Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:29
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Водолей


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Водолей (21 януари - 20 февруари)

Преди за негов управител смятали Сатурн, сега астролозите смятат, че се управлява от Уран. За шумерите това било едно от съзвездията, които те обожествявали. То представлявало за тях бог Ан, който изливал на земята водата на безсмъртието. Гръцкият математик Птоломей, живял в Египет, нарекъл това съзвездие Водолей. Ранните цивилизации го асоциирали със сезона на дъждовете. Символът с вълнообразните линийки, както се предполага, е възникнал в Египет, символизирайки поток от вода, може би - течението на Нил. Човеколюбие, независимост, оригиналност.
Символ на родените под знака на братството - водонос, който щедро споделя с хората живителната влага. Приятелите на Водолея могат да бъдат сигурни в неговата вярност. Като постоянен знак се отличава с ексцентричен темперамент, решителност, упоритост. Струва му се, че хората не разбират идеите му и той се чувства обиден, в резултат на което се сърди и се държи предизвикателно. Отхвърля онези, които не са на неговото интелектуално равнище. Не е сноб, но ненавижда евтиното подражание и лицемерие. Черпи увереност от общуването си с другите. Не е самотен. Груповият му инстинкт го тегли към хората, ако те самите не идват при него. Водолеят завързва приятелски отношения с хора от двата пола и не ги прекратява дори след женитбата си. Обича природата, при това предпочита да живее в комфорт. Обича материалните блага, но не е алчен. От спорт се увлича по-скоро като зрител. Интересите му са в духовната област. Притежава развит интелект, в духовно отношение предпочита задълбоченото общуване.
Жените Водолеи са склонни да преувеличават своите трудности. Впрочем, това им се прощава - те са твърде привлекателни. Подчертаното спокойствие на Водолея е лъжливо. Той се отнася сериозно към работата си, заради която е загрижен, нервничи и често се чувства отпаднал. Работи по-добре в колектив или когато работата е насочена към постигане на високи цели. Именно в такава работа ще се проявят неговата прекрасна памет, интуиция, знание, свободолюбие и човечност. Неговото обаяние, внимание и съчувствие му носят уважението и доверието на околните. Неговият девиз е: "Аз знам".

Папка: Водолей | Добавил: Пим (03.04.2009)
Разгледан: 3049 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129