Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:00
02.02.2023
Четвъртък
3.235.25.27


Онлайн: 23
Гости: 23
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Уран в аспект с Асцендента и МС


Уран съвпад с Асцендента

Винаги се чувствате различен от всеки друг или поне искате да бъдете уникален по един особен начин. През целия си живот ще имате чувството, че марширувате под ударите на различни барабанисти. Винаги изпреварил малко времето си, вие се интересувате от всичко авангардно или неконвенционално. Неспокоен и донякъде нервен (зависещо от аспектите на Уран), като младеж сте бил клоуна на класа; по всякакъв начин сте отбягвали монотонното ежедневие. Изпитвате нужда винаги да сте на път. Опитайте се да канализирате вашата наелектризираща енергия в продуктивни области; незачитането на подробностите и небрежността ще ви доведат до неудовлетворяващи модели на поведение. Въпреки че този аспект ви прави бунтовник, той също ви дава силна творческа, новаторска и изобретателска нагласа, което приложено позитивно, граничи с гениалност.

Уран тригон / секстил с Асцендента

Тези аспекти ви помагат да изпъквате във вашата област, да бъдете с една глава над другите състезатели. Независим и раздразнителен, още в ранна възраст вие сте отстояли правото да бъдете себе си, следвайки своите собствени повели и когато ви се даде тази възможност, може да бъдете изключително преуспяващ. Може да бъдете толкова прям, че да обидите другите, но поради вашия жив ум, уникални идеи и лидерски способности, те не ви се сърдят за дълго. Вие се привличате от оригиналните и необикновени приятели и познати и постоянно търсите промяна. В действителност животът може да ви изглежда скучен, ако често не го обръщате с главата надолу.

Уран квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Вие сте непокорен и сте доволен, че може да вървите по собствения си път, да правите каквото си искате и да ви приемат в заобикалящия ви свят. Когато Уран или Асцендентът имат някои благоприятни аспекти, това често е вярно и вие сте уважаван лидер във вашата област. Тъй като сте толкова свободолюбив, до ексцентричен, ви е трудно да контактувате с други хора; всички ваши връзки са предизвикателни, да не кажем повече. Ако другите изберат да не ви приемат и последват, вие (лидер в пълния смисъл на думата) щастливо поемате по своя път, правейки това, което си поискате. Квадратурата се проявява като бунт срещу родителите и статуквото на вашата младост и вие често напускате дома отрано, за да преследвате собствените си мечти. Опозицията предизвиква проблеми с партньорите (брачни или бизнес) и ви предизвиква да научите урока за съдружието, ако Уран е в 7-ми дом. Ако е в 6-ти дом, енергията му ще влияе върху здравето и работата. Куинконсът предизвиква голямо физическо и емоционално напрежение и потребност да бъде насочена енергията в истински творчески стремежи, в противен случай физическото тяло ще страда.

Уран съвпад с Медиум цели

Този съвпад обикновено ви представя пред хората по един необикновен начин. Виждат ви като абсолютен индивидуалист, а вие рядко обръщате внимание на какъвто и да било натиск да се съобразявате с изискванията на обществото. Често избирате някаква необичайна кариера, но дори да изберете обикновена, вашият подход към нея е оригинален и уникален. Понякога имате родител, когото чувствате различен и като дете ви е трудно да се справите с това. Вие обаче пораствате, знаейки че може да разчупите правилата и да се измъкнете, защото имате пример пред вас. Често ви привлича кариера в областта на медиите, електрониката или компютрите.

Уран тригон /секстил с Медиум цели

Имате склонност да избирате прогресивна област, когато търсите кариера - нещо свързано с науката или техниката, където може да демонстрирате вашата находчивост. Никога не се поддавате на традиционното и може да развиете интерес към окултизъм, астрология или някои странни "изми" или философия. Намирате вашата компания за стимулираща и въпреки че контактувате добре с другите, често обичате да се оттеглите насаме и да се наслаждавате на живота във вашето собствено темпо, по ваш собствен начин. Рядко се привързвате към материалната собственост, тъй като чувствате, че това ви обвързва към конвенционалния начин на живот (а това определено не е за вас). Обичате силните усещания и постоянно преследвате новото и различното.

Уран квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Ексцентричен, индивидуалист и много лесно възбудим, вие може да създадете суматоха, където и да отидете. Щастлив сте, когато може да извадите тези около вас от равновесие и се чудите какво друго необичайно следва да направите. Вашият метод на комуникация е странен, да не кажем повече от странен и обичате да шокирате другите с неприемлив език и оскърбителни забележки. Част от вашето безобразно поведение може да се дължи на проблемни взаимоотношения с единия или двамата родители (особено при опозицията). Вашето пълно неуважение към традицията и приема на обществото може да ви направи много бунтовен, вървящ по своя собствен път, без да се интересувате какво казват и мислят другите. Поради вашата своенравност няма да ви бъде лесно да се задържите на една работа, докато не се научите да канализирате странната уранова енергия в продуктивни области, които обхващат науката, техниката, окултизма или астрологията.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 11314
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.235.25.27