Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:42
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Скорпион на върха на Домовете

Винаги съчетавайте интерпретацията със значението на управителя - Плутон и съуправителя Марс


Скорпион на върха на 1-ви дом

(Личност, идентичност, себеизява, физическо тяло)

Не е лесно да ви опознаят, защото много неща лежат скрити под повърхността. Вие много често се проявявате като спокоен и уравновесен, докато дълбоко в себе си сте сложно същество с много по-голяма чувствителност, отколкото показвате. Имате голяма сила и резерви, вдъхвате респект у другите и имате способност да прониквате дълбоко в нещата до техния горчив край, особено ако Марс и Плутон са добре аспектирани. Обаче трябва постоянно да се пазите от саркастичния език, който може да отвърне другите от вас.

Скорпион на върха на 2-ри дом

(Финанси, имущество, лични стойности, дарби и потенциал, имоти)

Тук често съществува финансова обтегнатост, но вашата находчивост ви дава възможност да се учите от нещастието и да извличате полза от него, особено ако Скорпион е на Асцендента. Вие сте уравновесен, пестелив и добър организатор но имате склонност да се заемате с повече, отколкото можете да се справите резултатно, което е вследствие на вашето чувство, че трябва постоянно да се доказвате пред себе си и пред другите. Политиката и науката могат да ви донесат удовлетворение. Имате добър талант и ум за бизнес, особено където става въпрос за големи пари. Обикновено финансовите дела за вас са лични и ако Плутон има неблагоприятни аспекти, може да имате прекалено високо мнение за себе си.

Скорпион на върха на 3-ти дом

(Комуникации, ум, къси пътувания, братя и сестри, най-близки роднини)

Вие сте проницателен наблюдател и може да бъдете или потаен и подозрителен, или мистичен и окултен. Подбирате думите си внимателно и може да ги използвате като оръжие. Ако Везни е на Асцендента, вие преценявате и обмисляте нещата внимателно преди да пристъпите към действие. Не сте много общителен и вашите твърди представи могат понякога да доведат до груба преценка за другите, особено ако Марс или Плутон имат неблагоприятни аспекти. Но, ако Меркурий е силен, Скорпион тук ще ви направи комуникативен по един по остроумен начин. Ако Асцендентът е Дева, вие сте аналитичен, схватлив и с добра памет. Вашият хаплив ум ви прави добър критик - литературен или в изкуството.

Скорпион на върха на 4-ти дом

(Дом, един от родителите, имущество, традиции, край на живота)

Вашите чувства са дълбоки и силни и вие имате голяма потребност да доказвате себе си. Ако родителите ви не са били много интуитивни, вашата непримиримост като млад е можело да доведе до злополучен живот в рамките па дома, поради което и ранното му напускане. Ако Лъв е на Асцендента, вие имате импулс да успеете в живота благодарение на собствените си усилия и може да отхвърлите помощта на другите. Притежавайки голяма вътрешна сила, вие сте едновременно лоялен и неотстъпчив. С Асцендент Рак, вие сте интуитивен и много сензитивен, но ако липсват благоприятните аспекти на Луната, това не винаги е очевидно за другите. Често получавате наследство късно в живота си.

Скорпион на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, творчество, деца, развлечения, призвание)

Вие или притежавате пълен самоконтрол, или изобщо го нямате, което зависи от аспектите на Марс и Плутон. Изпитвате голям интерес към секса, но често провокиран от любопитство, а не от страст, особено ако Близнаци е Асцендент. Вие може да преуспеете в спорта, но ви допадат също търсенията на ума, увличайки се в областта на науката и изследователската дейност. Ако имате възможност, обичате дълбоко и страстно. Може да имате тайни любовни авантюри и да сте ревнив, особено ако Марс или Плутон са в неподвижен знак. Ако решите да канализирате своите енергии в творчески търсения, може да се превърнете в динамо и никога да не се предавате.

Скорпион на върха на 6-ти дом

(Здраве и хранене, навици, облекло, служба, домашни любимци)

Не обичате рутината и ограничеността във вашата работа. Притежавате голяма професионална почтеност и се гордеете с вашата съвест и издръжливост на умората. Така вие сте неуморен работник, когато обичате работата си. Ако Близнаци или рак са на Асцендента, вашата нервна система е много напрегната и здравето може да бъде засегнато, докато се научите да забавяте темпото и да правите нещата умерено - един не лесен урок за вас. Не сте винаги най-лесния човек, с когото да се разберат, особено ако Телец е Асцендент защото ви липсва гъвкавост във вашите навици и манталитет. При това положение Скорпион често е потенциален индикатор за здравни проблеми, които включват половите органи и ректума, особено когато има неблагоприятни аспекти към Плутон или Марс.

Скорпион на върха на 7-ми дом

(Партньори - бизнес и брачни, правни въпроси, работа с обществото)

При Скорпион тук, Асцендентът трябва да е Телец. Вие сте много стабилен, твърд и твърдо установен по вашия път, така че при наличието на партньор със съвместим темперамент присъщата ви лоялност ви кара да държите на брака дълго време, дори прекалено дълго! Ако Плутон или Марс имат неблагоприятни аспекти, може да има ревност и сексуални проблеми; вашето здраве може да пострада от липса на задоволяване. Силната преданост на вашия партньор ви привлича; всъщност тя остава като жизнена необходимост, тъй като вие изисквате лоялност и преданост. С добри аспекти на Венера към Плутон или Марс, вашият избор на партньор обикновено е умен.

Скорпион, на върха на 8-ми дом

(Финанси на партньора, данъци, секс, наследство, окултни въпроси, обновление)

Това е естествения дом за Скорпион в картата и така всички въпроси свързани с 8-ми дом се приемат за естествени. Обичате живота, може също да приемете смъртта обективно. С Асцендент Овен, може да имате комплекс за малоценност и за да докажете себе си ще поемате рискове, създавайки възможност за инциденти. С Асцендент Риби или Телец, тенденцията е да се докажете чрез секс по един доста похотлив и обсебващ начин. Вие добре стопанисвате парите, знаете стойността им и така ще бъдете добър в банкерството, счетоводството и другите подобни кариери. Понякога, съществува болезнено присъствие на смърт, ако Марс или Плутон имат неблагоприятни аспекти и вие не сте намерили достатъчно творчески отдушници. Придържате се към обективната реалност и по принцип заобикаляте неосезаемото, ако, разбира се, Риби не е на Асцендента и Нептун не е силен в хороскопа.

Скорпион на върха на 9-ти дом

(Религия и философия, етика, работа в чужбина, висше образование, сватове)

Вие търсите смисъла на живота, влагайки силна емоционалност не по ортодоксален начин, а чрез окултизъм и мистика. Пътувате през целия си живот, ако не физически, то чрез пътешествие на съзнанието. Често сте бавен и прекалено благоразумен, ако Асцендент не е Овен. Това е добро разположение за лекари, учители и издатели, поради тяхното вътрешно и мълчаливо разбиране за живота. С неблагоприятни аспекти към Плутон, бихте могли да сте религиозен фанатик. С Асцендент Водолей, вие вероятно няма да приемете религията на своите родители, а вместо това ще търсите житейска философия и религия, която подхожда на вашия начин на живот и убеждения.

Скорпион на върха на 10-ти дом

(Репутация и положение в обществото, професия, един от родителите, кариера)

Въпреки че може да се чувствате неоценен, вие притежавате огромен импулс и ще работите усърдно, за да Успеете, особено ако имате Асцендент Козирог или Риби. Когато Водолей е на Асцендента, това е добро разположение за работа в правителството, проучвания, медицина или секретно разузнаване като ЦРУ. Вие сте гъвкав и надежден и ще бъде добре, когато поемате отговорността отрано. С Плутон в ъглов дом или в отрицателни аспекти към Слънцето или Луната, може да имате властен родител, който задушава вашата инициативност.

Скорпион на върха на 11-ти дом

(Приятели, цели и стремежи, големи организации, неочаквани събития)

Трябва да се научите на по-голяма толерантност и да се въздържате да не съдите своите приятели. Вашата инициативност и самоувереност впечатлява другите, но лидерството ви може да има кратък живот, заради липсата на такт, особено ако Стрелец или Водолей са на Асцендента. Може да бъдете фаталист. Ако Асцендентът е в Козирог и Меркурий има неблагоприятни аспекти, песимизмът трябва да се преодолее. Добре ще бъде да изучавате философията на Деил Карнеги, тъй като преуспяващите приятели и влиятелните хора не идват лесно при вас. Все пак, веднъж станал приятел на малкото избрани, вие сте истински приятел, който ще се отклони от своя път, за да запази приятелството невредимо.

Скорпион на върха на 12-ти дом

(Скрити сили, тайни афери, институции, подсъзнание)

Това разположение може да бъде електроцентрала, която осветява пътя на подсъзнанието, или може да бъде напълно деструктивно; изборът е ваш. Може да изглежда, че имате скрити врагове, но през повечето време вие сте вашия най-лош враг, поради неспособността да погледнете себе си, особено ако Скорпион е на Асцендента. Вие трябва да извършите обновлението, но можете да го постигнете само благодарение на собствените си усилия. Ако Стрелец е на Асцендента, вашият избор обикновено е да служите и страдате и трябва да работите усърдно за да изкорените склонността към негодувание; но веднъж погледнали дълбоко в себе си и приели себе си, вашата вътрешна сила не знае граници.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (05.06.2009)
Разгледан: 30994
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144