Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:59
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Сатурн в аспект с Асцендента и МС


Сатурн съвпад с Асцендента

Тук Сатурн добавя нотка на сериозност към личността. Донякъде мрачен и често труден на усмивки или смях (особено като млад), вие сте отговорен и надежден човек, когото другите познават като постоянен и стабилен. Вие сте добре сложен, често сте фотогеничен, но това разположение може да ви направи също доста дребен, деликатен и дори мършав. Където и да е Сатурн, той ограничава и когато е в близост до Асцендента, може да ограничи вашия физически ръст. С неблагоприятни аспекти, вашето здраве може да е проблематично, а ранното ви детство, дори опасно. Но след като отминат първите седем години, здравето ви се подобрява и ви очаква един дълъг живот. Ако Венера, Меркурий или Слънцето не са добре поставени в хороскопа, може да сте доста песимистичен, виждайки само тъмната страна на нещата, чувствайки, че животът е труден и вашият път е да работите усърдно. Сериозен, вие изглеждате по-стар, отколкото сте в действителност още докато сте млад, но с благоприятни аспекти, се научавате да се отпускате, да се наслаждавате на живота и да изглежда, че се подмладявате, а не че остарявате.

Сатурн тригон / секстил с Асцендента

Постоянен и отдаден на работата си, усърден работник, вие имате сериозни възгледи и добро чувство за отговорност, така че другите гледат на вас като на лидер. Вие сте лоялен и надежден и хората знаят, че могат да разчитат на вашето чувство за реализъм, за да бъдат свършени нещата. Добър сте в областта на математиката и музиката, тъй като ви привличат неща, в които има сръчност и дисциплина. Имате склонност да презирате обикновените и абсолютно приложни неща. Приятелите са важни за вас, особено ако Сатурн е в 3-ти или 11-ти дом, но вие сте селективен и предпочитате да имате един или двама добри приятели, отколкото да сте в група. Имате склонност да бъдете педантичен и държите повече на изпитаното и реалното, отколкото да рискувате в нещо ново и различно. Това донякъде е слабо изразено, ако Уран е силен.

Сатурн квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

"Животът е суров; животът е сериозен", би могло да бъде вашето мото. За вас не е лесно да се отпуснете и да се наслаждавате, да се протегнете към другите, да обичате и да бъдете обичан. Не може да се каже, че не изпитвате емоции, но се чувствате толкова виновен, че се затваряте и изглеждате доста уединен, хладен и враждебен. Вие сте свикнал да постигате целите си, затова работата е много важна за вас и я поставяте на първо място. Когато ви окажат голяма емоционална подкрепа, може да преодолеете вашата дълбоко вкоренена склонност да прикривате чувствата си. За вас е важно да се научите да харесвате себе си, така че да знаете, че сте едно ценно същество, обичано от другите. Често прикривате чувството си на несигурност като се правите на клоун или смешник, подигравайки се със себе си. Това разположение може да покаже здравни проблеми, които могат да бъдат овладени като се обръща внимание на подходящата диета и здравословната умствена нагласа, Привличат ви по-стари хора, особено при опозиция, тъй като се чувствате по-удобно с тях. Осъществяването на контакти не е много лесно за вас и с много неблагоприятни аспекти към Сатурн може да бъдете отшелник, отбягвайки всички видове контакти с другите.

Сатурн съвпад с Медиум цели

Амбиция е вашата ключова дума; вие поемате отговорност още от ранна възраст. Дисциплината като че ли ви идва отвътре; отрано се научавате да тренирате себе си. Дали успявате или се проваляте зависи от това, как се научавате да се справяте с успеха или провала като млад. При първото завръщане на Сатурн (приблизително на 29 годишната ви възраст) събитията, които предизвиква и начина по който се справяте с тях, ще бъде точен индикатор за това как ще реагирате на преживяванията в живота оттук нататък. Трябва да се научите да се справяте с властта. Преди да сте повели успешно трябва да се научите да следвате. Каквото и да правите, другите ще ви наблюдават; вие ще им служите като пример за добро или лошо.

Сатурн тригон / секстил с Медиум цели

Търпелив и прилежен, вие вършите нещата систематично, грижейки се за вашата собственост; напредвате през живота методично и организирано. Ако Сатурн е в 3-ти или 11-ти дом, вие може да бъдете до известна степен самотен, защото сте толкова отдаден на своите цели, че нямате много време за социална активност. Знаете поначало, че успехът идва с усърдната работа и вие с готовност вършите своя дял работа. Неуморим, вие сте истински търсач. За вас е по-важно да бъдете правдив, отколкото популярен. Винаги изпълнен с уважение към властта, поради вашата зряла нагласа, вие самият може да станете фигура от властта.

Сатурн квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Имате склонност да се отдръпвате от другите; кооперирането, особено между двама души, не ви се отдава лесно. Предпочитате да вършите нещата сам за себе си. Има една мрачна страна от вашата природа; чувствате, че никой не го е грижа за вас и че животът е труден и понякога дори не си струва. Трябва да се научите, че тези чувства идват отвътре и не са провокирани от външни обстоятелства. Може да имате много властен родител (опозиция) или партньор (квадратура), но това може да бъде овладяно, когато подходите към проблема зряло и с разум. За вас е трудно да давате или да получавате любов, ако Сатурн няма някои положителни аспекти; често трябва да се справяте със самотата и депресията. Подкрепата обаче идва от по-възрастни хора и научавайки се да се справяте с вашите вътрешни конфликти уравновесено и хладнокръвно, изграждате своето его и действате добре при всяко положение, където се изискват високи критерии, морал и прилежност.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (04.03.2009)
Разгледан: 13189
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240