Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:13
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Козирог на върха на Домовете

При вашето тълкуване не забравяйте да вземете предвид господаря - Сатурн


Козирог на върха на 1-ви дом

(Личност, идентичност, физическо тяло)

Имали сте крехко здраве в ранните години от живота си, но това се преодолява с годините с помощта на Сатурн. Вие сте усърден работник, с голяма амбиция за успех; за вас е важно да успеете на материално ниво и да докажете себе си. Трябва да видите реалните резултати от вашите усилия. Горд, търпелив и упорит, вие може да бъдете твърде ограничен, прекалено дисциплиниран, да приемате всичко на сериозно и така може да изглеждате сдържан и студен. Детството може да бъде труден период за вас; никога не изглеждате наистина млад и весел тийнейджър. Обаче, аналогично на това, с течение на годините не изглеждате толкова стар, колкото сте в действителност.

Козирог на върха на 2-ри дом

(Собственост, доходи от собствен труд, пари, лични ценности, таланти)

Изпълнен с амбиция да спечелите и спестите пари, вие може да бъдете щедър към себе си, но не и към вашата собственост. Това, което ви принадлежи, вие го защитавате и пазите. Тук Козирогът не се отказва от пари, но няма необходимост да ги печели. Понякога наследството идва чрез бащата, но може да има някакви ограничения свързани с това, ако Сатурн има неблагоприятни аспекти. С Асцендент Стрелец, вашето привидно жизнерадостно поведение опровергава факта, че в действителност сте практичен и благоразумен и може да имате таланта да работите с имущество или нещо свързано със земя и инвестиции. С Асцендент Скорпион или Козирог, важно е че вашите ценности и собствено достойнство не се основават единствено на материалните неща, иначе бихте си осигурили само една външна сигурност.

Козирог на върха на 3-ти дом

(Комуникации, ум, кратки пътувания, братя и сестри, ранна среда и възпитание)

Ако Скорпион е на Асцендента, вие сте замислен, предпазлив, мнителен и сериозен, защото вашата ранна среда вероятно не е била много щастлива или безгрижна. Може да се чувствате неразбран и да имате проблеми, изразявайки вашите истински чувства като ги криете зад фасада, особено ако Везни или Стрелец са на Асцендента. Имате склонност да приемате живота много сериозно, ако Сатурн няма благоприятни аспекти. Това разположение може да покаже проблеми с братя и сестри и често трябва да поемате отговорност за вашите по-малки братя и сестри. Понякога на вас ви липсва ранно възпитание, ако Сатурн сключва неблагоприятни аспекти с господаря на Асцендента.

Козирог на върха на 4-ти дом

(Дом и родители, имущество, последните години от живота, вашите корени)

Въпреки ограниченията на родителите или доста строгото и традиционно възпитание, вие проявявате голям интерес към дома и по принцип винаги има силна връзка с майката. Може да се придържате към семейството си твърде дълго време. Ако Сатурн е в неподвижен знак, обичате да пускате корени и да не се местите твърде често. Горд със своите предци, може да се превърнете в стълб на вашата семейна общност. Понякога имате склонност да се чувствате сам, макар и в лоното на вашето семейство. Ако Дева или Скорпион са на Асцендента, вие може да поемете отговорност за членовете на семейството, защото те чувстват, че може да зависят от вас, лично или финансово. Ако Асцендента е във Везни вие може да допълните доходите на вашия партньор като работите в къщи или се занимавате с движими или недвижими имоти.

Козирог на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца, творчество, финанси, спорт, риск и хазарт)

Въпреки, че може да покажете студенина в любовта, особено ако Везни е на Асцендента, вие често сте много сексуален, но повече похотлив, отколкото чувствен; вашият страх от отхвърляне ви принуждава да издигате "студен фронт". Вие сте много благонадежден, ако Сатурн няма неблагоприятни аспекти - тогава вие изглеждате капризен. Добър учител, макар и много строг, вие не се раздавате по природа и може да изградите стена, която да отделя другите навън. Чувствате, че работите усърдно за всичко, което сте получили и затова го заслужавате. По принцип имате малко деца, но изпитвате голяма отговорност към тях. Често тези с Козирог на върха на този дом са надарени музиканти, особено ако Лъв или Везни са на Асцендента. Вие не сте склонен да спекулирате и да поемате много рискове; напротив, залагате на сигурно, което дава реални резултати.

Козирог на върха на 6-ти дом

(Работа, служене, здраве и хранене, навици, домашни любимци, служене)

Голям организатор, вероятно опитен експерт, особено с Рак или Дева на Асцендента, вие често работите за правителството или други големи организации. Тъй като сте най-усърдния работник в зодиака, вие се нуждаете от постоянно и стабилно занимание, чрез което може да постигнете положение и респект. Ако Асцендентът е в Лъв, може да имате хронични проблеми със здравето и по специално с гръбнака, костите или сърцето, особено ако не сте способен да намерите работа, която ви харесва. Ако Рак е на Асцендента и Сатурн сключва неблагоприятен аспект с Венера, съществува възможност за кожни проблеми. Ако Сатурн има неблагоприятни аспекти, може да попаднете в клопката на скучна, досадна и еднообразна работа, особено ако Дева е на Асцендента. Там където се намира Козирог или Сатурн, там съществува тенденция прекалено да се компенсира; ако не използваме тази енергия в работа или служене или ако отказваме да поемем отговорност в тази област на живота, здравето може да бъде сериозно засегнато.

Козирог на върха на 7-ми дом

(Партньори - бизнес и брачни, работа с хора, правни дела)

С Козирог на върха на този дом, вие трябва да имате Асцендент Рак. Грижовната природа на Рак се стреми към зрял партньор, някой който да ви накара да се чувствате сигурен. Въпреки това не можете да скривате чувствата си; търсите обич, но сте подозрителен към нея, когато ви я предлагат, така че скривате чувствата си и се отдръпвате в себе си, когато сте засегнат, ако Луната (управляваща вашия Асцендент) няма много положителни аспекти в това положение. Вие нито давате, нито вземате лесно. Козирогът в това положение може да предизвика закъсняване с брака или да даде търсене на стабилен партньор, тип "баща" или ако вашата защитена същност е силна, може да се ожените за по-млад от вас човек. Имате склонност да ограничавате вашия партньор в известна степен или обратното също може да бъде вярно, поради което се чувствате ограничен чрез някакъв сериозен ангажимент.

Козирог на върха на 8-ми дом

(Завещание и наследство, смърт, обновление, пари на партньорите, секс, данъци)

Тук Козирог обещава дълъг живот и рядко внезапна смърт; обаче вие се ужасявате от старостта и се страхувате от смъртта. Ако Телец е на Асцендента, вие сте много внимателен към общите пари, но въпреки това може да имате проблеми със средствата на вашия партньор. С Асцендент Близнаци, вашият ум е проницателен към икономиката; по този начин, вие често поемате отговорност заради финансовите афери на другите. Ако останалата част от картата не го отрича, това практически е "подписа" на банкера. Ако Сатурн има неблагоприятни аспекти, трябва да приспособите своите критерии. Вие сте смел и можете твърдо да застанете с лице срещу нещастието.

Козирог на върха на 9-ти дом

(Висше образование, право, религия и философия, работа свързана с чужбина, етика)

Мислите в рамките на закона и въпреки, че сте скептичен по природа, имате желание да се разкривате. Ако Сатурн не е положително аспектиран, вие не обичате особено пътуванията, ако това не е свързано с вашата работа; подозрителен сте към чужденците. Тук съществува конфликт между материалното и духовното, ако Телец не е на Асцендента, което ви прави по-догматичен. Ако Асцендентът е в Овен или Телец, вие сте добър организатор и мениджър, притежавате здрав разум и цените всичко, което е осезаемо. Ако сте завършили колеж, вероятно сте го постигнали благодарение на собствените си усилия.

Козирог на върха на 10-ти дом

(Професия, кариера, един от родителите, репутация)

Това е естественият дом на Козирог в хороскопа. Вие се целите нависоко и се стремите към кариера или професия, която ще ви донесе престиж и признание. Един от родителите, обикновено бащата, играе важна роля във вашия живот; да се докажете пред този родител е основен мотив в живота ви. Вие сте упорит в преследване на стремежите си; нито противопоставянето, нито препятствията могат да ви разубедят, особено ако имате Асцендент в Овен. С Асцендент в Телец или Риби, макар да не сте страхливец, вие сте консервативен по всеки въпрос който може да засегне вашата репутация; предпочитате да заобиколите проблема на всяка цена. Вашето силно чувство на отговорност и организационен талант често ви отреждат кариера на ръководител или място в някой клон на управленческа служба.

Козирог на върха на 11-ти дом

(Приятели, надежди и упования, обществени организации, непредвидени обстоятелства)

Тъй като не се стремите към хората, вие нямате твърде много приятели, но всичко което искате са малцина близки приятели. Възрастните хора изглежда, че играят важна роля в живота ви и може да поддържате силна връзка с вашите прародители. С Асцендент Водолей или Овен, вие обикновено постигате целите си, защото сте готов да работите усърдно за тях. Ако Сатурн е лошо разположен, Козирогът тук, може да ви направи доста подозрителен към другите и да отнеме желанието ви да се включвате в обши начинания. Ако Риби е на Асцендента, може да имате чувството, че винаги давате повече, отколкото получавате в замяна; в резултат предпочитате да бъдете сам, отколкото самотен сред тълпата.

Козирог на върха на 12-ти дом

(Скрити сили, подмолни действия, подсъзнание)

Унаследеният егоизъм трябва да бъде преодолян с Козирог на върха на този дом, особено ако Козирог е също и на Асцендента. Ако не се научите да служите на другите, ще има много мъка в областта на живота, указана от положението на Сатурн в хороскопа. Съществува склонност към артрити по отношение на здравето, а също изясняване на отношенията, защото отдавате голямо значение на егото и престижа. Истинската скромност е урок, който трябва да научите. Обичате да работите сам и обикновено имате хоби, което практикувате насаме. Все пак, с Асцендент във Водолей, Козирог в дванайсти дом може да ви даде стабилност и вътрешната сила, така необходима, ако искате да използвате най-добре енергията на Водолей.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (03.06.2009)
Разгледан: 30402
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.145.153