Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:17
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 4
Гости: 3
Потребители: 1
INANA


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Марс в аспект с Асцендента и МС


Марс съвпад с Асцендента

Самоуверен, дързък и авантюрист, вие проявявате безразсъдна смелост и сте готов да поемете всяко предизвикателство. Ако Марс не е в пасивен знак (като Рак или Риби) и има малко неблагоприятни аспекти, нищо не ви възпира и вие сте способен да положите големи физически усилия. Със или без неблагоприятни аспекти, независимо от знака, вие притежавате пъргав език и говорите много. Ако тези качества се използват позитивно, ще бъдете добър във всяка област, изискваща лек и плавен начин на изразяване, като право, актьорство, политика или духовенство. Силно ориентиран към себе си, вие трудно си сътрудничите с другите, ако не е и абсолютно невъзможно. Така че естествено работите сам за себе си и трябва да се научите да овладявате вашата раздразнителност и сприхавост. Спортът би трябвало да ви привлича и ако не сте активно ангажиран в някоя спортна кариера, непременно сте запалянко. Ако Марс е в 12-ти дом, някои от гореспоменатите качества остават скрити или насочени навътре още в ранна възраст, но рано или късно ще ги проявите външно.

Марс тригон / секстил с Асцендента

Волеви, независим и самоуверен, вие не се страхувате да говорите и да изразявате своите идеи и мисли позитивно. Вашата съзидателност намира отдушници в пътувания (особено с Марс в 3-ти или 9-ти дом) или спорт (с Марс в 5-ти дом) и вие може да бъдете новатор в тези области. Никога не отхвърлящ предизвикателство, вие се впускате със сърце и душа в делата си. Вашите приятели са предимно мъже и обичате да създавате образа на мъж, дори да сте жена. Не обичате другите да предявяват изисквания към вас, но вие го правите в повечето ситуации.

Марс квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Това са едни от най-действените аспекти в зодиака. Трябва да насочите импулса в продуктивни области и да не разпилявате вашата енергия на вятъра. Понякога напрегнатостта ви може да причини физически проблеми, като нервен стомах или язва, особено ако Марс е в 4-ти или 6-ти дом. Често трябва да се справяте с вашата невъздържаност, с Марс разположен в 3-ти или 10-ти дом. Когато се използва правилно влиянието му, той ви дава голям физически и умствен капацитет и вие може да работите много по-дълго и почти без да почивате в сравнение с повечето хора. Въпреки това често жертвате такта и дипломатичността, заради спора и разногласията, тъй като обичате съревнованията и винаги с готовност се изправяте срещу всяко предизвикателство. Често привличате хора, с които няма да се чувствате добре, но те са единствените, които уважавате. Важно за вас е да се научите на изкуството на компромиса, така че да вложите енергията си заедно с тази енергията на другите и да реализирате големите си цели.

Марс съвпад с Медиум цели

Вашият импулс и енергия са ориентирани към кариерата. Вие се стремите към признание на достиженията и усилията ви са ефективни или неефективни. Решителен сте и знаете какво искате да реализирате и приближавате към целите си с директни действия. Прогресирайки, вие не допускате вмешателство и ако това стане, не ви е лесно да се отдръпнете спокойно. Вашата личност е властна и брутална и ще бъде хубаво (но малко вероятно, ако Марс не сключва някои тригони и секстили), ако се научите да работите с другите спокойно и без да се ядосвате. Вие се съсредоточавате върху кариера, при която може да спечелите лидерски пост или власт и често имате успех в собствения бизнес.

Марс тригон / секстил с Медиум цели

Имате дар слово и може с думи да се измъкнете от всяка ситуация. Вашият импулс и енергия са ефективно насочени и сте способен на невероятни усилия. Волеви и индивидуалист, вие се хвърляте в нещата със сърцат ентусиазъм. Изказвате вашите идеи много решително и по принцип другите приемат лидерството ви с охота. Независим и общителен, вие се разбирате с другите дотолкова, доколкото разбират и уважават вашия ентусиазъм и щедър подход към живота.

Марс квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Брутален и властен, вие постигате целите си на всяка цена, преодолявайки пречките и дори се наслаждавате да се борите с големи трудности. Нищо не ви възпира да продължите, поне не за дълго. Безстрашен е добра дума за вас. Ако Марс е в 7-ми дом, вие обичате да спорите, но като че ли виреете върху нещастието, така че това рядко ви безпокои. Хората може да се отвърнат от вас, защото ставате много силен и ще бъде умно да вложите малко такт и дипломация в работата си с другите. Една проблематична област е вашето отношение към властта; това може да произтича от детството, когато сте чувствали, че единият родител е бил властен. Веднъж, след като си създадете сигурност, силната потребност да бъдете над другите и техните идеи се овладява по-лесно и ставате по-мъдър.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 11346
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240