Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:02
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Лъв на върха на Домовете

Винаги съчетавайте интерпретацията с влиянието на управителя - Слънце


Лъв на върха на 1-ви дом

(Личност, външност, идентичност, физическо тяло)

Вие сте силна личност и лесно добивате власт над другите, особено ако Слънцето е в ъглов дом или със силна позиция по знак. Вие сте честен в прям, романтичен и идеалист, но ако все още не сте научил урока за великодушието, може да бъдете егоист, своенравен и недисциплиниран. Демонстративен по природа, егоцентричен и горд, вие имате усет да се представите добре и тъй като се наслаждавате на аплодисменти, често се привличате от актьорската професия. Ако вашето Слънце е в "срамежлив" знак, може да се колебаете между показност и необщителност и онези, които са около вас, никога няма да знаят със сигурност с кого си имат работа.

Лъв на върха на 2-ри дом

(Финанси, лична собственост, дарби и възможности, ценности, имущество)

Вие сте надежден по отношение на парите, но може да бъдете екстравагантен и нерядко да страдате от финансови обрати. Предпочитате да работите сам за себе си, отколкото в съдружие или за някой друг, особено ако Асцендентът ви е Лъв. Където и да е разположен Лъв в рождената карта, там поривът към блясък е подчертан; обаче само поривът към пари рядко донася щастие на Лъва. Често успявате по-скоро благодарение на вашия чар, отколкото на вашата почтеност, все пак трябва да се научите да цените способността си да бъдете честен. С Асцендент Рак, вие ще се проявявате добре във всяка област, свързана е управление на пари. Ако Асцендентът е Близнаци, вие не взимате парите на сериозно; по-ангажиран сте с интелектуални въпроси, а също с ценностите и личната свобода. Когато Меркурий е в много практичен и земен знак като Козирог.

Лъв на върха на 3-ти дом

(Братя и сестри, кратки пътувания, ранно образование (възпитание) и среда, комуникации)

Амбициозен и предприемчив, притежаващ ясна мисъл, вие сте нетърпелив да получите знания; обичате да сте начетен и информиран. Ако Асцендентът е Близнаци, вие сте добър събеседник, притежавате остър ум и способност да се изразявате добре. Обикновено имате щастливо детство; били сте център на внимание в семейството. Това е често разположението на успял автор, който позволява на Слънцето да свети посредством комуникацията. С Асцендент Телец, вие може да сте много съсредоточен във вашия път и хората да ви считат за твърде претенциозен и неподатлив. Когато Асцендентът е Рак, може да използвате 3-ти дом като бягство от вашия истински път и изцяло да играете роля.

Лъв на върха на 4-ти дом

(Дом, един от родителите, имущество, късни години, традиции)

Вие обичате да се забавлявате по царски, даже когато не може да си го позволите. Желаете най-доброто от всичко - храна, вино, дрехи, особено ако имате Асцендент Телец или ако Слънцето е в неподвижен знак. Обикновено притежавате силна вяра, придобита чрез опита. Домът на вашите родители е бил оживен, а баща ви вероятно е бил твърде сериозен и драматичен в отношението си към вас. Децата играят важна роля във вашите последни години, често ви осигуряват един добър живот. Майка ви може да бъде слънцето във вашия живот и може да живее във дома ви по време на старостта си.

Лъв на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца спорт и хазарт, призвание, себеизява)

Това е естествения дом на Лъв и той действа добре тук, ако Слънцето няма неблагоприятни аспекти в рождената карта. Влиянието на Слънцето е най-добре изразено в 5-ти дом. Въпреки че може да изглеждате отстъпчив и весел, вие притежавате голяма сила пред лицето на врага. Жаден за внимание, наивно приемате ласкателството и това може да ви причини някои романтични проблеми. Вашата слънчева природа и приятна личност ви прави естествен актьор и добър учител. Обичате децата, но макар че Слънцето е естествения господар на 5-ти дом, рядко имате собствени наследници; особено ако Асцендент е Овен, защото може да сте твърде зает с вашите собствени занимания!

Лъв на върха на 6-ти дом

(Работа, здраве и хранене, служене, навици, облекло, домашни любимци)

Вие отивате на работа с усмивка и може наистина да станете лидер във вашата област; обаче, ако Водолей или Овен са на Асцендента, не сте щастлив в подчинена позиция. Рядко сте напълно доволен от работата си и това недоволство може да ви направи раздразнителен и труден за сработване. С Асцендент Риби, вие чувствате, че работата е една област, където може да докажете себе си и затова работите усърдно и с желание. Пазете здравето си; имате склонност към проблеми със сърцето и гърба, особено ако Слънцето е ранено от Сатурн. Слънцето като господар на 6-ти дом не е добре поставено тук и често показва понижена жизненост. Важно е да се научите да уталожвате своята активност.

Лъв на върха на 7-ми дом

(Партньори - бизнес и брачни, работа с хора, обществени врагове, правни дела)

За да имате Лъв тук, вие трябва да имате Асцендент Водолей. Със Слънце, управляващо дома на партньорството, вие очаквате пълно отдаване от страна на партньора и имате проблеми с вашата отстъпчивост. Обикновено привличате силен партньор и с Асцендент Водолей, вие сте по-неподатлив по природа, отколкото изглежда на пръв поглед; и това може да създаде проблеми, тъй като не желаете да отстъпвате на другите. Търсете партньор, който действа повече със сърце, отколкото с ум, защото се нуждаете от любов и възхищение. Романтичните вечери са точно по ваш вкус. Обикновено на жената й върви повече при това разположение, отколкото на мъжа.


Лъв на върха на 8-ми дом

(Подкрепа от страна на другите (материална), данъци, секс, смърт, обновление)

Ако Асцендентът е Водолей, вие сте авантюрист, обичате да поемате рискове и може да презирате до смърт. Възможно е да страдате от злоупотреба с удоволствия, което ще понижи вашата активност. Тъй като за вас сексът е начин да изразите личността си, може да обичате разнообразието в това отношение. За вас има смисъл едно споделяне, а не набиране на опит. С Асцендент Козирог, вие желаете пълен контрол над авоарите на партньора си, въпреки че също сте щедър. Трябва да се пазите от пренапрежение и сърдечни усилия, особено когато Слънцето има неблагоприятни аспекти. С Лъв в това разположение, вие често сте призван да обслужвате хората във финансовата сфера, а с добре аспектирано Слънце вероятно ще имате голяма обществена подкрепа.

Лъв на върха на 9-ти дом

(Религия, философия, право, чуждестранни пътувания, търговия)

Вашата голяма любов към истината ви осигурява една идеалистична философия, но тя е изградена върху концепцията на "състрадателния деспот". Оптимистично вярващ, особено с Асцендент Стрелец, вие сте добър учител и обичате да пътувате. Раненото Слънце може да ви направи арогантен и суетен. Всички области, свързани с духовността, са много важни за вас и ще работите усърдно за духовното си израстване. Ако Скорпион или Козирог са на Асцендента, вие притежавате дълбоко в себе си голяма вяра. Рядко приемате поражението, независимо колко неблагоприятни са събитията в този момент.

Лъв на върха на 10-ти дом

(Професия, его, един от родителите, власт, ранг, положение и репутация)

Вие сте харесван във вашата професия и другите с готовност приемат лидерството ви. Едновременно желаете и имате нужда от власт, но трябва да работите за това, тъй като не винаги лесно ви се отдава. Ако Асцендент е Скорпион, трябва да се научите да проявявате разбиране към другия човек и вие да знаете, че сте най-добър, когато управлявате с любов, а не с дисциплина. Популярността може да ви накара да се възгордеете и затова трябва да научите урока за скромността. Може да имате много преуспяващ или сериозен родител, който се опитва да властва във вашия живот, особено ако Асцендентът е в Стрелец. Вие достигате положение и престиж доста лесно. С Асцендент във Везни, може да стигнете върха благодарение на чара си, но веднъж стигнал там, може да имате проблеми, упражнявайки власт, тъй като много искате да бъдете харесван и обичан.

Лъв на върха на 11-ти дом

(Цели, надежди и желания, приятели, големи организации, неочаквани събития)

Имате възможност за успех и популярност, но не сте добър ръководител на масите - независимо от Асцендента. Вие сте дружелюбен и общителен, обичате да угаждате на хората и да им се харесвате, но неблагоприятните аспекти със Слънцето могат да дадат твърде много гордост и себичност, да опровергаят постигнатото и да разстроят необходимостта на Слънцето да свети чрез приятелството. Това разположение може да даде способност да се работи за хуманни цели и импулс за достигане на успех в условията на групова дейност. Приятелството с мъже вероятно ще преобладава.

Лъв на върха на 12-ти дом

(Дейност зад сцената, скрита сила, страхове, подсъзнание)

Това разположение е често в хороскопите на актьори, тъй като те светят чрез ролите, които изпълняват, без изобщо да разкриват своята истинска същност. Депресията и силните врагове могат да се окажат главните капани на Лъв в това разположение. Вашият най-голям успех идва чрез обекти, които са скрити - изследователска дейност, история, кино, археология и други подобни. С Асцендент Дева, вие често притежавате скрита сила, но страданието идва чрез любовта, децата и хазарт или спекулация. При условие, че сте готов да пуснете своята светлина да свети през другите, вие ще достигнете щастието. С Асцендент Лъв или Везни, може да се изкушавате да пропилеете таланта си при условие, че вашето Слънце не е добре разположено.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (08.06.2009)
Разгледан: 28486
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129