Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:40
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Меркурий в аспект с Асцендента и МС


Меркурий съвпад с Асцендента

Меркурий управлява комуникациите и Асцендентът представя вашата личност, така при съвпад трябва да изразите себе си по един колоритен начин. Думите никога не стигат, за да ви опишат точно. Ако обаче този съвпад сключва неблагоприятни аспекти, те понякога могат да се изразят в грешни думи по грешно време. Интелектуално импулсивен, с остър ум, вие не се страхувате да се изказвате и да владеете един разговор. С неспокоен ум сте, непрекъснато задавате въпроси; това безпокойство може също да се прояви в една постоянна физическа активност - непоправимият работохолик, например, особено ако Меркурий е в променлив знак. Ако има аспект на Уран към съвпада, вие може да сте любопитен, въжеиграч и да държите другите в напрежение. Тук обикновено Меркурий разкрива страст към четене, особено ако е зад Асцендента в 12-ти дом. Ако Меркурий е в 1-ви дом, вие изпитвате силна необходимост да работите с други хора във всички сфери на живота, като често ви привлича младото поколение, затова ви допадат такива професии, като учителство.

Меркурий тригон / секстил с Асцендента

Това може да бъде аспект на творческата същност. Съществува необходимост за изява и контакт чрез литературата, артистичната или музикална област, особено ако Меркурий е в 3-ти или 5-ти дом. Себеизявата е лесна за вас; вие се интересувате от всичко около себе си. Умствената дейност и умствените игри ви привличат и умът и ръцете ви едновременно трябва да бъдат заети, защото ако не са, лесно се отегчавате. Любезен, дружелюбен и общителен, за вас обществената активност е необходимост и сте приятен компаньон, когото винаги търсят за забави, развлечения и игри. Любопитен по природа, вие може да сте вечния студент, особено ако Меркурий е в 9-ти дом.

Меркурий квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Въпреки че имате нужда да контактувате с другите, може да сте насочен към себе си до такава степен, че те да се възмущават от авторитарното ви отношение, затова когато разговаряте, трябва да научите изкуството на компромиса, така че да не отвръщате другите от себе си. Често сте бърборко, който има нужда да застане в центъра на сцената, като това му дава по-голяма сигурност. Търсите разбирателство с другите на принципа взимам-давам, но не забравяйте, че не всичко се дава и не всичко се взима! Обичате да работите със собствените си ръце и собствения си ум и може да бъдете добър писател. Трябва да контролирате вашата нервност, особено при куинконс. Лесно ви въвличат в слухове и клюки, често без реализация и може да се каже, че отчуждавате другите с вашите критични бележки, макар и да не сте имали намерение да ги нараните. Преди всичко искате да ви забележат заради вашия остър ум.

Меркурий съвпад с Медиум цели

Чувството ви за идентичност се развива право пропорционално на способността ви да предавате вашите мисли и идеи на света. Роден актьор, учител или политик, ако Меркурий няма много неблагоприятни аспекти, за вас е лесно да заставите другите да ви слушат. Душевно приспособен към хората и техните потребности, естествено ще бъдете добър във всяка област, която изисква да представяте своите идеи и становища. Ако Меркурий не е в един от земните знаци, вие трябва да се научите да държите на себе си, в противен случай, с вашия Меркуриев подход към толкова много субекти, може да се проявите като повърхностен и непостоянен. Често съществува подчертано чувство за хумор, което имате нужда да споделите с другите.

Меркурий тригон / секстил с Медиум цели

Имате способността да разговаряте с лекота и изработени навици, които привличат другите към вас. Често вашият съвет е търсен и тачен, защото изглежда, че вие знаете и разбирате мотивите на другите. Обикновено отрано намирате своята работа в живота и лесно се ориентирате към правилното образование, за да я реализирате. Връзката с родителите ви е почти винаги хармонична и те ви помагат във вашите усилия да се реализирате в професионалната си сфера, независимо каква е тя - право, политика, писане, изкуство, занаяти. Ученето ви се отдава лесно и вие се наслаждавате на всяко умствено предизвикателство.

Меркурий квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Тези аспекти не ви отклоняват от вашата умствена способност, но понякога може да се затрудните да изразите мислите си чрез думи или поне думи, които другите да разбират. Съществува тенденция така де се увлечете в собствените си мисли, думи и идеи, че забравяте че другите също имат нужда да се изкажат. Вие нямате подходящ аргумент за това, че не давате на другия да си отвори устата. При квадратура, често съществува една вродена стеснителност пред хората; имате смелост да се изказвате, но не е така, когато сте на сцена. Това обикновено се преодолява със съзряването и тогава действате уверено на сцена. Нервното напрежение често ви кара да бръщолевите неща, които не сте обмислили предварително - особено при куинконс. Трябва да култивирате у себе си такт и дипломатичност; те не са вашата втора природа.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 9211
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240