Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:40
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Стрелец на върха на Домовете

При вашето тълкуване не забравяйте да вземете предвид господаря - Юпитер


Стрелец на върха на 1-ви дом

(Личност, идентичност, физическо тяло)

Вашата ключова дума е свобода - на мисълта, словото и действията. Сърдечен, дружелюбен и оптимист, вие вероятно преживявате голямо безпокойство през ранните си години, особено ако Юпитер е в променлив знак или има неблагоприятни аспекти. Но тъй като сте интуитивен и идеалистичен, вие често проявявате интерес към духовното през късните години от живота ви. Великодушен и смел, доста приказлив и лесно възбудим, с впечатляващ смях, вие сте един от тези, които рядко остават незабелязани сред тълпата.

Стрелец на върха на 2-ри дом

(Доходи, самоуважение, имущество, талант, ценности)

Обикновено съществува добро финансово благосъстояние, ако Юпитер не е силно ранен. Вие сте щедър, обичате хазарта и обикновено печелите. Великодушен и готов да се раздавате, вие може да сте духовен и надарен с психологизъм, особено ако върха на дома е във втора декада на Стрелеца. Парите могат да дойдат чрез пътуване или в областта на образованието. Ако Юпитер е твърде благоприятно аспектиран, може да има истинска липса на интерес към материалните неща и склонност към разхищение или пък прекалена увереност във финансовите афери. .

Стрелец на върха на 3-ти дом

(Комуникации, брат и сестри, къси пътувания, близко обкръжение, ум)

Вие сте адаптивен към обстоятелствата, ако Скорпион не е на Асцендента и Юпитер не е в неподвижен знак. С Асцендент Везни, имате естествен чар и добри маниери. Вие сте с богато въображение, имате склонност към правото и администрацията и може да сте религиозен и дори пророк. Ако литературната дарба присъства във вашето семейство, писателският ви талант може да се прояви само, ако Скорпион е на Асцендента, давайки съобразителен и жаден ум. Вие обичате пътуванията. Стрелец на върха на 3-ти дом насърчава добрите взаимоотношения с братя и сестри, ако Юпитер е добре аспектиран. Когато Юпитер има неблагоприятни аспекти, често има прекъсване в образованието или може да има ранно отделяне от членовете на семейството.

Стрелец на върха на 4-ти дом

(Дом и един от родителите, частен живот, имущество, късните години от живота)

Вие определено имате нужда да се отнасят към вас като към личност и ще бъдете насочен отрано към литературата; ще имате възможност за умствена активност, особено ако Асцендент е Дева. Вашите родители са се опитали да ви дадат добра основа на базата на здрави религиозни и философски критерии, но това вие приемате за дадено и просто го имате за ваше задължение, ако Дева е на Асцендента и Юпитер е в подвижен знак. Въпреки че може да прекарате част от живота си, пътувайки в чужди страни, вие се гордеете с вашата родна земя, вашия дом и любими хора. Понякога се случва така, че през живота си може да живеете заедно с вашите сватове. Предпочитате да се разпростирате според възможностите на портфейла си. През късните ви години може да развиете интерес към правото или религията. Особено, когато Лъв е на Асцендента, вие се забавлявате в дома си и се гордеете с неговия вид и интериор.

Стрелец на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца, творчество, финансови дела, призвание)

Ако Асцендентът е в Лъв, вашият оптимистичен и амбициозен ум може да ви доведе до дързост и безразсъдна смелост; често това е знака на комарджията, чийто късмет зависи от това, колко добре е аспектиран Юпитер в картата. Обаче вашата силна личност и слънчев характер ви осигурява много почитатели и това ви доставя удоволствие. Вие притежавате подчертано самоуважение. Късметлия, великодушен и идеалист в любовта, често сте влюбен в любовта. Вероятно ще извлечете полза от областта на спорта и финансовите дела чрез вашите деца. Ако Юпитер не е добре разположен във вашата карта, същите тези области могат да предизвикат проблеми. Ако Дева е на Асцендента, вие ще бъдете по-благоразумен и по-малко склонен да се водите от сърцето си, предпочитайки по-сигурните "отдушници", като спорт, ръкоделие и занаяти.

Стрелец на върха на 6-ти дом

(Здраве и хранене, служене, навици, домашни любимци, работа)

Гордеете се с вашата работа, но се нуждаете от благоприятно аспектиран и добре поставен в картата Марс, за да работите наистина усърдно; в противен случай имате склонност да бъдете мързелив и да спите много. Обичате работа, при която може да се движите - нещо повече, да пътувате, особено ако Близнаци или Рак са на Асцендента. Вие сте чист и спретнат, но не обичате рутината. С Асцендент Лъв, вие се стремите към работа, която ще ви позволи да се Разгърнете и да растете. Ако Юпитер има неблагоприятни аспекти, ако не ограничавате склонността да си угаждате, вие сте склонен към чернодробни проблеми и тумори. Проблеми с бедрата, горната част на краката и седалищния нерв също са възможни със Стрелец в това разположение.

Стрелец на върха на 7-ми дом

(Партньори - бизнес и брачни, правни дела, работа с хора)

Със стрелец на върха на този дом, Асцендентът трябва да бъде в Близнаци. Вие сте толкова любопитен, приятен и експресивен, че обичате много хора и затова ви е трудно да обичате само един човек. Вашето мото е: Не ме ограничавай! Колкото по-свободен сте в брака, толкова по-щастлив ще бъдете и толкова по-дълго ще продължи този брак. Има индикации за повече от един брак, особено ако Юпитер и Меркурий имат неблагоприятни аспекти или са в кардинални или променливи знаци. Вие търсите компанията повече от любовта или секса и партньора, който разбира това ще спечели вашето уважение. Ако намерите подходящия партньор и не се впускате в ранен брак, ще го идеализирате и ще се опитвате да му угаждате.

Стрелец на върха на 8-ми дом

(Имот на партньорите, секс, смърт, обновление, окултни въпроси, завещания)

Ако Овен или Близнаци са на Асцендента, това ще бъде много добро разположение за научни изследвания. Находчив и проницателен, вие имате силен интерес към религиозните философии и живота след смъртта. С Асцендент Телец, облагите могат да дойдат посредством партньорство и съществува възможност за наследство. Докато сексът представлява голям интерес за вас, този интерес често е повече ментален, отколкото физически. Имате голям късмет при получаване на подкрепа от другите хора и може да постигнете успех на политическата сцена.

Стрелец на върха на 9-ти дом

(Висш ум (съзнание), висше образование, далечни пътувания, етика, религия и философия)

Това е естествения дом на Стрелец в хороскопа и затова, ако Юпитер не е неблагоприятно аспектиран, всички философски въпроси и въпросите на висшия ум са от първостепенен интерес за вас. Притежавате идеология на духа; обичате да сте замесен в социална дейност и велики хуманни каузи. С Асцендент в Овен и неблагоприятни аспекти на Марс, неразумните и прибързани действия могат да доведат до сериозни проблеми със закона. Обикновено сте набожен, религиозен и уважаващ закона гражданин, особено ако Риби е на Асцендента. Обичате пътуванията и проявявате интерес към въпроси, свързани с чужбина, така че постоянно се стремите да разширявате вашите хоризонти. Успехът и добрата репутация са особено важни за вас, така че обикновено предприемате стъпките, които са необходими за тяхното постигане.

Стрелец на върха на 10-ти дом

(Професия, един от родителите, репутация, его, кариера, работодатели)

Вие сте весел, дружелюбен и общителен, особено ако имате Асцендент Водолей; злощастието и борбата за успех ви стимулират. Ако Риби е на Асцендента и Юпитер има много отрицателни аспекти, на вас може да ви стори, че другите застават на пътя на вашия успех. Обаче, с добре поставен в хороскопа Юпитер, може да се мъчите да достигнете звездите и да успеете в професии като проповядване, летене или танцуване. Вие също сте добър лидер, управител и ръководител и вероятно ще имате възможност да прокарате своите идеи сред хората чрез писане или слово. Ако Водолей е на Асцендента и Марс е добре разположен, вие може да достигнете пръв до нови идеи и нови сфери. Ако Юпитер сключва положителни аспекти със Сатурн, висшестоящите ще ви подадат ръка, за да се изкачите по стълбата на успеха.

Стрелец на върха на 11-ти дом

(Надежди в желания, приятели, социални дейности, непредвидени обстоятелства)

Вашата превъзходна интелигентност обикновено ви позволява да приемете един директен и безпристрастен подход към живота. Може да бъдете лидер на движения с хуманна цел и негодувате срещу всяко посегателство върху личния ви живот, особено ако Водолей е Асцендент. Съумявате да запазите многото предани приятели, които имате за дълго време, като не предявявате претенции към тях. Ако Юпитер има неблагоприятни аспекти, другите могат да се опитат да се възползват от вашата добродушност и ако Нептун участва в тези аспекти, лесно може да бъдете подведен от мними приятели. Вие сте известен с вашата щедрост, особено ако Риби е Асцендент. Обаче, ако имате Асцендент Козирог, може да имате повече цели за достигане и понякога бихте могли да използвате вашите приятели или да злоупотребите с тях.

Стрелец на върха на 12-ти дом

(Скрити сили, подсъзнание, уединение, тайни афери, институции)

По принцип поддържате оптимистична вяра в живота и вашата толерантност и учтивост може да спомогне за израстването ви, особено ако Юпитер е добре поставен в хороскопа. С Асцендент Стрелец или Водолей, вие сте по-проницателен към себе си и имате способност да използвате интуитивно вашия вътрешен потенциал. С Асцендент Козирог, на вас ви е необходима прозорливост и трябва да се научите на състрадание, тъй като имате чувството, че често ви подценяват. Влиянието на Юпитер тук може да ви донесе удовлетворение по един незабележим и скрит начин; това ви осигурява зашита, когато най-малко очаквате.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (04.06.2009)
Разгледан: 26981
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144