Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:55
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Водолей


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Водолей

Планета - Уран
Метал - олово
Цвят - тъмносиньо
Качество - активност
Принцип - неподвижен
Скъпоценен камък - аквамарин, сапфир, халцедон
Елемент/стихия - въздух
Абстрактно значение - вола за творческо проявление
Конкретно значение - реализъм, човечност, реализъм чрез колектива
Части на тялото, които управлява - глезени, кръвоносна система

Задията според Апостол Апостолов

Зодиакалният знак Водолей владее от 21 януари до 20 февруари и е носител на сила и разум. Водолей означава изливане на сила, власт и благоденствие. Този знак е олицетворение на съдник-възмездник. Той покровителства бързите двигателни сили. Също така под негово влияние стават промени, пътешествия, преселвания. Графичният белег на Водолея е йероглиф на водата – две успоредни лъкатушни черти, напомнящи вълни на течаща вода. Водолеят означава посвещение и служба за доброто на другите. Скъпоценен камък на родените под него е сапфирът, който им помага да запазят своята чистота. Водолей се намира под властта на планетите Сатурн и Уран. Този зодиакален знак насърчава общодостъпното знание. Родените под знака на Водолея са опитни мислители, разсъждаващи научно. Те се отличават с бляскав ум, който се ограничава в кръга на нагледното, очевидното и наблюдаемото. Те имат изящна външност, среден ръст, добро и яко телосложение, хубава светла румена кожа, червеникава или кестенява коса, привлекателен облик. По характер са любезни, изискани, добри. Стремят се към дружба с високопоставени хора. Под властта на Водолея се намират растенията: индийски нар, тамянка, смирново дърво, евкалипт и хвойна. Негов камък е черният бисер.
Жените, които са родени под знака на Водолея, са весели, любезни, симпатични, искрени и постоянни в своите чувства на любов, обич и приятелство. Те имат добър характер, спокойни са, обичат мира и сговора, енергични са, последователни са в своите мисли и постъпки. Макар че обичат развлеченията и насладите, умеят да запазват своята сериозност. Някои дори се държат нависоко и са недостъпни. Мъжете, които са родени под знака на Водолея, са любезни и влюбчиви. Те имат здрав разум, способни са да бъдат независими. Занимават се с наука. Човек може да им се довери напълно, понеже не се вълнуват прекалено, умеят да запазят хладнокръвие, да действат и да говорят спокойно, а в същото време да бъдат искрени и честни. Те са верни на приятелите си. Големи славолюбци са. Техните заслуги ще бъдат справедливо възнаградени, но тези хора не бива да се надяват на богатство, докато са млади – богатството ги очаква, когато минат средна възраст.
Ако прогърми, когато владее Водолеят, това показва, че на някои места ще има война и много болести; ще има изобилие от всичко; за животните – пагуба; за първенците – смяна и жалост между тях.
Ако има земетресение, когато владее Водолеят, това предсказва войни и силно движение.Типичният партньор от Даниела


Тогава, когато всичко е простено – човекът е намерил дом за своите желания и страсти (от Овен до Рак), постигнал е реализация на способностите си (от Лъв до Стрелец), и е създал покрива над всичко това (Козирог) с преминаването на Слънцето през територията на знака Водолей идва времето на изобретателността, ексцентричността, на радостта от срещата със себеподобните.
Водолеите са хората, които си позволяват да експериментират не само с другите, но и със себе си. Готови са да изложат на опасност вече добити материални ценности или контакти, без дори да мислят за последиците.
За родените под този знак времето тече по различен начин. Техният живот обикновено следва острите издигания и спадове на синусоидата. Типичните представители са изключително трудни за общуване и приобщаване към групата. Те не се нуждаят от чуждите съвети, за да следват своя път, не чакат разрешения и не страдат от предразсъдъци. Проблематично е да се разбере кога са склонни да чуят чуждото мнение и кога – с интуицията си, ще се окажат толкова близко до вашите мисли, че вие ще си помислите, че през целия път са били верни ваши спътници. И не грешите.
Типичните Водолей са склонни да превъзмогват необходимостта от правила и норми, дори когато застават пред съвършено нови задачи. Подобно е и поведението им в една любовна връзка. Те се впускат в контакта спонтанно и с желание за промяна, без да осмислят последиците от своите намерения. Но в същото време са толкова сериозни и задълбочени, че никому не би хрумнало, че и те изпитват колебания, присъщи на всички представители на “въздуха” (наред с Близнаци и Везни).
Оттам и идват големи разминавания в любовта и чувствата. Статистически погледнато, Водолеите преживяват най-много несподелени любовни истории. Те съпътстват непрекъснатите им усилия за излизане от хватката на материалните затруднения, които рядко оставят мислите им спокойни. Съчетанието между житейски затруднения и разочарования обаче не смогва да надиграе жизнеността им.

Как да задържим при себе си Водолей?


Не се залъгвайте, четейки общите характеристики – описания за отличителните черти на родените Водолей, особено, когато търсите приятелството им. Те не са подходящи за прекалено общителните и желаещите да живеят в колектив личности. Техният личен живот е далеч по-сложен, отколкото са разбиранията на мнозинството представители на Зодиака. Основната причина се крие в схващането им, че за делата в любовта и секса далеч по-важни са разумът и общите идеи, отколкото страстта и ревността.
Ако искате да имате за партньор подобна личност, то непременно прочетете книгите по теория на любовното общуване. Ще ви са необходими дълги и разточителни разговори, в които ще обяснявате своите предпочитания, ще тълкувате знаците на съдбата и ще убеждавате отсрещната страна, че нищо от това, което сега правите, не е нито случайно, нито безсмислено.

Неписани правила, които родените Водолей трябва да знаят, за да са щастливи и обичани


Ако роденият под знака на Водолей съумее преди настъпването на старостта да проумее, че не е възможно да преобърне света, но би могъл да коригира поне с малко своето собствено отношение към него, то щастието ще е с една ръка по-близо.
Вие сте личности със специално обработвана и тренирана памет, върху която е оставил следи опитът, натрупан при посещенията на Слънцето в домовете преди него (от Овен до Козирог). И в същото време, вие показвате явно пренебрежение към това, което вече знаете и пълно доверие към новото, непреживяното.
Няма личност, която спокойно може да приеме вашия разсъдлив нихилизъм и да бъде напълно убедена, че връзката ви е извън времето и обстоятелствата. Така, на вас, родените Водолей, ви остава едно единствено нещо, ако желаете да бъдете част от голямото тайнство “партньорство”: бихте могли с присъщото си красноречие да обясните за какви общи мечти се борите.
Първите симптоматични признаци за проблеми в процеса на общуването и в атмосферата на връзката при родените Водолей са кратковременните, а след това и по-дълготрайните провали в паметта. Тази амнезия може да стане средство за защита, или истински болестен процес, който подронва физическото здраве на Водолея.

Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Водолеят ревностно пази своята независимост и поради тази причина често остава сам.На мъжа водолей е нужно да му се остави възможност в момента, когато пожелае, да излезе от любовната игра без проблеми..


Как да покорите жената на своето сърце?

Жената представител на този зодиакален знак е силно свързана с дома на родителите си.Ако желаете да я плените задължително ще трябва първо да се запознаете с цялата й род.


Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Водолеите се надяват да получат потвърждение на факта, че светът се върти около тях. Фантазиите им са твърде колоритни, а най-голямата мечта на всеки водолей е да режисират празника си по свой собствен начин.


Как да разпознавате представител на друг зодиакален знак?

Водолей ще откриете, ако пуснете котва на някое приказно местенце. Водолеите по принцип минават за реалисти, но винаги тайничко се надяват да вземат участие в някоя приказна история.


Коя е скритата Ви туристическа мечта?

Водолеите са характерни с многообразните си интереси и хобита. Вие сте от хората, които лесно могат да бъдат заинтригувани.

Гастроном или лакомия сте?

Всеки представител от този знак си пада малко човек на изкуството, особено що се отнася до кухнята. Вашият девиз е нетрадиционният вкус и фантазията..

От коя зодия е Вашия началник?

Водолеят е определено надарен ръководител и е изпреварил своето време. Затова не трябва да се изненадвате, че по-често се интересува от плановете, от колкото от изпълнението на даден делови проект..

Папка: Водолей | Добавил: Пим (01.04.2009)
Разгледан: 4173 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129