Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:58
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Близнаци » Близнаци - Партньорски хороскоп
Близнаци - Партньорски хороскоп
За вас правенето на любов е равнозначно на флирт, отишъл твърде далеч. Но чувствата ви често са повърхностни. За вас това е просто игра. Никога не ви притежават напълно.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: нарцис
Присъщи дейности: да пипне, да играе
Ерогенни зони: раменете, ръцете, дланите
Доминираща черта: чувство за безпокойство
Перверзии: воайорство
Сексуални фантазии: да прави любов с мъж и жена едновременно

Близнаци - Овен
Силни усещания, адреналин и многобройни предизвикателства - словесни битки и война за личностно надмощие. Малко вероятно е да намерите достатъчно вътрешни сили, за да съхраните връзката си..
Малко хард за вас. С Овена чувствеността ви е в своя апогей. Но и двамата не сте от вечния тип.

Близнаци - Телец
При голямо желание и от двете страни може да се достигне до един умерен съюз, който би могъл да бъде изключително плодотворен - с професионално израстване и за двама ви. Проблемите могат евентуално да възникнат, ако близнакът не е достатъчно съобразителен в материален план, липсва му прозорливост, както и организаторски нюх, тъй като телецът от своя страна ще се стреми непрекъснато към сигурност както в професионалната област, така и в материално и лично отношение..
За вас любовта е проста като закуската, за Телеца - вечеря на свещи. Когато това продължи, става отегчително и за двамата.

Близнаци - Близнаци
Вълнуваща и непредсказуема е връзката между сродните по поведение и стил на действие в ежедневието близнаци. Неспокойният ви ритъм на живот ще внася динамика в безкрайните делнични дни помежду ви, но ще ви лишава от възможността да се отдадете един на друг и да се наслаждавате на спокойствие и еднообразие, което малко или много ще ви отдалечава през определени периоди от живота ви..
Заедно изобретявате секса без последствия, удоволствията без продължение. Но тъй като сте нарциси, това не трае дълго, защото няма кой да ви се възхищава.

Близнаци - Рак
Връзката между представителите от зодия рак и близнаци е странна и нестандартна. Различни сте по начин на поведение и цялостно усещане за заобикалящата ви среда..
Най-общо казано - еротично хулиганство. Но намирате Раците прекалени егоисти в удоволствията.

Близнаци - Лъв
Взаимно допълващи се като характери, но и достатъчно различни като подход и възприятия, за да се радвате на дълготрайно и хармонично съжителство, вие никога няма да страдате от липсата на траен интерес към човека срещу вас. С лекота бихте изградили връзка, на която ще ви завидят благородно и героите от латиноамериканските сериали.
Горещи отношения. Отстъпва доброволно на всичките ви капризи.

Близнаци - Дева
На пръв поглед комбинацията между разсъдливата и педантична дева по никакъв начин не може да се разбере с представителя на въздуха в лицето на зодия близнаци. Истината и този път е по средата, защото колкото и трудна тази връзка не е невъзможна, тъй като близнаците са привлечени от стриктността и интелигентността на своята половинка дева, която слага в подредба не само своя, но и на любимия живо.
Първият път е истински шемет. Откривате неподозирани удоволствия. Но после откривате.че винаги педантично повтарят едно и също. Дали Девите не са маниаци на тази тема?

Близнаци - Везни
Идеална е точната дума, с която можем да характеризираме връзката между тези два представителя родени под въздушния елемент. Сходните ви интереси, гъвкавият и съобразителен ум, както и подходът, чрез който постигате успехите в живота си са само една малка част от пъстроцветната палитра, с която мога да определя този съюз..
Пасвате си веднага, и то отлично. Без съмнение имате еднакъв вкус. Обичате, когато нещата не се задълбочават. Истинска свобода, в която същественото е чувствеността.

Близнаци - Скорпион
Трудностите започват още в самото начало на тази интимна връзка и продължават с течение на времето, като съществува реалната опасност да се задълбочават противоречията помежду ви. Различният ви начин на живот, както и методите и разсъжденията ви са в коренно различни направления..
За вас правенето на любов е в различни измерения. За Скорпиона сексът е нещо сериозно, за вас - точно обратното. Очаквайте истински драми.

Близнаци - Стрелец
Реална е комбинацията между двата противоположни знака близнаци и стрелец, тъй като ще сте увлечени еднакво в желанието си да експериментирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви. Възможностите за допълване, както са многобройни, така са и до известна степен оскъдни..
Още една невъзможна връзка. В най-добрия случай - чиста любовна авантюра.

Близнаци - Козирог
Почти невъзможен за реализиране е съюзът между непостоянните близнаци и стриктните, целенасочени представители от зодия козирог. Непрекъснатият двубой ще прераства в невъзможност да живеете заедно под един покрив..
Вие обичате да минавате като полъх над нещата, а Козирога - да дълбае. При вас всичко е просто и лесно, при него се получава с много труд и усилия. Не е вашият идеал.

Близнаци - Водолей
Възможностите за щастливо съжителство са повече от мечтани, но истината е, че ще имате доста чести периоди, през които ще наранявате чувствата на половинката до себе си. Катаклизмите започват в мига, когато е необходимо да определите бъдещите стремежи и цели в живота си..
Пасвате си идеално. Има изненади, чудесни преживявания. Но сте далеч от голямата, изпепеляваща любов.

Близнаци - Риби
Първоначалното привличане между близнаци и риби е неустоимо. Деликатната природа на рибите е привлечена от интелигентността и вродения финес на близнаците..
Малка птичка и малка рибка, които се обичат нежно. Но в леглото отношенията ви не са толкова ясни. Все пак не е чак толкова лошо.

 
Форум » Любов и сексуалност » Близнаци » Близнаци - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.238.235.248