Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:32
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти към Асцендента и МС


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Плутон в аспект с Асцендента и МС


Плутон съвпад с Асцендента

Това е един мощен аспект за добро или лошо, даващ голяма сила за концентрация и потребност да налагате волята си, да упражнявате власт над другите. Ако не използвате този аспект позитивно, той може да ви причини проблеми, защото ви е трудно да приемате живота несериозно. Хвърляте се с главата напред във всичко, което правите, и по-късно страдате от последствията. Ревностно емоционален, вие драматизирате всичко, което ви се случва, като понякога прекалявате и така увлечен, ставате раздразнителен, обидчив и дори неразумен. Когато се използва позитивно този аспект дава голяма физическа издръжливост, дързост и способност да контролирате почти всяка ситуация. Вашият стремеж за съревнование ви кара автоматично да доминирате при повечето връзки и така има тенденция да привличате доста слаби хора към себе си или да се изправяте срещу силни личности в почтено състезание и битка.

Плутон тригон / секстил с Асцендента

Навлизате във всички взаимоотношения с много страст и повечето от вашите приятелства имат трайно влияние върху живота ви. Хората се привличат от вас поради вашата сила и положително отношение. Вие сте много любопитен какво дава енергия на другите хора и винаги сте въвлечен във някакви психологически проучвания. Приемате живота на сериозно, вие сте лидер и организатор и след като решите веднъж нещо, рядко променяте позицията си. Имате нужда да промените и обновите онези, които са около вас, и през повечето време го правите по един позитивен и продуктивен начин. Другите очакват от вас някаква насока и вие рядко ги разочаровате.

Плутон квадратура /опозиция/ куинконс с Асцендента

Вие сте силна личност и трябва много да давате и да се раздавате, но и да намерите най-благоприятния начин да го правите. Имате склонност да се отнасяте грубо към другите, да налагате волята си върху тях, независимо дали са възприемчиви. Вашият живот като че ли е серия от кризи (особено при куинконс), но вие се наслаждавате на подобни стимули и накрая се научавате да не отстъпвате пред трудностите, така че когато нещата вървят твърде гладко, се отегчавате и правите всичко възможно да разбъркате нещата, често опитвайки се да манипулирате другите заради вашите собствени цели. По принцип, когато не може да се разбирате с другите хора, вместо да осъзнаете част от вината си, вие имате чувството, че грешката е изцяло тяхна и че те не полагат усилие да погледнат нещата от ваша страна. Трябва постоянно да се справяте с натрапчивото поведение; би трябвало да отбягвате познати, които ще ви подведат.

Плутон съвпад с Медиум цели

Имате нужда да бъдете лидер. За вас е задължително да сте начело на парада. Никога не сядате зад някого, дори никой да не ви следва, вие вървите по своя път - никога не поглеждате назад и рядко отстъпвате. Единият от вашите родители има голямо влияние върху вас и двамата имате силна връзка помежду си. Това може да е добре, но ако съвпадът има неблагоприятни аспекти, често този родител ще се опитва да властва над вас, което ще ви навреди. Понякога ще има важни промени в живота ви по отношение на посоката, често когато не го осъзнавате и ще може да видите това само в ретроспекция.

Плутон тригон / секстил с Медиум цели

Отново лидерската способност е на преден план, но тя е с по-омекотено въздействие и се приема по-лесно от тези, с които контактувате. Вие сте амбициозен, с желание за успех и ще бъдете добър в области, където бихте могли да давате съвети или напътствия. Обикновено определяте насоката на кариерата отрано в живота си и често съществува помощ от страна на приятел в тази област. Тъй като сте интроспективен и опитен във финансовите манипулации, практикуването на право и бизнес мениджмънт са професиите, където ще се чувствате удобно и може да си създадете добра репутация. Изненадващо, тези аспекти често означават успех в музикалната област.

Плутон квадратура / опозиция/ куинконс с Медиум цели

Вие сте силен във вашата област, но това ви отнема време, енергия и отдаване, за да постигнете целите, които сте си набелязал. Често срещате провали по пътя към успеха, но възраждайки се от пепелта, подобно на птицата Феникс, продължавате по вашия път. Не са ви чужди малките хитрости или манипулации, с които да прокарате своето. Докато научите изкуството на компромиса ще ви бъде трудно да поддържате добри взаимоотношения, изградени на взаимност. Най-лошата ви грешка е грубото ви отношение към другите хора, за да достигнете там, накъдето сте тръгнал и може да откриете, че когато се доберете до върха, това не е кулминацията, която сте очаквали.

Папка: Аспекти към Асцендента и МС | Добавил: Пим (01.03.2009)
Разгледан: 13470
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240