Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:42
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Нептун в аспект с Асцендента и МС


Нептун съвпад с Асцендента

Гледате на живота идеалистично и романтично, почти до степен на нереалност, особено ако съвпадът има само благоприятни аспекти. С квадратури и опозиции, вие все още имате естетичен подход и желание да виждате само най-хубавото в другите; до известна степен обаче сте по-реалистичен и по-земен. Често музикален, артистичен и съзидателен, вие имате нужда да развиете отдушник за тези таланти, в противен случай ще се носите безцелно и замечтано през живота, вечно търсейки собствена утопия, където всеки е такъв, какъвто изглежда и животът не дава предизвикателства и изисквания. Зависите до голяма степен от реакциите на другите хора към вас; рядко действате докато не видите как вашите действия ще засегнат онези около вас. В положителна светлина вие сте проницателен и интуитивен; в отрицателна сте измамник и неблагонадежден.

Нептун тригон / секстил с Асцендента

Вие сте способен да изтъчете мрежа от илюзии; затова актьорството, писането, политиката и правото са все области, където ще бъдете блестящ. Вашата чувствителност ви служи добре в работата с другите и често сте способен да се настроите според техните нужди и очаквания. Интуитивен и проницателен, вие инстинктивно знаете какво ще одобри публиката, така че ще бъдете добър във всяка област, свързана с продажби или връзки с обществеността. Вашето въображение винаги е активно и сте много съзидателен, ако не в изкуството, то непременно в занаятите. Би трябвало да разчитате изключително на вашите предчувствия, защото те идват от мощния извор на подсъзнанието ви; когато се научите да се вслушвате във вашия тих, неуловим глас, ще знаете, че сте на правилната следа.

Нептун квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Тези аспекти дават точно толкова творческа способност и вдъхновение, колкото и тригоните и секстилите; те просто изискват малко повече усилия от ваша страна, за да ги направите продуктивни. Трябва да се научите да бъдете директен и искрен, вместо уклончив и манипулиращ. Когато напредвате право срещу целта, другите са очаровани от вашия вдъхновен подход. Обаче, ако фантазирате, преувеличавате и раздухвате нещата, вие отчуждавате онези около вас и имате трудности във всички връзки, защото другите разбират, че трудно може да ви се вярва, респективно доверява. При куинконс, трябва много да внимавате с опиатите и алкохола; вие сте много възприемчив към всякакви чужди вещества, които може да приемете във тялото си. С опозиция, лесно могат да ви измамят и заблудят и трябва да се научите да не поемате проблемите на другите върху себе си. Тази склонност, заедно с дълбоко залегналата потребност да бъдете необходим, може да ви направи лесна мишена за всеки, който търси някого, върху когото да разтовари проблемите си. Трябва да внимавате да не станете жертва, докато в същото време избягвате да превръщате в жертва другите.

Нептун съвпад с Медиум цели

Очарование е вашата ключова дума. Другите ви виждат като неустоим и обаятелен. Кариера в киното, телевизията, фотографията, ще бъде в съответствие с вашия образ. Чувствителен към всичко около себе си, вие поглъщате жадно изживяването подобно на гъба и често вашата впечатлителност ви води до кариера в областта на писането. Трябва да избягвате депресиите, когато нещата не вървят както искате. Може да опитате много професии преди да се спрете на една, която ви носи душевно удовлетворение, което е много важно за вас. Често имате психични или интуитивни способности и ако не ги използвате в публичната си кариера, поне ще ви служат като личен ориентир.

Нептун тригон / секстил с Медиум цели

Спокоен и миролюбив, вие имате идеалистични възгледи за света, а също сте много великодушен и щедър във взаимоотношенията си с другите. Животните и хората, които имат нужда от закрила, ви привличат; нищо не може да ви попречи да помогнете на един беден човек. Вероизповеданието, цветът, расата и религията не означават нищо за вас при работата ви с хората; вие сте истински гражданин на света. Наистина приемате чувствата и вибрациите на онези, с които сте свързани, така че за вас е важно да се обградите с позитивни и общителни, а не негативни и депресирани хора. Вашите чувства, донякъде плахи и сдържани, докато не сте разбрали дали може да се доверите на някого, са лесно раними. Често сте жертва на непреднамерени обиди.

Нептун квадратура /опозиция/ куинконс с Медиум цели

Трудно ви е да се изправите срещу грешките си, поради вашата несигурност и скрити съмнения. Ранните ви години може да са били подкопани от лоша връзка с един от родителите, който може да е бил болен, слабохарактерен или алкохолик. Винаги трябва да работите за изграждане на вашия собствен образ. Докато не видите нещо в себе си, което да заобичате, другите ще се затруднят, ако не е дори невъзможно, да открият във вас нещо, което заслужава внимание и обич. Имате склонност да разпилявате енергията си в много посоки и трябва отрано да определите насоката на вашата кариера, иначе може да се реете безцелно и наистина никога да не се установите в определена област. Възприемчив и интуитивен, дори религиозен, ако произходът ви сочи това, вие може да намерите истинско душевно спокойствие в търсене на идеалистичната философия.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 9852
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240