Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:28
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Венера в аспект с Асцендента и МС


Венера съвпад с Асцендента

Тук Венера винаги прибавя чар, общителност и късмет, но може също да доведе до склонност да си угаждате, което да причини проблеми със здравето, ако има неблагоприятни аспекти, особено с Юпитер, Уран и Нептун. Остроумен, с неувяхващо чувство за хумор, вие имате способността да привличате другите хора и да им въздействате, защото сте много приятен, добър събеседник и много откровен. Често имате трапчинки и цепнатина на брадичката и обичате сладки неща. Забелязват ви по вашия добър вкус по отношение на облеклото и може да сте известен като конте или "кукла", общителен и дружелюбен, вие сте душата на всяка компания и може би най-популярната личност там. Ако Венера е във вашия 12-ти дом, вие може да сте малко стеснителен, но потребността ви от размяна на мисли с хората обикновено надделява и се проявявате като дружелюбен, сговорчив, с приятна външност.

Венера тригон / секстил с Асцендента

Вие сте талантлив, съзидателен и може би музикален. Вашите приятели, братя, сестри и деца означават много за вас и добре се разбирате с повечето хора във вашия кръг. Чаровен и дружелюбен, вие сте добър домакин - този, който прави всичко възможно за гостите си. Изискан сте и предпочитате да се забавлявате, отколкото да работите. Обичате да правите добро впечатление на другите и обикновено това лесно ви се отдава, както и много други неща в живота. Всички тези приятни обстоятелства могат да ви направят малко мързелив, което е проклятието на всички благоприятни аспекти на Венера. Артистично-музикалният талант изобилства при този аспект, особено ако Венера е в 3-ти или 5-ти дом.

Венера квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Тези аспекти дават грация, подвижност и лекота на движенията, което ви служи добре ако имате амбиция към спорта. Може да имате прекалено снизходителен родител, ако Венера е в квадратура от 4-ти или 10-ти дом. Ако прави опозиция от 6-ти или е в куинконс, може да съществуват проблеми със здравето, концентрирани в областта на бъбреците или наднормено тегло. Правите добро впечатление на другите и сте много добре, когато работите с хора. Печелите другите посредством чара си, въпреки че това наистина не е необходимо, тъй като когато сте естествен, привличате хората като с магнит. Партньорството е важно за вас и ако Венера няма много неблагоприятни аспекти, бракът би трябвало да се окаже щастлив и носещ удовлетворение. Имате склонност да привличате хора, които искат да се грижат за вас, и неправилно използвано влиянието на тези аспекти може да ви направи твърде зависим от другите. Както всички аспекти на Венера и тези дават творчески, артистичен и музикален талант.

Венера съвпад с Медиум цели

Вашето его е пряко свързано с външността ви и за вас е важно да изглеждате преуспяващ и привлекателен в очите на хората. Ако Венера е в 10-ти дом, вероятно градите кариера, където изкуството, актьорството или естетиката са първостепенни. Тук може да съществува нагласа, която се предизвиква от този аспект на Венера - че животът е прекрасен и че човек не трябва да работи, за да успее. Това е особено валидно, ако Венера има много тригони и секстили. Все пак вие искате да бъдете някой, обичате хората и по принцип добре се разбирате с тях. Така може да сте добър в обществените професии или сферата на развлекателния бизнес.

Венера тригон / секстил с Медиум цели

Тъй като сте любезен, общителен и обаятелен, вие привличате другите и имате много хубави, приятелски връзки. Правите всичко възможно, за да сте учтив и избягвате конфликти с другите; вие сте добре дошъл в обществото и професионалните кръгове и обикновено нямате трудности да прогресирате в живота. Вашите родители ви подкрепят, както и братята и сестрите, вие имате хармоничен живот в личен и обществен план. Ако останалата част от вашия хороскоп го потвърждава, това може да бъде аспект на артистичния талант. Красотата, сама по себе си, е много важна за вас.

Венера квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Да давате и получавате любов е толкова жизнено необходимо за вас, че сте склонен да отстъпите пред своето собствено чувство за благоприличие в името на една популярност. Вие сте любвеобилен и притежавате силен артистичен и творчески импулс, но често се страхувате, че другите няма да ви приемат заради самите вас. Така правите всичко възможно да бъдете полезен за другите, за да спечелите признанието, което е толкова важно за вас. Имате сърдечна и любяща връзка с вашето семейство и брачен партньор, вашият дом е подреден и мебелиран с вкус. Одобрението на обществото е важно за вашето благоденствие и обикновено го постигате, ако Венера не е лошо разположена. Ако Венера прави куинконс от 5-ти дом, може да има промени в кариерата - от една творческа зона към друга.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 13119
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240