Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:07
19.04.2024
Петък
3.144.104.29



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Водолей » Водолеят и другите зодии
Водолеят и другите зодии
Овен и Водолей
В леглото - смешки. Могат да възникнат големи трудности ако единия се опита да насили другия, тъй като не толерират доминиращ партньор. Имат въображение в секса и са конкурентоспособни. В останалите области овена взема водачество. Шансовете са отлични и за кратка и за дълга връзка.

Телец и Водолей
Страстния високо сексуален телец намира пренебрежителното отношение на водолея за шокиращо. Телеца не иска приятел, той иска другар, докато водолеят е твърде горд, за да направи сексуалния си партньор Водолеят е твърде въвлечен в странични дейности, за да подхожда на обичащия къщата си телец. И двамата са силни личности, които не могат да правят компромиси и често се стига до сблъсъци За дълга връзка прогнозата е лоша.

Близнаци и Водолей
Лекота на сексуалните отношения, без страст и чувство. Ако близнака започне да се интересува от страничните дейности на водолея всичко ще е наред. Интересна краткотрайна връзка и удачна женитба.

Рак и Водолей
Емоционалния рак дразни водолея като прави секса много важен. Водолея предпочита по-студени страсти и по-логично отношение. След време водолея се чувствува подтиснат и започва да не харесва прилепчивия рак. Рака се чувствува пренебрегнат. Трудности при краткотрайна връзка, проблемен брак.

Лъв и Водолей
Страхотна бъркотия въпреки, че изглежда обещаваща авантюра. Най-важния проблем за лъва е по-физически, а водолея се интересува от ума. Водолея не желае да предложи на лъва едно сексуално богатство, поне както един лъв изисква и двамата са независими - водолея отказва опитите на лъва да управлява. Сексуално си подхождат, но другите им проблеми са твърде експлозивни за дълга връзка.

Дева и Водолей
Няма сексуално привличане. И двете зодии са интелигентни, предпочитат другите дейности. Нито възбуда, нито инициатива може да има. И двете се нуждаят от по-еротичен стимул. Скучната и практична дева е критично настроена към експанзивния водолей. Кратката връзка ще си отиде сама по себе си, а женитба може да съществува при общи интереси извън секса.

Везни и Водолей
Топли, чувствителни, сексуални същества. Наклонността на везните към еротични игри са това, което би могло да завоюва цялостно водолея. Всеки изпълнява физическите изисквания на другия с удоволствие. Интересуват се от изкуство и музика и с удоволствие харчат пари. Прогнози: много хубава краткотрайна връзка и изключително щастлив брак.

Скорпион и Водолей
Скорпионът е твърде ревнив и с чувство за собственост и водолея не може да се примири с него. Водолея е толкова индиферентен към секса, че агресивните страсти на скорпиона се превръщат в садизъм. Разбира се това увеличава търсенето на водолея на щастие извън къщи, далече от скорпиона. Любовните връзки и брака между тях ще бъдат кратки.

Стрелец и Водолей
И двамата не могат да бъдат прогнозирани. Живи любовници. Техните сексуални интереси са с широк обхват и богатство, живо въображение. Социални зодии, обичат да бъдат далече от къщи, не ревнуват личния живот. Отлични партньори.

Козирог и Водолей
Не демонстративни любовници. Сексуално головодие. Козирогът навлиза пристрастно във физически отношения, а водолея не обича да бъде достиган по такъв начин, не може да разбере провинциалния, практичен и с чувство за собственост козирог. Може да започне авантюра, но няма да стигне доникъде.

Водолей и Водолей
Изключително подходящи, подканящи любовници, стимулират се умствено и физически - преди и след акта. Много си подходящ сексуално, въпреки че няма емоционално привличане. И двамата са рационални, мислещи и умерени. Имат много интереси извън себе си. Приятна връзка и здрав брак.

Риби и Водолей
Сексуалната интимност скоро прераства в емоционална война на наранени чувства. Чувствителната риба става зависима от водолея и иска непрекъснато доказателства за любов. Водолеят се чувства преследван от тези прилепчиви партньори, често са в конфликт. Една афера може да започне обещаващо, но няма да продължи.

 
Форум » Любов и сексуалност » Водолей » Водолеят и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.144.104.29