Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:18
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Рак на върха на Домовете


Винаги съчетавайте интерпретацията със значението на управителя - Луна

Рак на върха на 1-ви дом

(Външна лична изява, идентичност, физическо тяло)

Вие сте силно привързан към вашия дом и вашата майка, особено ако Луната е в ъглов дом. Патриотизмът и традицията са много важни за вас; обичате да се ровите в миналото. Имате добро въображение и как ще го развиете, зависи от разположението на Луната и нейните аспекти. Плах по природа, вие се нуждаете от любов и насърчаване, за да се разгърнете. Ще се отдръпвате от всичко, което ви е неприятно, поради вашата вътрешна несигурност. Поведението ви е изящно и очарователно, но имате склонност да се отдръпвате в черупката си, когато ви обидят с нещо неприятно. Влияете се от обкръжението, поради вашата чувствителност.

Рак на върха на 2-ри дом

(Доходи, финанси, имущество, дарби и възможности, облаги (ценности), лична собственост)

Вие държите на това, което притежавате, и винаги запазвате нещо за черни дни, особено когато Асцендентът е Телец или Рак. Имате естествен нюх към имущество (движимо или недвижимо) и се занимавате със стоки, продажби и с хора. Обаче, с неблагоприятни аспекти на Луната, може да преживеете финансови колебания. Пестелив, но не и стиснат, вие щедро се раздавате, умствено и материално, ако сте емоционално обвързан. Въпреки естествената ви способност да печелите пари винаги се страхувате от финансови обрати.

Рак на върха на 3-ти дом

(Комуникации, кратки пътувания, братя и сестри, ум, ранно и най-близка обкръжаваща среда)

Ако Асцендентът е Телец, на вас ви липсва академично образование, поради мързела и небрежността ви през младите години, но вие наистина имате добра памет и можете да учите посредством задълбочено четене. Вашите предварителни предпочитания (или неприязън) обаче ви затрудняват понякога да се справите с материала. Вие сте толкова сензитивен, че чувството, а не мисленето е вашата ключова дума. С Асцендент Овен или Близнаци, вие обичате да пътувате. Често е трудно да ви намерят вкъщи, защото сте в постоянно движение и контакти. Понякога това разположение показва кулинарна способност и интерес към градинарство.

Рак на върха на 4-ти дом

(Дом, един от родителите, имущество, традиции, край)

Това е естествения дом на Рак и затова тук знакът се проявява хармонично, ако Луната няма предизвикателни аспекти. Сантиментален, емоционален и традиционен са думите, които ви описват добре. Вие се нуждаете от корени, въпреки че може да сте напуснали дома си още в ранна възраст, особено ако Асцендентът е Овен. Моралното въздействие на родителите върху вас е силно. Възможно е да страдате от някои наследствени заболявания. Мъжете често служат на жените в семейството, полагайки грижи за майка, сестра или стара неомъжена леля. Ако Асцендентът е Риби или Телец, вие често сте пазител на старо семейно съкровище. Може да живеете в близост до вода (река, море, воден басейн) в по-късна възраст. С Рак в това разположение, възможно е да изберете безбрачието като начин на живот.

Рак на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца, спекулация, забавление, призвание)

Ако Луната не е в неподвижен знак, вие сте сантиментално настойчив. Обаче, веднъж насочили своята обич, може да сте изключително грижовен и любящ. Музикален, мечтателен и драматичен, вашите творчески усилия често се одобряват от хората, особено когато Асцендентът е Водолей или Риби. Имате подчертан усет към културата. Често най-добре работите през нощта. Ако Луната е ранена, трябва да сдържате силното си влечение към хазарта, преди това да ви е причинило финансови проблеми.

Рак на върха на 6-ти дом

(Работа, здраве и хранене, навици, облекло, служене, домашни любимци)

Вие обикновено сте много ангажиран с работата и кариерата, но сте нещастен, ако не се радвате на това, което правите, особено ако Асцендентът е Козирог или Водолей. Работите добре, когато сте подчинен, но притежавате голяма материална амбиция, което не винаги се забелязва от другите. Ако Асцендентът е Риби и Луната е в променлив знак, вие ще се проявите добре в сферата на медицината или в области, свързани с диета и хранене. Правилното храносмилане е важно - ранената Луна може да показва язва, алергии или принудително хранене. Често човек с Рак в това положение, има интерес към работнически каузи. Това е позицията на човек, който се е ангажирал да помогне на онеправданите.

I) Ранена планета е тази, която сключва неблагоприятни аспекти най-вече с някоя от злосторните планети.

Рак на върха на 7-ми дом

(Партньорство - бизнес и брачно, обществена дейност, правни дела)

Дълбоки емоционални потребности ви карат да търсите любвеобилен партньор за дома, който също може добре да ви подсигури. С Рак в това положение, Асцендентът трябва да е в Козирог. Ако сте мъж, вие търсите партньорка, която да се грижи за вас; ако сте жена, вие се нуждаете от силен партньор (ако нямате много добре поставена и силна Луна) и въпреки това ще подберете такъв, който е пасивен или много деликатен. Въпреки че изглеждате до известна степен стеснителен и неуверен, вие желаете популярност или някаква публична изява, така че може да сте добър в публична кариера, защото притежавате естествен нюх към това, което се харесва на масите. Ако нямате своя собствена кариера, може да сте съвършен помощник на своя партньор и в дома и в работата.

Рак на върха на 8-ми дом

(Подкрепа от страна на Другите, секс, завещание и наследство, край, данъци, окултни въпроси, обновление)

Ако Асцендентът е Скорпион или Козирог, неочаквани събития могат да усложнят вашия живот. Това разположение дава забележителна способност за предусещане, но силуетът на предстоящите събития може да ви причини пристъпи на депресия и болезненост. Ако Луната е в неподвижен знак, тази склонност до известна степен е овладяна. Вие имате нужда от постоянен контрол върху вашите чувства и емоции, тъй като угаждането представлява непрекъсната заплаха при това разположени на Рак. Когато Асцендентът е Стрелец, винаги има възможност за едно по-добро съществуване чрез наследство или дарения от другите. Сексът може да не ви се отдава винаги, тъй като се нуждаете от постоянно стимулиране чрез много любов.

Рак на върха на 9-ти дом

(Висш ум (съзнание), висше образование, дълги пътувания, чужди земи, сватове, философия и религия)

Ако Скорпион не е на Асцендента, вие като млад лесно сте се поддавали на влиянието на по-възрастните, но като зрял сте способен да имате голямо влияние върху другите поради вашата интуиция и убедителност. Вие сте добър учител, разбирате нуждите на хората и ще бъдете добре във всяка област, където самоуважението и одобрението на обществото са важни. Обичате пътуванията и вероятно ще се занимавате до голяма степен с това. Дори може да прекарате известно време в чужда страна, особено ако Луната е в променлив знак. Ако Асцендентът е Везни или Стрелец, може да се насочите в областта на правото, а оттам в политиката.

Рак на върха на 10-ти дом

(Професия, един от родителите, власт, его, престиж и репутация)

За да имаш Рак на върха на 10-ти дом, Козирог трябва да е на върха на 4-ти - дома на вашите родители. Вие имате традиционно възпитание и вашите родители очакват много от вас. Поради това може да сте донякъде несигурен в себе си и бавно и несигурно да установите кариерата си, така че може да има много промени в това отношение, особено ако Плутон е в 10-ти дом. Ако Луната е в ъглов дом или е добре поставена в картата, влиянието на жените е важно и благоприятно за вашия краен успех. Имате силно чувство за дълг и отговорност и затова боравите добре с властта. Изпитанията и трудностите, които сте преживели отрано, подсилват склонността ви към филантропия когато печелите добре.

Рак на върха на 11-ти дом

(Приятели, надежди и желания, цели и обекти, големи групи и организации, неочаквани събития)

С Асцендент Лъв или Везни, вие сте обществено активен, имате добри приятели на вашето семейство и сте обвързани тясно с вашите деца. С Асцендент Дева, сте много наясно с парите и материалните неща. Имате влиятелни приятели, но предпочитате събиранията в тесен приятелски кръг пред големите обществени приеми. Много сте грижовен и готов да помогнете на другите. Често приятели идват да живеят при вас. Винаги сте гостоприемен и мил домакин.

Рак на върха на 12-ти дом

(Подсъзнание, неподозирани сили, действие зад сцената)

Вие сте много сензитивен, но страха да не бъдете наранен се превръща в гордост, поради което не се забелязва от другите, особено ако Рак или Дева са Асцендент. Ако Луната е лошо аспектирана или е в променлив знак, може да е имало отхвърлена любов от вашата майка в младостта ви, което ви е дало една голяма несигурност. Вие сте много отзивчив към тези, които са в беда, и ще се проявявате добре в областта на медицината и медицинското обслужване. Ако Асцендентът е Лъв, вие няма да се спрете пред нищо, за да прикриете своята уязвимост. Разположението на Луната тук е много важно, защото вашите подсъзнателни емоции и чувства оформят бъдещия ви живот.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (09.06.2009)
Разгледан: 29988
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129