Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:04
19.04.2024
Петък
3.144.17.45



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Козирог » Козирогът и другите зодии
Козирогът и другите зодии
Овен и Козирог
И двамата са със силна воля, агресивни, не понасят да бъдат ръководени. Ако мислите, че това е по-скоро предпоставка за битка, отколкото за роман може би сте прав. Те са добри партньори в леглото, но имат спорове за пари, приятели, кой ще взема решения, кой ще прави кариера. Прибавете и малко ревност и всичко ще започне да ври. Една временна връзка може да бъде успешна, бракът е далеч по-малко обещаващ.

Телец и Козирог
И двамата предпочитат да си стоят в къщи вместо да скитат навън, и двамата ценят парите, и двамата мислят, че сигурността е най-сигурното нещо. Телецът е търпелив, а козирогът иска да работи за общата цел и за взаимното удовлетворение. Сексуално тази двойка може да сънува и невъзможни сънища - и да ги превърне в действителност. Амбициите на козирога също добре кореспондират с желанието на телеца всичко да бъде определено и с неговата решителност. Най-светли перспективи за всякаква връзка.

Близнаци и Козирог
Определено различни сексуални личности. Близнака е импулсивен, флиртува му се и лесно се запалва. Козирогът е бавен, верен и предпазлив. Всяко първоначално привличане е привличане на противоположностите и не може да бъде продължително. Амбициозния и материалистичен козирог няма да търпи дълго капризите и нерешителността на близнака. Любовта не може да победи всичко.

Рак и Козирог
Ракът е малко свенлив сексуално, но козирогът иска да води. Малко повече действеност и от двамата ще им помогне в началото. Съгласието в спалнята ще им бъде безкрайно необходимо, за да превъзмогнат всички други пречки. Те са противоположностите на зодиака с всички последствия от това. Козирогът ще стане твърде взискателен и доминиращ за чувствителния рак. Една връзка е въпрос на време.

Лъв и Козирог
Лъвът мисли, че козирогът е скъп на чувства, както е скъперник и за парите. На козирога му липсва въображение, за да бъде партньор на лъва, който обича повече пламенност в леглото. Не си подхождат добре физически, и двамата са независими, обичат да доминират и ще се опитат да командват извън спалнята. При една връзка тези разлики могат да бъдат пренебрегнати, но в брака едва ли.

Дева и Козирог
Практичността на козирога и чистоплътността на девата твърде добре си подхождат. Сексуалните им изблици могат скоро да погаснат, но общите интереси в работата и във всичко останало водят до такава хармония, че и двамата не ги е грижа за това. И двамата са консервативни, проявяват разбиране и разум и са добри участници в съюз, който би продължил.

Везни и Козирог
Чарът и магнетизмът на везната привличат козирога в началото, но когато цветът отмине козирогът намира, че везната е твърде ексцентрична и не отговаря на неговите физически нужди. Неспособен да изрази своите чувства козирогът започва да търси друга любов. Мрачни предсказания за връзка. Бракът е възможен само ако козирогът има финансови интереси.

Скорпион и Козирог
Секса между двамата е нещо голямо. Скорпионът е с повече въображение, докато козирогът е по-методичен, но те са сравними в тази област и успехът в спалнята дава възможност за привързаност и в други области. И двамата са със силна воля, но скорпионът доминира. Козирогът разбира, че чувството за собственост на скорпиона е всъщност признак на любов. Страстна любов и успешен брак.

Стрелец и Козирог
Козирогът предпочита секса в удобно място, стрелецът може да го прави и върху прясно изкопан гроб. Козирогът иска да си стои в къщи, стрелецът е скитник. Козирогът е консервативен и се тревожи за сигурността. Стрелецът е нехранимайко. Стрелецът се дразни от козирога, който има развито чувство за дълг. Нещастна любов, нещастен брак.

Козирог и Козирог
Техният романтичен живот скоро се превръща в рутина. Той може да бъде щастлив само ако и двамата се съгласят да получат по-малко, отколкото обикновено се надяват. Нито един от двамата няма да експериментира или да се опита да разшири хоризонтите им. Спалнята се превръща в предградие на тъпотата. От друга страна и двамата работят много и са сериозни. Една връзка или един брак няма да бъдат твърде забавни, но биха могли да задоволят и двамата.

Водолей и Козирог
Едно състезание, на което ще се реши колко бързо романа може да се превърне в приятелство. В тяхната интимност водолеят е малко повече от това, което козирога може да понесе. Той предпочита необикновения секс, а козирога обичайните начини. Свободолюбивия, необикновен водолей не може да бъде влюбен в ограничения, практичен козирог. Една поносима връзка, докато успехът на брака изисква доста работа.

Риби и Козирог
Рибата ще се опита да победи козирога, защото това е нейния маниер, но козирога може да го преживее и в леглото ще вземе властта. Рибата скоро ще иска да го последва. Рибата е любеща и искрена достатъчно, за да осигури на козирога щастие и сигурност. Тези много различни хора задоволяват взаимно емоционалните си нужди. Добри предсказания за краткотрайна връзка или за по-дълготрайно съжителство.

 
Форум » Любов и сексуалност » Козирог » Козирогът и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.144.17.45