Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:57
24.05.2024
Петък
3.215.16.238 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Рак » Сбогуване при Рака
Сбогуване при Рака
Когато искате да кажете "довиждане" ще имате проблеми. От рака трудно можете да се отървете. Той прилепва като дъвка към подметката на обувката. Един леко брутален, нечувствителен маниер ще я накара да се поотдръпне, но ако се опитате да я отблъснете окончателно, тя просто ще се скрие в черупката си и ще продължи нататък. По-добре е да действате по по-малко очевиден начин. Тя търси и се нуждае от нежност. Откажете й я. Не й позволявайте да се намесва в живота ви, но и покажете, че нейната роля е просто да ви чака. Бъдете тъжни, това има директен ефект върху нейните чувства. С него бъдете доминиращи. Правете социални планове, станете първодвигателя в семейството.
Правете безлични ястия и ги сервирайте мърморейки, че кулинарните проблеми са най-малко интересното нещо във вашия живот. Критикувайте поведението му в спалнята и неговата сексуална техника. Той има известни комплекси в това отношение. Покажете му, че са основателни. Ракът се нуждае от привързаност. Откажете му я. Нуждае се от емоционална поддръжка - бъдете нечувствителен или твърде зает. Ракът обича да дава съвети.
Не ги слушайте. Обича стари елегантни места, водете го на нови модерни места и критикувайте старите. Всички раци страдат от чувство за неадекватност и критиката провокира тяхната слабост. Разказвайте вицове за тъщи и свекърви.
 
Форум » Любов и сексуалност » Рак » Сбогуване при Рака
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.215.16.238