Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:35
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Везни на върха на Домовете


Винаги съчетавайте интерпретацията със значението на господаря - Венера

Везни на върха на 1-ви дом

(Личност, идентичност, физическо тяло, ранно детство)

Тактичен и миролюбив, вие имате таланта да поддържате добри взаимоотношения с другите. За да успеете наистина, се нуждаете от съдружие. Притежавате умението да виждате двете страни на един въпрос и ви е трудно да заемете определена позиция; това е причина да изглеждате нерешителен. Чаровен и обикновено с приятна външност, вие искате да се харесвате и винаги се опитвате да балансирате ума и емоциите, но рядко го постигате, ако Венера не е добре поставена в хороскопа. Може да имате проблеми с теглото, след като минете средната възраст.

Везни на върха на 2-ри дом

(Финанси, имущество, авоари, лични ценности, възможност за печелене)

Вашите пари, обикновено, са свързани с партньорство и сте прекалено предпазлив в желанието си да постигнете финансова стабилност. Предпочитате работа, където няма да се изцапате, тъй като сте подреден и спретнат и обичате да вършите нещата системно. Изискан по природа, особено ако имате и Асцендент Везни, вие сте добър във всяка област, която изисква добър вкус и естетическо усещане. Привличате се от изящните неща (скъпоценни камъни, кожи, хубави картини) и обикновено добре се грижите за тях, ако Венера не е силно ранена. Ако Лъв е Асцендент, може да харчите повече, отколкото трябва, особено ако Венера има неблагоприятни аспекти с Юпитер.

Везни на върха на 3-ти дом

(Братя и сестри, комуникации, кратки пътувания, близко обкръжение, ум)

Вие обичате справедливостта и да се сдружавате с тези около вас, така че обикновено имате добри взаимоотношения с братя или сестри. Ако вашият многостранен ум не намери своето място в области, които не изискват определена специализация, може да се стигне до дилетантство. Може да проявите способности в музиката, изкуството и литературата, когато сте мотивиран. Вашата способност да виждате двете страни на един въпрос кара другите да ви търсят за съвет. Имате приятен маниер на контактуване и рядко се въвличате в спорове или дискусии, ако Венера не е лошо поставена в хороскопа. С Асцендент в Лъв, лесно може да съчетаете вашата драматична същност с някакъв артистичен талант или хоби. Ако Дева или Рак са на Асцендента, вие може да контактувате по един по-тих и не толкова демонстративен начин.

Везни на върха на 4-ти дом

(Дом и родители, основи, традиции, края на живота)

С Асцендент Рак, вие се нуждаете от корени, обичате дома си и трябва да го имате заради вашата емоционална стабилност; за да сте в истински комфорт, вашето обкръжение трябва да бъде красиво и изискано. Вие сте неспокоен и ви е трудно да останете на едно място. Ако Лъв или Близнаци са на Асцендента, докато не обособите своите ценностни критерии няма да намерите покой, удовлетворение и благоденствие, дори в преклонна възраст, тъй като може да се отзовете на социалната въртележка, която не води на никъде.

Везни на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца, творчество, призвание, забавления и игри, финансови дела)

Музикалните и артистични интереси са най-важни за вашето добро благосъстояние. Приятелите, романтиката и ангажиментите към другите са много важни за вас, особено ако Асцендентът е в Близнаци или Рак. Обикновено, вкусвате рано от живота и се жените късно. Другите може да ви считат за безгрижен и отдаден на удоволствия, поради вашия лековат и повърхностен подход към живота. Ако Меркурий е във Везни, подсилва умствените способности. Ако Асцендентът е Телец, ще бъдете по-малко забавен, но по-сензитивен и тогава позицията на Венера във вашата карта става много важна. Актьорите Райън О'Нийл и Деси Арнас, дизайнерът Дон Лопър.

Везни на върха на 6-ти дом

(Здраве и хранене, работа, служене, домашни любимци)

Ако няма хармония във вашата работна среда, може да бъдете доста противоречив въпреки че обичате да възлагате и получавате работа. Ако обичате работата си, вие сте перфекционист във всичко, което правите, но имате нужда от постоянно разнообразие, особено ако Близнаци или Овен са на Асцендента. С благоприятно аспектирана Венера, ще бъдете добър навсякъде, където може да използвате своя артистичен талант. С Асцендент Телец, вие сте настоятелен и ако Венера е добре поставена, това може да се прояви в някои области на изкуството като рисуване, също и писане. Възможни са проблеми с бъбреците, ако не обърнете конкретно внимание върху вашето здраве и диета.

Везни на върха на 7-ми дом

(Партньорство - бизнес и брачно, връзки с обществото, правни дела)

Това е естествения дом на Везни в хороскопа и за да имате Везни тук, трябва да имате Асцендент Овен. Да се научите да партнирате на другите и да бъдете с тях се превръща във ваша естествена потребност. Изглеждате взискателен и справедлив, така че се нуждаете от приятен и уравновесен брачен партньор. Ако Венера и Марс не са добре аспектирани помежду си, вие често не си давате много труд в партньорството. Сантиментален и артистичен, въпреки вашата до някъде взискателна същност, имате нужда от някого, който ще ви приеме такъв, какъвто сте. Това, което искате, е партньор, който изглежда добре, има чувство за такт и с когото може да се гордеете. Тъй като сте социално ориентиран, може да бъдете социален арбитър и лидер в обществото.

Везни на върха на 8-ми дом

(Финансовото състояние на партньора, наследство, данъци, секс, обновление)

С Асцендент Риби, може да се ожените заради пари или в очакване на наследство, което ще ви донесе разочарование, ако Венера не е добре разположена. Понякога ранно разочарование в любовта ще спомогне за по-добра преценка следващия път. Избягвайте прекалената употреба на алкохол, тъй като това може да ви създаде здравни проблеми; може да имате проблеми и с бъбреците. Научете се да правите компромис по отношение на финансовите въпроси, което ще спомогне за вашето съзряване. Човек с Везни тук често е съдия, банкер или управлява делата на другите. Ако Овен е Асцендент, вашата пламенна природа може да бъде сексуално ориентирана и една връзка може да не ви е достатъчна. Вашето желание да изследвате всички алтернативи може да ви осигури голямо разнообразие, но малко смислени ангажименти.

Везни на върха на 9-ти дом

(Философия и религия, висше образование, дълги пътувания, сватове, чуждестранни контакти)

Вие сте пламенен идеалист, имате твърде либерални възгледи и се посвещавате на мира и справедливостта, често заемайки страната на онеправданите (особено ако имате Асцендент Водолей). Ако Риби е на Асцендента, може да липсва реализъм във вашите амбиции, но вие по-скоро притежавате артистична дарба. Добрият вкус е на първо място в отношението ви към живота; Намирате грубото и просташко поведение за обидно. Не обичате много да пътувате, ако не сте в първа класа. Ако имате Асцендент Козирог, ще се стремите към практическата философия, която ще ви помогне в живота - онова, което е конкретно и от което може да има полза. За контраст, ако Водолей е Асцендент, може да предпочитате по-ексцентричните области, като например астрологията, която ще бъде точно по вкуса ви, особено ако печели одобрението на обществото.

Везни на върха на 10-ти дом

(Професия, репутация, его, един от родителите, чест, кариера)

Вие сте тактичен в работата с хората много повече отколкото с тези в къщи. С Асцендент Козирог, имате силно изразено чувство за форма и структура (Сатурн), придружено от естетически усет (Венера); затова архитектурата и подобните на нея професии ви допадат. Интересът ви към жените е силен в този живот ако Венера е добре аспектирана и мъжете с Везни с това разположение са добри в професии, в които се обслужват жени. Вие често сте непоправим романтик, който ще даде всичко в името на любовта. Успехът вероятно ще ви споходи след трийсетте, когато вече сте узрели и сте си взела поука от вашето първо Сатурново завръщане (особено ако имате Асцендент Козирог). С Асцендент Стрелец или Водолей, успехът идва малко по-лесно. Правото е добра професия за вас, тъй като виждате двете страни на един въпрос и е по вашите възможности да отсъдите.

Везни на върха на 11-ти дом

(Стремежи и намерения, приятели, непредвидими събития, пари, печелене чрез професията)

Приятелите са много важни за вас и често ги избирате сред артистичните и музикални среди. Ако Венера сключва неблагоприятни аспекти, грижите ви ще са насочени към избор на сътрудници, а те може да ви дадат съвети, които да ви поведат "надолу по градинската пътека". Ако изгряващ знак е Скорпион или Козирог, вие се нуждаете от по-ясно определяне на целите още в ранна възраст или уравновесяващото действие на Везни в резултат може по-скоро да прахоса живота ви, да ви раздели с игрите и шегите, отколкото да направи нещо продуктивно.

Везни на върха на 12-ти дом

(Скрити сили, действие зад сцената, институция, уединение)

Може да гледате на проблемите си по много философски начин, но трябва да се изправите срещу себе си без самосъжаление и да погледнете другите, тъй като те не са това, което искате да бъдат. В противен случай ще имате склонност да обвинявате другите заради вашите проблеми и никога няма да се научите да се справяте с живота такъв, какъвто е. Може да има таен брак или любовна авантюра, особено с Асцендент Скорпион. Вашият артистичен и литературен усет обикновено е добре развит, особено ако Венера е добре разположена. Ако Асцендентът е във Везни, ще имате трудности да опазите личния си живот и да прикриете тайните си; накрая те винаги стават публично достояние.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (06.06.2009)
Разгледан: 25320
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129