Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:56
28.03.2024
Четвъртък
44.200.249.42



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Дева » Дева - Партньорски хороскоп
Дева - Партньорски хороскоп
Шампиони на сантименталния имунитет, ваксинирани срещу всички сърдечни болести. Отстъпвате със съжаление пред чувствата и се любите, сякаш сте отчаяни от живота.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: нарцис
Присъщи дейности: да пипа, да майстори нещо
Ерогенна зона: коремът
Доминираща черта: чувство за безпокойство
Перверзни: нимфомания
Сексуални фантазии: да прави любов с двама мъже (две жени)

Дева - Овен
На пръв поглед тези две личности се допълват чудесно, но истината е, че за да просъществува тази връзка е необходимо не само търпение и постоянство, но и готовност от двете страни да се откажат от вредните си навици, а именно, като не пренебрегват потребностите на партньора до себе си.
Каквито и методи да прилага, за да ви омае, вие се чувствате така, сякаш това е най-голямото сексуално насилие в живота ви.

Дева - Телец
Идеално допълващи се, като партньори в любовта, но е напълно възможно от вас двамата да излезе чудесен професионален тандем. Стриктността, любовта към детайлите, уважението към традиционните ценности в живота, целенасочеността, както и желанието за професионално себедоказване ще са част от съвместния ви живо.
Може би това е любовникът, който ви трябва. Времето сякаш е безкрайно. Въвежда ви зад кулисите на желанието толкова бавно, че вие просто не забелязвате.

Дева - Близнаци
На пръв поглед комбинацията между разсъдливата и педантична дева по никакъв начин не може да се разбере с представителя на въздуха в лицето на зодия близнаци. Истината и този път е по средата, защото колкото и трудна, тази връзка не е невъзможна.
Макар че в леглото сте близки приятели и всичко е много мило, след това разбирате, че сякаш нищо не се е случило.

Дева - Рак
Взаимно допълващи се по характер и по цели в професионалната област. Ракът ще се нуждае от подкрепата и всеобхватната мисъл на девата, която ще насочва водните поданици към конкретизиране на идеи и мечти - с цел реалното им осъществяване..
Физически си допадате. Преживяванията ви са същинска сексуална еуфория. Можете да бъдете идеални любовници, дори и когато партньорът бърка датата на рождения ви ден.

Дева - Лъв
Трудностите и конфликтите ще започнат от мига, в който приятелството се превърне в емоционална любов, но именно различията ще ви привличат да споделите живота и скритите си терзания не с някой друг, а заедно..
Вие сте отмора за него след тежките битки през деня. Лошото е, че се виждате рядко, а когато това стане, Лъвът заспива, преди да сте направили каквото и да било.

Дева - Дева
До колко два идентични характера могат да съжителстват един с друг е спорен въпрос, тъй като положителните и отрицателни страни от тази връзка ще вървят ръка за ръка. При този вид взаимоотношения е необходимо максимално да разнообразявате ежедневието с.
Много рядко достигате заедно седмото небе. Все нещо не достига.

Дева - Везни
При партньорството между представителите на въздушните везни и земната дева могат да възникнат чисто делнични затруднения. Първоначално тези пречки ще се изразяват като нежелание от страна на везните да се занимават с организация, както и с въпроси свързани с точността и всякакъв тип битови отговорности.
Не си пасвате истински. Когато на тях им е добре, вие се чувствате ощетени. И обратното.

Дева - Скорпион
Магнетичното привличане, активното ежедневие и страстта от постигането на целите в живота ще определят до голяма степен отношенията помежду ви. Заедно бихте могли да сътворите чудеса не само в личен план, но и в професионално отношение..
Последно танго. Сексуален партньор, който ви привлича. Дори и с риска от лек мазохизъм от ваша страна.

Дева - Стрелец
Противоположностите обикновено се привличат, но когато нещата достигнат до спазване на определени принципи и стереотип на живот, то не е изключено да възникнат непредвидени трудности за преодоляване.
Вие предпочитате потайната, интимна любов, Стрелецът — откритата. Когато ви говорят за сексуалната свобода, това не ви засяга.

Дева - Козирог
Партньорството между девата и козирога е белязано с разбирателство и чудесно взаимно допълване. Синхронът е естествен от първия момент на вашето познанство.
Разбира инстинктивно вашите желания и това, кое то харесвате. Оставяте се да ви води нежно в сексуалната игра.

Дева - Водолей
Възможностите за хармонично съжителство между тези два представителя на зодиака са ограничени. Разликата идва първоначално от стремежите и идеалите, след което преминава през организация на деня и методите за структуриране и постигане на целите не само в любовта, но и в професионалната сфера..
Обещава повече, отколкото дава.

Дева - Риби
В комбинацията дева и риби привличането е мигновено и силно още в първия момент на познанството си. Девите са запленени от деликатността и скромността на рибата..
Заедно ще преживеете феерични моменти. Но, уви, магията е временна, а разликата в настроенията - постоянна.

 
Форум » Любов и сексуалност » Дева » Дева - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          44.200.249.42