Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:50
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Дева на върха на Домовете

Винаги съчетавайте интерпретацията с влиянието па господаря - Меркурий


Дева на върха на 1-ви дом

(Личност, идентичност, физическо тяло)

Имате здрав разум и сте инициативен, вие сте подреден и организиран, но имате склонност да пилеете времето си с несъществени неща. Притежавате дара на вечната младост, а също и способността да виждате слабостите на другите и да се възползвате от тях. Обикновено го правите дипломатично и с такт; другият често не разбира, че притежавате този талант. С неблагоприятни аспекти към Меркурий, вие може да сте твърде придирчив и взискателен. Ще бъдете добър аналитик, комик или писател; с вашия "режещ" ум можете да разкриете онова, което формира личността на другия и да предизвикате голяма изненада у него, особено ако Меркурий е добре аспектиран.

Дева на върха на 2-ри дом

(Вашата собственост, дарби и потенциал, лични ценности, финансови способности)

Вие сте роден финансист, така че можете да бъдете добър в тази област, в качеството си на банкер, счетоводител, данъчен експерт. Веднъж открил, че почтеността е най-добрата стратегия, можете да постигнете много в тази област. Може да бъдете финансово манипулиран, ако Меркурий прави отрицателни аспекти с Нептун или Юпитер. Вие сте амбициозен, но също и предпазлив; рядко рискувате собствения си капитал. Ако Асцендентът е Рак. парите и сигурността са много важни за вас; често ще успявате в области, които изискват финансова находчивост. С Асцендент Лъв, въпреки вашата показност и щедрост, може да бъдете прецизен, особено когато това касае вашия портфейл.

Дева на върха на 3-ти дом

(Комуникации, ранно обкръжение, училище, кратки пътувания, братя и сестри, ум)

Аналитичен, критичен и прилежен - вие сте този, който задава въпроси и не може да вземе решение преди да събере всички факти. Добре действате в критични ситуации. Имате способността да учите бързо и добре да общувате, след като сте преодолели чувството на малоценност. Ако Асцендентът е Близнаци или Рак, съществува голямо обвързване с братя или сестри; често поддържате разширена кореспонденция с тях, след като напуснете дома. Асцендент Близнаци с добре поставен Меркурий, често означава успех в писането. С Асцендент Лъв, вашият вътрешен драматизъм може да бъде използван на практика.

Дева на върха на 4-ти дом

(Дом и семейство, един от родителите, имущество, традиции, край на живота)

Ако в Дева няма планети, наблюдаваме малко стабилност, много несигурност, понякога лошо детство. Може да сте се чувствали пренебрегнати и отхвърлени от вашите родители. С Асцендент Близнаци, може да имате две становища и много спорни въпроси. С Асцендент Телец или Рак съществува тенденция да бъде подвластен на семейството. Винаги сте готов да служите на вашето семейство и често работите дълго "след като се пенсионирате, тъй като чувствате, че действието ви поддържа млад. Може да вършите повече от работата си в къщи.

Дева на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, творчество, деца, финансови дела, призвание)

Изтънчен в любовта, вие може да изглеждате превзет и да сте склонен прекалено да анализирате своите емоции, особено, когато Асцендент е Телец. Когато Овен е Асцендент, вашият естествен изблик на енергия е потиснат, за да покажете своята любов и привързаност. Твърде много търпение и толерантност се забелязва в схемата, от страна на родителите, които позволяват на децата си да растат без контрол. Вие мразите промяната и всичко, което разстройва стереотипа ви, ако Меркурий не е в променлив знак. Това разположение с добро за поети, но не и за учители, тъй като им е трудно да внушат подчинение в класната стая. Особено при жени това разположение може да даде една убийствена самота. Това разположение също може да е благоприятно за проституция, защото Дева може да се абстрахира до такава степен, че да третира любовта като бизнес.

Дева на върха на 6-ти дом

(Здраве и хранене, работа, служене, домашни любимци)

Това е естествената позиция на Дева в картата и по този начин вие чувствате всички неща свързани с шести дом като съвсем естествени. Хигиеничен, точен и прилежен във вашата работа, вие сте прецизен в детайлите и проявявате интерес към диети, механика или изследователска дейност. Вие сте роден историк и привърженик на спретнатостта и добрия вкус, макар че понякога може да бъдете нетърпелив и раздразнителен, ако Меркурий притежава неблагоприятни аспекти. Въпреки това служите с готовност. Ако Асцендентът е Овен или Близнаци, за вас ще бъде важно да работите някаква работа, иначе енергията ви ще се разстрои и ще засегне здравето ви. Обърнете достатъчно внимание на вашата диета и навици на хранене, за да избегнете проблемите с храносмилането и черния дроб, които това разположение често дава.

Дева на върха на 7-ми дом

(Партньорство - бизнес и брачно, връзки с обществото, правни дела)

С Дева на върха на 7-ми дом, Риби трябва да бъде на Асцендента. Вие имате състрадателна и донякъде затворена природа, но може да се ожените за критичен партньор или да сте критичен към партньора, когото сте избрали. Търсите сигурност във вашия партньор и може да се ожените твърде рано; често има два брака, като обикновено вторият е по-успешен от първия, тъй като съзрявайки ставате по-реалистичен. Трябва да се научите да служите във вашето партньорство и да не очаквате твърде много в замяна. Учейки се да давате от себе си, ще постигнете едно по-голямо вътрешно щастие. Дева е благоприятна при това разположение за военна кариера. Не забравяйте да съчетаете влиянието на Меркурий и Нептун, за да определите точния вид партньор за вас.

Дева на върха на 8-ми дом

(Финанси на партньора, подкрепа от другите, секс, данъци, смърт, обновление, наследство)

Вие сте много практичен, що се отнася до управление парите на другите; по този начин ще бъдете добър в банковото дело и счетоводството, особено ако Козирог или Риби са Асцендента. Трябва много да ви убеждават преди да проявите интерес към психичното или окултното; трябва да имате доказателство за нещата преди да ги приемете. Някои проблеми във вашия сексуален живот се дължат на това, че сте прекалено критичен, аналитичен и взискателен към вашия партньор. С Асцендент Водолей, може да имате Близнаци на върха на 5-ти дом. Тази комбинация от Водолей-Близнаци-Дева води до желание за промяна в любовта, въпреки че се страхувате да разкриете вашите дълбоки сексуални потребности. Това се проявява в много, но не твърде задоволяващи сексуални преживявания, ако Меркурий не е в неподвижен знак. Когато тълкувате това разположение, обърнете внимание на всички аспекти на Меркурий.

Дева на върха на 9-ти дом

(Закон, религия и философия, пътувания в чужбина, внос и износ)

Вие определено имате нужда да разберете живота чрез сърцето толкова добре, колкото чрез ума. Дипломатичността е силно изразена във вашата природа и имате практичен подход към религията и философията. Може да пътувате във връзка с вашата работа; ако Стрелец е на Асцендента, пътуванията и разширяването на вашето съзнание е ключа към благосъстоянието ви. С Асцендент Козирог, вие ще имат желание за образование в колеж и ще го постигнете лесно. Вие сте тактичен и проницателен и ще се проявите добре обслужвайки другите, често в качеството си на менажер, слуга или агент.

Дева на върха на 10-ти дом

(Професия, его, престиж, положение, един от родителите, репутация)

Може да имате повече от една професия през живота си и едната от тях вероятно ще бъде тази на учителя. Да работите усърдно, за да достигнете определено положение е важно за вас. Ако Асцендентът е Скорпион или Козирог, вие сте страшно критични към себе си и другите. Не обичате да грешите. С Асцендент Стрелец, ще имате отлична координация (ако Меркурий няма неблагоприятни аспекти). Ако Меркурий е добре поставен, успехът е сигурен почти във всяка област, в която сте положили усилия, особено в една, където са необходими организация, движение, предизвикателства и умела работа с хора.

Дева на върха на 11-ти дом

(Приятели, надежди и желания, големи организации, неочаквани обстоятелства)

Вие сте стеснителен по природа и избягвате големите групи от хора, но сте съчувствен, проявявате разбиране и винаги сте готов да помогнете на онеправданите. Така може да сте добър във всяко хуманно начинание. Вие сте лесно раним, затова трябва да внимавате да не се превърнете в жертва на т. н. приятели за компания. Ако Асцендентът е Стрелец и Меркурий и Юпитер са в аспект, вие обичате животните и ще бъдете добър ветеринар, гледач на животни или дресьор. С Асцендент Скорпион, вие обичате да ръководите по свой начин, което може да включва работа с групи. С Асцендент Везни, обикновено работите най-добре на принципа "един с друг", независимо дали е с приятели или в организационна работа.

Дева на върха на 12-ти дом

(Скрити таланти и потенциал, изследователски дух, действие зад сцената)

Критичен към себе си, както и към другите, вие предпочитате да издребнявате за незначителни неща, вместо да се изправите честно срещу себе си. С Асцендент Дева или Скорпион, може да се занимавате със социално-здравна проблематика. Вие се интересувате и се опитвате да разберете същността на здравето и болестта, но трябва да внимавате да не се превърнете в хипохондрик. Всеки вид работа, която изисква наблягане на подробности и "работа зад кадър", ви допада, но може да имате някои проблеми с трудовата безопасност и военното дело, ако Меркурий има неблагоприятни аспекти. Ако има някакви планети в 12-ти дом, може да проявявате интерес в сферата на психологията и правото, по-специално адвокатурата.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (07.06.2009)
Разгледан: 25773
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129