Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:21
02.02.2023
Четвъртък
3.235.25.27


Онлайн: 34
Гости: 34
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Юпитер в аспект с Асцендента и МС


Юпитер съвпад с Асцендента

Вие сте общителен, дружелюбен и великодушен или поне така изглежда. Религията или философията играят голяма роля във вашия живот и обикновено сте с доста широки възгледи и готов да оправдавате другите поради липса на доказателства. Обаче, ако Юпитер има отрицателни аспекти, може да бъдете доста упорит, дори фанатичен. Често ви привлича областта на спорта и сте превъзходен във всичко, което изисква физическа сила. Вие сте готов да помагате на другите и сте толерантен дотолкова, доколкото хората уважават вашите морални и етични критерии. Обичате да пътешествате и се опитвате да бъдете отворен към всички предложения и идеи, които ще разширят вашия хоризонт. Ако Юпитер е в 12-ти дом, не сте много приказлив, но изглеждате много щастлив и винаги другите гледат на вас като на късметлия. Понякога Юпитер в 1-ви дом може да даде проблеми с теглото.

Юпитер тригон / секстил с Асцендента

Хората са важни за вас и с вашия чар и общителност не е трудно да ги привлечете. Приятелите играят важна роля в живота ви и често помагат да постигнете целите си. Весел, контактен и с добро чувство за хумор, вие се наслаждавате на живота в пълна степен и често сте душата на компанията. Внимавайте да не станете прекалено повърхностен, наслаждавайки се единствено на забавленията и игрите, без някога да осъзнаете вашия потенциал в религията, правото, философията и други области на учение. Вашето мото би трябвало да бъде "Не ме ограничавай", тъй като пътуването е вашата ключова дума; вие обичате постоянно да сте в движение. Често постигате голям успех в чужда страна.

Юпитер квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Имате склонност да драматизирате и да преувеличавате обичайните събития; правилно насочен, може да използвате тази способност да пишете или да играете (актьорство). Другите хора са важни в схемата на вашия живот, но вие имате нужда да доминирате в партньорството и ситуациите в обществото. Разбирате, че за да имате зряла връзка, ще трябва да изучите изкуството на компромиса и да култивирате способността да виждате по-надалече от собствената ви гледна точка. Родителите ви играят жизненоважна роля в оформянето на вашите морални и етични възгледи и е възможно да се опитате да живеете според техните представи и очаквания. Вие сте много неспокойна личност, умствено и физически и е задължително да имате подходящ отдушник, който ще насочи тази енергия ефективно.

Юпитер съвпад с Медиум цели

Вие изглеждате много морален и почтен гражданин. Публичният ви образ е важен за вас и въпреки че сте амбициозен и искате да вървите напред, никога няма да рискувате положението си в обществото, за да осъществите амбициите си. Религията може да играе съдбоносна роля във вашия живот и кариера, която без съмнение ще включва пътуване и спорт. Ако Юпитер е в 9-ти дом, може да откриете преподаването или правото като отличен отдушник на вашия интерес към реда, закона и етиката. Ако Юпитер е в 10-ти дом, кариерата ви ще бъде подпомогната от приятели или един от родителите.

Юпитер тригон / секстил с Медиум цели

Късметът е вашата ключова дума и приятелите и роднините ви подкрепят изцяло през всички етапи от живота. Лесно се разбирате с вашите колеги, началници и всички ръководни личности, поради привидно лекия ви характер и готовността ви да се учите. Вие не сте "натегач" и никога не се явявате спрямо другите като заплаха. Ако обаче няма точни Сатурнови аспекти, може да сте малко инертен по отношение на вашите амбиции и имате склонност да стоите по периферията. Спортът, обществената работа, законът, издаването и преподаването са все области, които ви допадат и успехът във вашата област (независимо каква) идва лесно при вас.

Юпитер квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Вие сте много амбициозен по отношение на материалното възнаграждение и чувствате, че добрата работа струва добри пари. Вие сте доста енергичен и искате да се проявите творчески. По този начин ще бъдете добър в сферата на развлеченията или спорта, както в обичайните занимания характерни за Юпитер. Политиката може да ви допада и може да постигнете голяма популярност; обаче трябва да внимавате да не отчуждите другите с вашия директен и рязък подход и мнение. Домът и семейството са ви скъпи и ако Юпитер е в 4-ти дом, вашият дом ще бъде обширен, пищен, заобиколен от много земя и дори разположен на хълм. Вие не може да бъдете ограничен физически или емоционално и поради това може да сте склонен да отбягвате близките връзки.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (05.03.2009)
Разгледан: 10982
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.235.25.27