Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:16
28.03.2024
Четвъртък
3.89.56.228



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Скорпион » Скорпионът и другите зодии
Скорпионът и другите зодии
Скорпион и Овен
Комбинация с "високо напрежение". В секса овенът е любител на новото и скорпионът осигурява ентусиазирано съдружие. Но овенът е твърде "щастливо овчарче" за ревнивия скорпион. И двамата са твърде егоцентрични, динамични и амбициозни. Привличането между тях може да бъде много силно, но индивидуализмът им ги разделя. Признаците са за краткотрайна връзка. По-дългият съвместен път ще бъде каменист.

Скорпион и Телец
И двамата имат достатъчно възможности и страст за да си доставят удоволствие в леглото. Но разликите в техните индивидуалности трябва да се изгладят, ако те трябва да продължат да се харесват и на сутринта. Скорпионът се дразни от мързела и е обикновено припрян. Телецът е муден и обича да харчи пари само за сериозни неща. И двамата са горди, упорити и искат да доминират. Силното им сексуално привлича- не показва, че една афера е възможна, но изгледите за щастлив брак са колебливи.

Скорпион и Близнаци
Сексуално те могат да се търпят, но това не е всичко. Трябва да се правят много уговорки и от двете страни. Близнакът приема всичко твърде леко за напрегнатия скорпион. Скорпионът е установен, докато близнакът е променлив и изменчив. Близнакът е с изострен интелект и обича да се показва по всеки повод в обществото. Скорпионът смята, че това е безполезно загубено време. Колеблива връзка и труден брак.

Скорпион и Рак
Тези два водни знака си подхождат много добре. Сексуалната прогноза е също добра. Страстта на скорпиона намира доброжелателен партньор в рака. Физическото привличане им помага да редуцират вълните на ревност, от които и двамата страдат. Ако се появят светкавици обаче мястото на невинния страничен наблюдател не е там. През по-голямата част връзката е хармонична и представлява единство на сила и закрила. Хубава връзка и хубав брак.

Скорпион и Лъв
И двата знака са готови за късо съединение и експлозивът на неразбирателството може да завърши с избухване. Тук страстите са твърде силни. Физически те се привличат, но скорпионът не може да даде вниманието и уважението, което изисква лъвът. Гордостта на лъва ще бъде наранена, а в много случаи ревнивото чувство на собственост на скорпиона също ще бъде наранено или ще пострада. Една възбуждаща връзка, но перспективите за нещо по-дълго са ужасяващи.

Скорпион и Дева
Техните интереси са подобни в много области, но сексът не е една от тях. Ето защо те трудно могат да създадат добра връзка. Девата може да започне да критикува, а скорпионът ще бъде брутално откровен. Ако девата направи необходимото, връзката може да се получи. Среща на умове за известно време, но скорпионът скоро ще започне да търси други сексуални отдушници.

Скорпион и Везни
Скорпионите са с твърде развито чувство за частна собственост и твърде ревниви за везните. Везната е твърде мързелива и твърде чувствителна за скорпиона. И двамата са страстни (въпреки, че везната е ту нагоре, ту надолу) и те сериозно ще погледнат на отговорността да живеят заедно. Ще имат проблеми със склонността на везната да живее в лукс, което скорпионът може да не осигури. По време на една връзка се очакват бури, а плуването в брака също няма да бъде спокойно.

Скорпион и Скорпион
Сексуално те могат да запалят огън и под водата. Но са твърде много еднакви. И двамата са установени, с чувство за собственост и имат ужасен темперамент. Когато са на различно мнение всичко наоколо ще хвърчи и връзката между тях също ще изхвърчи през прозореца. Тяхното първоначално силно привличане не може да им помогне извън горещата спалня. Връзката им е "у-уу", а бракът - "у-ууууу!".

Скорпион и Стрелец
На тези двамата не им поднасяйте твърде скъп сватбен подарък. Скорпионът обича своя дом, а стрелецът има приготвен сак и е готов да си замине. На стрелеца му е нужна свобода. Скорпионът е прекалено взискателен и с чувство за собственост. Даже чувството за хумор на стрелеца не може да създаде мост над пропастта, която ще се отвори между тях. Единственото им привличане е в секса и това не може да продължи дълго. За една нощ - да, за цял живот - не!

Скорпион и Козирог
И двамата са със силна воля, искащи, амбициозни, добре сексуално. Би трябвало да имат минимум проблеми. Скорпионът е по-емоционален, което е хубаво за затворената природа на козирога. Козирогът приветства сигурността, която му осигурява чувството за собственост на скорпиона. Скорпионът не е против секса без чувства и това е удобно за козирога също. Топла връзка, здрав брак.

Скорпион и Водолей
Скорпионът се дразни от променливите настроения на водолея, който е ангажиран с твърде много обществени проблеми извън дома. Скорпионът не може да доминира над водолея, който цени свободата си твърде много. Водолеят е общественик, скорпионът не е. Скорпионът няма полза от непрактичните планове на Водолея. Креватните акробатики не могат да задържат тази отчаяна двойка. Оставете ги да си вървят по отделни пътища.

Скорпион и Риби
Тази двойка има силно привличане. Рибата ще зависи от силата на скорпиона и ще се възползва от нея, за да преодолее своята нерешителност и ще се скрие в чувството на собственост и превъзходство на скорпиона. А техния сексуален живот е възбуждащ. Рибата е с въображение, Скорпионът е настоятелен. Твърде подходящи и за връзка, и за брак.

 
Форум » Любов и сексуалност » Скорпион » Скорпионът и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.89.56.228