Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:37
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Водолей на върха на Домовете

При вашето тълкуване не забравяйте да вземете предвид господаря — Уран, и в определени случаи, особено при малките деца, имайте предвид и Сатурн


Водолей на върха на 1-ви дом

(Физическо тяло, личност, идентичност)

Вие изглеждате доста самоуверен, особено в процеса на съзряване, изражението ви говори "ако ме харесвате, добре - ако не, това също е добре". Но вие не го мислите в действителност. Радвате се да бъдете различен и даже се гордеете с вашия индивидуализъм, но да бъдете харесван е важно за вас. Ако имате добре поставен в рождената карта Уран, вие може да бъдете бунтар, но винаги с кауза. Вашата кауза! Държите на вашите неща - ако Уран не е в променлив знак. Имате достатъчно личен магнетизъм, за да привлечете другите хора към вас и те често може да възприемат във вас това, което не понасят у другите. Ако Сатурн е много силен във вашия хороскоп, вие може да държите на определени традиции; ако Уран е по-силен от Сатурн, ще направите всичко възможно да промените статуквото. Ежедневните физически упражнения са важни за вас; имате склонност към по-лошо оросяване (кръвообращение).

Водолей на върха на 2-ри дом

(Собственост, лично заработени пари, вътрешна дарба и потенциал)

Ако Козирог е на Асцендента, вие може да изненадате тези около вас с не толкова сериозното си отношение към парите и собствеността, което вашата доста амбициозна личност предполага. В действителност може да има доста финансова колебания във вашия живот, което дълбоко ще ви засегне само ако Уран има много неблагоприятни аспекти; в противен случай се справяте достойно с положението и с готовност започвате всичко отново. Вашата лична ценностна система и особено вашата лична свобода са от най-голямо значение за вас; ако Водолей или Стрелец са на Асцендента, ще установите тези ценности относително рано в живота си. С Козирог на Асцендента, отначало може да имате склонност към материалното, но по-късно осъзнавате, че истинската свобода не е в парите или вещите. Въпреки това, какъвто и Асцендент да имате в хороскопа, вие наистина се наслаждавате на колекциониране на необикновени вещи, като стари коли, антични мебели или редки и необикновени книги.

Водолей на върха на 3-ти дом

(Комуникации, кратки пътувания, ранно образование, ум)

Имате силна мотивация да контактувате и да изявявате себе си. Вие сте най-щастлив, когато може да го правите по един уникален и строго индивидуален начин; дори се гордеете, когато хората ви считат за различен. Определено се изказвате в полза на каузите, които сте прегърнали. Областите, които увличат ума ви, са много важни за вас, особено ако има аспекти свързващи Уран и Меркурий, които също ще ви дадат талант за говорене на чужди езици и математическа дарба. Ако Стрелец е на Асцендента, вие може да имате склонност да разпилявате вашата интелектуална енергия в твърде много посоки или може да говорите без прекъсване. Ако Скорпион или Козирог са на Асцендента, ще говорите по-малко, но умът ще бъде все така активен. Ако Уран няма много отрицателни аспекти, имате желание да учите и това ви се отдава лесно, тъй като обичате книгите и четенето. Вашите познати и най-близки роднини може да не ви разбират и някои дори може да ви считат за черната овца на семейството, но те ще понасят вашата ексцентричност, ако уран няма отрицателни аспекти. В един етап от вашия живот, може би поради чувство на досада, може да решите да не продължите образованието си.

Водолей на върха на 4-ти дом

(Дом, семейство, един от родителите, имущество, късните години от живота)

Вашият семеен живот може да не е "чифт воденични камъни" или може да считате своя роден дом за различен от този на своите връстници. Ако Уран има неблагоприятни аспекти, особено с господаря на Асцендента, Слънцето или Луната, вашите родители може да са разделени или разведени. Може да не сте чувствали дома си като убежище поради многократните премествания или постоянни промени; в резултат вие търсите по-хармоничен и по-спокоен начин на живот, особено в по-късните ви години. В дома, който създадете, ще желаете свободата да правите това, което ви се харесва, а това може да не ви се отдаде много лесно, ако Везни е на Асцендента и сте избрали партньор тип Овен. Ако Сатурн е много добре поставен във вашия хороскоп, вие сте най-щастлив около по-възрастни хора, особено в по-младите ви години, но ако Уран е по-силен от Сатурн, на вас ви допада по-бохемското обкръжение, особено когато Асцендентът е на Стрелец. С Асцендент в Скорпион, вие имате установени навици и сте склонен да бъдете твърде взискателен към вашите близки вкъщи. Тъй като сте също доста нервен, трябва да се научите отрано да обуздавате вашата раздразнителност и да научите изкуството на компромиса.

Водолей на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца, творчество, спорт, призвание, финансови дела)

С Везни или Скорпион на Асцендента, вие сте склонен да изследвате въпросите на любовта и романтиката; нищо не ви изглежда твърде пресилено. Чувствате, че това съществува, защо да не опитате? Децата са важни за вас, особено когато са достатъчно големи, за да контактувате с тях и може да сте превъзходен учител, тъй като обичате да формирате тяхното съзнание и имате способността да ги приемате такива, каквито са; разговаряте с тях на тяхното собствено ниво. Може да бъдете доста интуитивен, ако вашият хороскоп показва някакъв талант в изкуството, може да бъдете творец по един много необикновен и самобитен начин. Ако Везни е на Асцендента, може да имате някои проблеми да се проявите такъв индивидуалист, какъвто желаете, тъй като Везни дава предпочитание да бъдете доста праволинеен и не обичате да правите много различни неща. Ако Уран не е добре аспектиран, това не е добра позиция за хазарт или спекулации.

Водолей на върха на 6-ти дом

(Здраве и хранене, работа, служене, домашни любимци, навици)

Ако Везни е на Асцендента, вие сте горд да работите по-усърдно от другите, но не сте много организиран; в действителност може да почувствате нервно разстройство, тъй като искате да направите толкова много, а денят като че ли никога не е достатъчен да завършите всичко, което сте се захванали да правите. Да вършите добре работата си е много важно за вас и може да сте роден реформатор. Харесвате работа, която е свързана с някаква служба в името на потиснатите, на човечеството и ще я вършите с желание - дори безвъзмездно. Ако имате много активна нервна система, особено ако Везни е на Асцендента, по-добре е да насочите вашата енергия в по-позитивни области. Ако Асцендентът е в Рак може да проявявате интерес към всички видове диети и органични храни, които са на мода, както и към работа в областта на медицината.

Водолей на върха на 7-ми дом

(Партньорство - бизнес и брачно, работа с хора, правни въпроси)

С Водолей на върха на този дом, трябва да имате Асцендент в Лъв. Вие търсите партньор, който ще ви стимулира интелектуално, който може да ви бъде истински приятел, както и партньор, който няма да се страхува да действа независимо и да се държи като индивидуалист. Все пак, с Асцендент Лъв вие сте силна и властна личност и веднъж получили това, което сте мислели че искате, може да се опитате да промените своя партньор, така че да ви допадне, да властвате - обичайният резултат са превратности в брака, понякога дори развод. Ако наистина намерите партньор, който да отговаря на вашите изисквания, той или тя ще стане вашия най-добър приятел и най-важната личност в живота ви.

Водолей на върха на 8-ми дом

(Средствата на партньора, секс, обновление, смърт, данъци)

С Водолей в това положение, вие се наслаждавате на секса като на игра, изследвайки всички фази по един неангажиращ и понякога неконвенционален начин, особено с Лъв или Близнаци на Асцендента. С Асцендент в Рак, вашата вродена несигурност може да бъде по-силна от любопитството ви, така че за вас ще остане само една добра игра и нищо повече. Вие сте много интуитивен, даже психичен, ако желаете да вървите в тази посока и ако останалата част от картата го потвърждава. Но се пазете от интриги! Може да бъдете също доста наивен, особено когато Уран има отрицателни аспекти. Окултното ви харесва, независимо от Асцендента и вие обичате да правите необичайни неща - необичайни за другите, не за вас. Ако Уран или Сатурн са зле поставени вие може да сте склонен към лесно изпадане в депресии особено ако Рак е на Асцендента. Ако Близнаци е на Асцендента, може да имате трудности при управляване средствата и парите на другите; научете се да балансирате първо вашите собствени финанси. Независимо от Асцендента, с Водолей в това положение имате склонност да мислите освободено, когато става въпрос за неща свързани със смъртта.

Водолей на върха на 9-ти дом

(Религия и философия, идеали, етика, висше образование, работа свързана с чужбина, сватове)

Имате много живо въображение. С Асцендент в Близнаци, може да бъдете писател или някакъв изобретател. Вашият ум е много активен. Висшето образование е важно за вас; ако по някаква причина не сте имали възможност да отидете в колеж, вие ще продължите да учите, посещавайки курсове за възрастни и всичко друго, което ви предлага някаква възможност. Изпълнен с любопитство към живота, ще търсите вашите собствени отговори посредством някаква философия или религия, която е абсолютно ваша. С Близнаци или Рак на Асцендента, пътешествията и чуждите култури ви очароват. Ако Уран не е слаб в хороскопа, вашите идеи и идеали ще бъдат неортодоксални.

Водолей на върха на 10-ти дом

(Професия и кариера, един от родителите, репутация, его, положение)

С Асцендент в Телец, вашата нужда да успеете и да стъпите здраво на земята може да бъде по-силна от подчертания ви идеализъм и неосъществими мечти и само целият хороскоп и позицията на Уран могат да покажат в каква посока ще вървите. С Овен или Близнаци на Асцендента, вие търсите професия или кариера, която е различна, а не рутинна и не ви интересува, че сте известен като чудак. Ако Уран има много отрицателни аспекти, ще имате потребност да наблюдавате себе си - може да провокирате скандали или да си причините голямо разочарование. Ако останалата част от хороскопа го подкрепя, това е добра позиция за работа в големи организации, даже управление или политика, тъй като хората ще се привличат от вас и ще ви се възхищават за това, че имате дързостта да бъдете себе си. С добре разположен Уран, приятели често ще ви помагат по отношение на вашата кариера. Това също е отлично разположение за сферата на астрологията, както и за работа с електроника и компютри.

Водолей на върха на 11-ти дом

(Надежди и упования, приятели, големи организации, неочаквани събития)

Това е естествената позиция за Водолей в хороскопа и така всички работи на 11-ти дом ще бъдат благоприятни за вас, ако Уран не е много лошо поставен във вашия хороскоп. С Асцендент в Овен, вие имате много приятели. Обаче с вашия по-рязък подход и склонността ви бързо да се отегчавате това не е показател за продължително приятелство, ако Марс и Уран не са в пасивни знаци. Хуманният инстинкт е присъщ за вашата природа и вероятно ще бъдете щастлив, когато сте включен в групи, които работят за доброто на човечеството. С Асцендент в Телец, може да имате успех в политиката, особено ако Уран е силен и Венера е добре поставена в хороскопа. Вие работите добре в големи организации и имате амбиция за успех. С Асцендент в Риби, вашето въображение може да бъде много добро, както и артистичните ви способности, така че ще имате проблеми да се придържате към истината. Имате обществена популярност и помагате на всички – дотогава, докато вие желаете.

Водолей на върха на 12-ти дом

(Скрити сили, подсъзнание, подмолни действия)

Уран е известен като "Пробуденият”, по този начин с Водолей в дванайсти дом - дома на подсъзнателния ум, вашето вътрешно пробуждане става по-важно от всичко друго. Уран е трансцендентална планета и повечето хора не реагират на нейното далечно и доста абстрактно влияние до късно в живота си; затова може да чувствате вътрешен смут и безпокойство, което не сте в състояние в действителност да си обясните, докато Сатурн не е направил своето първо завръщане на около 29 години. Това е вярно, особено ако Овен е на Асцендента във вашия хороскоп. С Асцендент във Водолей, вие ще негодувате срещу всякакъв вид ограничение, но привикнал повече към чувствителността на Уран вие ще се научите да се справяте доста добре с емоциите си, ако Уран няма много отрицателни аспекти в хороскопа. С Асцендент в Риби, вашата интуиция обикновено е много добре развита, изпитвате съчувствие към онеправданите и всички, които имат нужда. Тази комбинация Водолей - Риби ви прави най-щастлив, когато сте в служба на нещо или работите с непривилегировани; това също ви прави много потайна личност, човек който винаги ще показва различно лице пред света, със скриваща истинската ви същност маска. Това е добро разположение за актьори. Със "слаба" рождена карта, тенденцията може да бъде бягство чрез алкохол или наркотици.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (02.06.2009)
Разгледан: 28984
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129