Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:28
28.03.2024
Четвъртък
3.230.1.23



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Лъв » Лъвът и другите зодии
Лъвът и другите зодии
Лъв и Овен
Те се привличат от силния интерес към секса. И двамата имат страстни натури. Желанието на овена да води се противопоставя на желанието на лъва да управлява, но това е нещо като конфликта между силата, на която не може да се устои и предмета, който не може да бъде преместен. Както и да е, тяхното взаимно привличане е голямо и устоява на проблемите. Една връзка е пълна с удоволствие, хубав брак.

Лъв и Телец
Техният романтичен дует може скоро да се превърне във вокално изпълнение на военен марш. И двамата държат твърде много да имат собствен живот и желанията им могат да станат експлозивни. Могат да имат здрави сексуални взаимоотношения, но шумният лъв може да се окаже досаден за тихия, заседнал телец. Екстравагантният лъв скоро започва да се дразни от телеца, който обича да стои в кошарата си. Една връзка е възможна, но по-дълго съжителство подлежи на съмнение.

Лъв и Близнаци
Близнака трябва да бъде достатъчно умен, за да държи лъва на висота, защото въпреки че лъвът може да се води лесно и да е толерантен, шутовщината не подхожда на неговия царствен вид. Естественият инстинкт на близнака да превъзмогне всичко, би могъл да ги крепи заедно. Лъвът стимулира, заинтригува близнака. Тъй като лъвът е по-силната личност, той доминира без усилие. Хубава връзка, добър брак.

Лъв и Рак
Лъвът търси една по-обикновена връзка, отколкото рака, който иска да бъде увлечен. Ракът иска повече, а не само сексуална игра. Иска стабилност, продължителност и малките внимания, които съпровождат любовта. Лъвът може да бъде склонен да му ги даде, ако получи в замяна цялата любов на рака и известно боготворене, ако не, прогнозите са лоши.

Лъв и Лъв
В спалнята както и навсякъде, лъвът мисли в 1 лице, ед. ч. Големият въпрос е могат ли две аз да направят едно вие. Защо не. И двамата са романтични и сексуално сравними. Всеки трябва да позволи на другия да свети и да си разделят петното светлина на сцената, ако е необходимо. Това не винаги е възможно, но когато стане - да живее кралят! да живее кралицата!

Лъв и Дева
Лъвът е по-сексуален от девата. Това може да предизвика неприятности в спалнята. Екстравагантността на лъва причинява на консервативната пуританска дева болка в анатомията. Девата не иска да бъде подчинявана. Лъвът не иска нищо друго. Ако девата започне да критикува, лъвът ще зареве. Биха могли да имат една краткотрайна връзка, но брак - ха!

Лъв и Везни
Домогванията на лъва до секса са по-първични и директни, отколкото тези на везните. И за двамата това ще е добре прекарано време, защото везните също могат да бъдат страстни в подходящи настроения. Добронравните везни могат всякога да отдадат необходимата почит на майсторството на лъва в леглото и трябва да въздържат неговите апетити. Лъвът трябва да контролира своя темперамент. Добра връзка, възможна е голяма продължителност.

Лъв и Скорпион
Романтични срещи и игри в спалнята. Това може да помогне много за превъзмогване на останалите тревоги. Ревнивият нрав на скорпиона обижда лъва. Скорпиона не може да предложи уважението и обожанието, което трябва на лъва. Скорпиона иска да бъде собственик, което лъвът не може да позволи. Една връзка може да бъде интригуваща, а брака трябва да се избягва.

Лъв и Стрелец
И за двамата любовта е авантюра. Те са страстни, преследват своите сексуални наклонности без да събуждат противодействие в другия. И двамата искат чести събирания. Стрелеца стимулира, възпламенява лъва. Лъвът получава от стрелеца всичката вярност, на която той е способен. Една връзка може да бъде удачна, а щастливият брак е гарантиран.

Лъв и Козирог
Практичните домогвания на козирога са спирачка за експанзивната оптимистична личност на лъва. Между тях има фундаментални различия. Блясъка на лъва ще бъде помрачен и дори унищожен от тази връзка. Козирога не е толкова романтичен и чувствен като лъва и може да бъде твърде взискателен. Екстравагантността на лъва ще бъде досадна за козирога. Една среща може да бъде приятна, но брак - не!

Лъв и Водолей
Водолеят възпламенява сексуалната индивидуалност на лъва и прибавя възбуда в техните любовни отношения. Лъвът едновременно е интригуван и ядосан от склонността на водолея да анализира и да показва. Това разтърсва доверието на лъва в своята царствена сила. Пренебрегването на праволинейността в спалнята дразни лъва. Случайни сексуални партньори, невъзможни брачни!

Лъв и Риби
Демонстративният лъв действа на рибата по погрешен начин. Лъвът не е този, който е любопитен да опита мистерията на поведението на рибата в спалнята. И двамата са много по-склонни да получават, отколкото да дават. Началното магнетично привличане води до евентуална експлозия. Рибата е по-слабият знак и нейната липса на амбиция дразни лъва. Когато рибата е в депресия, гордостта на лъва й предлага показно съчувствие. Трудна връзка, много нещастен брак.

 
Форум » Любов и сексуалност » Лъв » Лъвът и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.230.1.23