Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:51
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Луна в аспект с Асцендента и МС


Луна съвпад с Асцендента

Възприемчив към околната среда е точното определение за вас и затова е важно заобикалящата ви среда да е спокойна и стабилна. Ориентиран към дома и семейството, вие притежавате вроден инстинкт да се грижите за другите. Все пак, знаете какво се харесва на хората и може да бъдете добър продавач. В детството ви майката е играла важна роля във вашия живот и винаги ще носите в себе си едно вътрешно разбиране към жените и техните потребности, поради тази връзка. Вие сте много емоционален и всеки го знае, защото не полагате усилия да скриете чувства си, ако вашата Луна не е в 12-ти дом. Въпреки, че другите отговарят на вашата състрадателност и грижовност, те често са озадачени от вечно променящото ви се настроение. Емоционално раним, за вас е трудно да понесете критиката и когато това се наложи, ще се оттеглите подобно на Рак. Ако Луната е в 12-ти дом, от знака на Асцендента ще зависи степента на проява на вашите емоции, но те така или иначе присъстват, дори по-уязвими, когато се потискат или укриват.

Луна тригон / секстил с Асцендента

Много е лесно да покажете чувствата си и поради вашия чар и общителност привличате другите. Вашата майка е важен фактор в живота ви и вие се радвате на нейната любов и подкрепа. Тъй като ви е много лесно да бъдете контактен и дружелюбен и тъй като също обичате да работите в групи, много вероятно е да бъдете добър в областта на актьорството или политиката. Музиката често е доминиращ фактор в живота ви; в действителност може да имате приятен певчески глас. Обикновено безгрижен и весел, вие сте с богато творческо въображение. Наслаждавате се на забавленията и доброто прекарване с приятели и с вашето семейство. Ако Луната е в 9-ти дом, пътуванията биха помогнали да разширите вашите хоризонти.

Луна квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Прекалено чувствителен, до степен обидчив, вашата способност да се разбирате с другите пряко зависи от способността ви да "разтваряте" вашите чувства и емоции. В младостта си може да сте имали избухлив нрав и саркастичен език, но във вашата зрялост обикновено осъзнавате, че тези качества трябва да бъдат заместени от едно разбиране и състрадание към другите. Често ви е трудно да обуздавате гнева си без да дадете път на своите емоции; това качество може да продължи и в зрелостта. Вашите чувства влияят върху всичките ви взаимоотношения, така че ви е трудно да контактувате с другите, освен на емоционално ниво и винаги имате чувството, че сте в ръцете на другите, когато става въпрос за партньорство (опозиция), работа (куинконс) или дом (квадратура). Поради вашата ранимост се нуждаете от повече подкрепа от страна на другите. Често връзката с майка ви е предизвикателна и вие търсите майчината подкрепа от тези, с които чувствате, че се разбирате.

Луна съвпад с Медиум цели

Чувствата и емоциите ви са пряко обвързани с вашето его, така че ако постигнете положение, респект и престиж, вашата личност се чувства добре. Ако обаче вашите амбиции са осуетени, може да се чувствате емоционално пренебрегнат и по този начин, потиснат. Притежавате вроден похват да общувате с хората и така ще бъдете добър в областта на връзките с обществеността или областта на продажбите. Жените, по принцип, могат да бъдат полезни във вашата кариера; несъмнено вашата майка е имала силно влияние върху вас в избора на професия. Ако Луната е в 10-ти дом, вие може да уважавате майка си като един авторитет по време на детството; в хороскопа на мъж, ако Слънцето, Марс или Сатурн не са много силни, вашият образ на мъж може да е слаб и вие ще се нуждаете от много благоприятни аспекти, за да почувствате сигурност.

Луна тригон / секстил с Медиум цели

Ще бъдете най-добър в тези обществени професии, където проявявате вътрешен усет към нуждите и изискванията на хората по принцип. Тъй като сте разсъдлив и състрадателен, хората ще имат доверие във вашата преценка и усета ви към потребностите на другите улеснява вашия успех в това отношение. Учите се посредством вашите емоции, така че е важно да се доверявате на чувствата и опасенията си. Може да се привличате от старото и традиционното, изпитаното и реалното, но това няма да ви попречи да влезете в съзвучие с новите тенденции, които ще приеме обществото. Може да имате успех в кариера, в която се занимавате с имущество, фермерство, миньорство или продажба на стоки. Ако Луната е в 6-ти дом, може да опитате много професии, преди да се установите на постоянна работа.

Луна квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Тъй като не можете да прикривате вашите чувства и емоции, препоръчително е хората да ви отбягват или да ви "пипат с ръкавици". Има тенденция вашите чувства да противоречат на нуждите и желанията на другите и ви е трудно да изберете дали да се съобразявате със собствените си потребности или емоционални изисквания, или да се вслушвате в съвета на другите. Като че ли често сте в плен на своите емоции и понякога се налага да се изправите срещу проблеми свързани с партньорството и бизнеса. Въпреки че сте силно привързан към дома и семейството, особено когато Луната е в 5-ти дом, вие ще се отвърнете от тях, за да се утвърдите и създадете собствена сигурност. Ако Луната има много други неблагоприятни аспекти, трудно достигате популярност; понякога признанието се постига чрез известност.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (09.03.2009)
Разгледан: 12662
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240