Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:02
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Слънце в аспект с Асцендента и МС


Слънце съвпад с Асцендента

Вие чувствате нужда да зашитите своята личност, да бъдете блестящ в очите на другите и не е необходимо да казваме, че другите ви забелязват; независимо дали по положителен или отрицателен начин, това зависи от другите аспекти към този съвпад. Ако съвпадът е в огнените знаци, съществува тенденция за доста по-високо самомнение от собствените ви способности, но с подходящо приложение, този съвпад може да бъде една положителна проява на вашата индивидуалност. Вие сте лидер (в края на краищата, това е дома на Овен, комбиниран със силата на Слънцето) и понякога ви е трудно да уважите нечия друга власт. Великодушен сте и обикновено общителен, ако Слънцето не е в 12-ти дом. Имате склонност да се излагате на показ и да бъдете център на внимание; въпреки това сте много почтен и обикновено изпълнен с желание за живот. С много неблагоприятни аспекти, може да бъдете твърде егоцентричен.

Слънце тригон / секстил с Асцендента

Тези аспекти обикновено обещават добро здраве, възможности да проектирате своята личност по един позитивен начин и творчески и философски възглед за живота. Общителен и дружелюбен, вие се радвате да работите за другите и обикновено си изграждате добър образ. Честен и открит в своя подход, може да се отегчите, ако нещата не вървят според вашите очаквания. Имате добра координация и ако останалата част от хороскопа го потвърждава, може да се интересувате или да имате способности в спорта. Тригонът и секстилът действат особено добре, ако има квадратури или опозиции, които да ви подтикват към използване на наличните възможности.

Слънце квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Тези аспекти дават необикновена доза личен импулс, но постиженията се достигат по метода на случайния опит. Често съществуват здравни проблеми, които трябва да се преодолеят (особено при куинконс), а понякога съществуват ситуации на вътрешен конфликт, с които личността трябва да се справи, независимо от мъжа в живота, обикновено бащата, в хороскопа на жена, може да се наложи да се справя с трудности в брака или с бизнес партньори, особено при опозиция. Често, имате трудности да са разбирате с хората, докато разберете своята собствена личност, но тъй като непременно се нуждаете от контакти с другите, да се научите на истинско съдружие е важно за вас. Силната ви личност може би трябва да бъде смекчена, така че другите да могат да контактуват с вас и да ви разберат.

Слънце съвпад с Медиум цели

Важно за развитието на вашето его е да се научите да вървите в позитивна посока. Кариерата ви е много необходима; дори да не работите за пари, вие доброволно ще практикувате професия или ще намерите начин да блеснете в обществото. Поради вашата властна личност другите ще ви следват, така че гледайте лидерството ви да вдъхва респект. Възхищението и успехът са много важни за вас и с достатъчно квадратури и опозиции към този съвпад може да достигнете големи висоти във всяка една област. Вие сте много добър при заемане на ръководни постове и ви е трудно да изпълнявате ролята на подчинен; затова сте най-добър в области, където може да управлявате или да блестите като индивидуалност. Често има мъжко присъствие във вашия живот, особено в младостта ви.

Слънце тригон / секстил с Медиум цели

За вас е лесно да сте лидер и с квадратури и опозиции, към този аспект, може да станете изтъкнат ръководител, мениджър или администратор. Успехът във вашата област ви спохожда лесно и преследвайки вашите цели, вие рядко влизате в конфликт с другите. Влиянието на вашите родители върху вас е добро и сте се научили да развивате усещане за лични дейности. Тук проблемът може да бъде една вродена инертност (мързел); тъй като успехът е лесно постижим, импулсът за победа не се равнява на цената на усилието и вие може да изберете пътя на най-малкото съпротивление.

Слънце квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

С някои от тези аспекти, успехът често убягва или се постига само с цената на огромни усилия и воля. Вие трябва да прогресирате в живота и ще се утвърдите на всяка цена, но трябва да се научите на компромис и може да ви е трудно да решите точно какво искате да направите с вашия живот. Много често съществува конфликт с родителския авторитет - вие чувствате потребност да правите каквото си искате и няма да зачитате добронамерената помощ и съвет. Когато се научите да се справяте с вашата субективност и вътрешно чувство на ограниченост, може да достигнете стремежите си.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (10.03.2009)
Разгледан: 14654
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240