

(Действие зад сцената, вътрешен потенциал, подсъзнание, скрити врагове)

Това разположение благоприятства себеизявата. Вие често сте склонен към меланхолия, особено когато Асцендентът е Близнаци или Рак. Склонен сте да действате повече чрез подсъзнанието, отколкото чрез разума и с Асцендент Рак може да имате добри психични способности и би трябвало да ги развивате. Вашата интуитивна способност е също добра за такива области като психология и психиатрия. Трудно ви е да учите наизуст, но вие просто попивате знанията като слушате. Когато Меркурий е засегнат, може да имате проблеми със закона или развиването на вътрешна защита. Може да сте повърхностен и лесно да бъдете манипулиран.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (10.06.2009)
Разгледан: 27208
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129