Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:21
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Върхове на Домовете


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Риби на върха на Домовете

При вашето тълкуване не забравяйте да вземете предвид господаря Нептун и съуправителя Юпитер.


Риби на върха на 1-ви дом

(Личност, идентичност, физическо тяло)

Може да не притежавате голяма физическа енергия и издръжливост, ако Марс не е силен във вашата карта. Риби е двойствен знак и съществуват два различни типа. Първият тип е извършителят и служителят, който черпи енергия от високо ниво и има добра интуиция, които върши спокойно своята работа по един съчувствен и неангажиращ начин. Другият тип е мечтателят, който се носи по течението, който не може да понесе провала и затова няма да се опита да постигне успех. Лесно се обезкуражавате и не сте много практичен; понякога сте разсеян. Музиката играе важна роля в живота и на двата типа; това разсейва тяхната меланхолия. Какъвто и тип да сте, вие реагирате емоционално на живота.

Риби на върха на 2-ри дом

(Лични финанси, притежания, ценности, дарби и потенциал)

Ако Козирог е на Асцендента, вие имате финансови трудности, докато се освободите от чисто материалното и осъзнаете, че сигурността към която се стремите не може да бъде купена, а трябва да дойде отвътре. С Асцендент в Риби или Водолей, вие сте емоционален, въпреки че това е зоната на 2-ри дом; осезаемите неща не винаги означават много за вас и вие може дори да проявите небрежност към нещата, които притежавате. Ако Нептун е неблагоприятно аспектиран, проучвайте всички документи добре преди да ги подписвате. Може да печелите чрез инвестиции в области свързани с Нептун - филми, актьорство, фотография, музика, петрол, корабоплаване и корабостроене.

Риби на върха на 3-ти дом

(Комуникации, братя и сестри, кратки пътувания, ранно образование, ум)

Вие сте музикален, интуитивен, с богато въображение и обикновено пищете добре, но с Водолей или Стрелец на Асцендента, трябва да се научите как да се концентрирате и ученето може да ви бъде страст. Ако Нептун има неблагоприятни аспекти, може да имате проблеми с братя или сестри; може дори да се отделите от тях. С Асцендент в Стрелец или Козирог, вие сте доста социално ориентиран и гледате да не останете по-назад от другите. Чувствителността на Риби в дома на комуникациите може да подсили вашата любов към поезията, четенето и писането, но това не означава че ще бъдете чувствителен по начина, по който се показвате - в действителност може да бъдете доста рязък понякога.

Риби на върха на 4-ти дом

(Дом, един от родителите, последните години от живота, собственост)

Вашата силна емоционална привързаност към семейството често ви кара да бъдете в услуга на членовете му, особено в последните ви години. С Асцендент в Скорпион или Козирог, вие като че ли сте затормозен със задължения, които не винаги са лесни за вас. Риби на върха на 4-ти дом може понякога да покаже позорна семейна тайна, както и родител алкохолик. Понякога трябва да се справяте със скрито страдание и духовна самота. Вашият собствен дом ще бъде много важен за вас; той ще ви служи като убежище от света, където може периодично да презареждате своите батерии.

Риби на върха на 5-ти дом

(Любов и романтика, деца, творчество, призвание, развлечения, спорт)

Вие сте истински романтик в любовта - двойствен и чувствителен. Ако Нептун има неблагоприятни аспекти, вашият прекален идеализъм може да причини страдание на хората, които обичате, или на децата. Където са разположени Риби, там често намираме някакво чувство на безпомощност или синдрома на саможертвата и тук, в 5-ти дом, това може да означава, че никога няма достатъчно време или пари да развиете вашия значителен творчески потенциал. Може да пренебрегнете семейството си в търсене на удоволствия или може да отдадете твърде много време на децата си - привързвайки ги към себе си със сребърна нишка. Вашите деца могат да бъдат ангели у дома и дяволи в училище или навън, но на вас ви е трудно да видите тяхната демонична страна. Ако Нептун е лошо аспектиран, вие трябва да избягвате хазарта и спекулативните авантюри, които обещават бързи пари.

Риби на върха на 6-ти дом

(Здраве и хранене, навици, работа, служба, домашни любимци)

Ако Дева или Скорпион са на Асцендента, вие може да не сте твърде силен физически и ако вашите емоции не се изливат свободно, може да предизвикат язви. Когато Нептун сключва отрицателни аспекти, често съпротивителните сили срещу болестите са понижени и диагностицирането на здравния проблем е трудно. Вие ще бъдете добър в областите свързани с Риби, като изкуство, музика или фотография, в противен случай се виждат професионални проблеми и служби, които не са надеждни. Култивирайте някакво творческо хоби, за да освободите умственото напрежение. Изкоренете склонността да се тревожите за малки неща. С Асцендент във Везни, вашата потребност да балансирате и да претегляте всичко може да ви направи доста взискателен към самия вас и към другите в работата; все пак, вие сте достатъчно интуитивен, за да знаете кога да спрете и по този начин може да бъдете добър началник.

Риби на върха на 7-ми дом

(Партньорство - бизнес и брачно, работа с хора, правни въпроси)

С Риби тук вие трябва да имате Асцендент Дева. Имате склонност да търсите непрактичен, идеалистичен партньор, такъв от който ще получите съчувствие и подкрепа - така че може да изпитате страдание чрез брака. Или може да се стремите към рицаря в блестящи доспехи на неговия бял кон и никой друг. С Риби на върха на 7-ми дом и Дева Асцендент склонността да бъдете критичен и придирчив може да предизвика трудности при работа с другите в ситуации "очи в очи”. Способността за балансирана преценка е ценно качество, което ви помага да се справяте с известна доза лековерност, дотолкова, доколкото са засегнати другите. Съчетайте влиянието на положенията на Нептун и Меркурий, за да определите какъв тип партньор ще ви привлече.

Риби на върха на 8-ми дом

(Средства на партньора, секс, данъци, смърт, обновление)

Ако Рак е на Асцендента вие сте много чувствителен и веднъж почувствал състрадание, може да насочите интуитивната си способност в много положителна посока. Трябва да се научите да работите с другите и да им помагате, особено ако Асцендентът е Лъв или ще стигнете до извода, че опита е най-бързия учител. Понякога може да има измама по отношение на общите авоари. Вие сте много чувствителен към всякаква критика, свързана с вашите сексуални способности. Ако Нептун има отрицателни аспекти, внимавайте при приемане на опиати и анестетици и винаги сондирайте второ мнение, когато е препоръчана някаква хирургична процедура. С Асцендент в Рак или Дева, сексът може да не е много важен за вас или може да го сведете просто до нещо, което считате за много по-съществено, като една дълбока връзка. Футболната звезда О.

Риби на върха на 9-ти дом

(Философия и религия, висше образование, въпроси, свързани с чужбина, етика, дълги пътувания)

Имате мистичен подход към религията и сте по-религиозен, отколкото интелектуален, ако имате Рак на Асцендента. С Асцендента в Близнаци, вие търсите по-скоро житейска философия, отколкото религия. С Асцендент в Лъв, може да сте много духовен. Отзивчивостта и състраданието ви правят добра медицинска сестра и може да развиете лечителска способност. Наслаждавате се на пътувания по вода и го намирате за много релаксиращо през ваканциите, особено където има езера и реки. Може да прекарвате повече от времето си в чужди страни, ако Нептун заема важно място в хороскопа.

Риби на върха на 10-ти дом

(Професия и кариера, репутация, един от родителите, его, положение, авторитет, власт)

Може да сте добър ръководител, но не винаги сте практичен, ако Телец не е на Асцендента и Венера и Нептун не са в благоприятни аспекти. С Асцендент в Близнаци или Рак, може да имате две работи или професии, тъй като се затруднявате да определите какво точно искате; вие винаги ще се чудите дали сте подбрали най-подходящата кариера. Ако Нептун е благоприятно аспектиран, това е много добро разположение за успех в музиката, писането или актьорството. В хороскопа на жена това разположение често показва жена, която е щастлива като домакиня, с хоби, което да поддържа нейната заетост.

Риби на върха на 11-ти дом

(Надежди и упования, приятелство, големи организации, неочаквани събития)

Вие привличате приятели от окултните среди, а също от литературните и актьорски кръгове. Внимавайте да не ви измамят приятели и познати, ако Нептун има неблагоприятни аспекти. За вас е важно какво мислят другите за личността ви и сте дълбоко засегнат и възмутен, когато почувствате, че сте пренебрегнат. Вие сте най-великодушен към тези, които обичате, но трябва да преодолеете склонността да бъдете твърде чувствителен, когато другите са обезпокоени. С Асцендент в Близнаци, вие обичате да си бъбрите (клюкарствате) с вашите приятели.

Риби на върха на 12-ти дом

(Скрити сили, ограничения, подсъзнание, отчаяние, самопогубване)

Това е естествения дом на Риби в хороскопа и следователно ще боравите добре с работите на 12-ти дом, ако Нептун не е лошо аспектиран в хороскопа. С Телец или Риби на Асцендента, вие притежавате развито чувство за служене и винаги сте готов да помогнете на онеправданите. Ако Нептун не е добре разположен, може да има самота и разочарование във вашия живот, защото толкова често подценявате и не разбирате другите; също се затруднявате да погледнете себе си честно. Понякога се нуждаете от уединение, за да презаредите вашите батерии. Но вие също трябва да гледате да не се криете от другите или да играете ролята на мъченик. С Асцендент в Овен, ставате доста брутален, като че ли за да скриете чувствителността и ранимостта, които наистина усещате подсъзнателно и дълбоко в себе си. Ако господарят на Асцендента е разположен в 12-ти дом, вие ще може да гледате на себе си по-обективно и такива области като психология и социология може да са подходящи за вас.

Папка: Върхове на Домовете | Добавил: Пим (01.06.2009)
Разгледан: 27096
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.236.134.129