Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:49
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Водолей


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


В орбитата на Венера във Водолей

Четиво само за пълнолетни мъже и само за забава

(Кратко ръководство как най-лесно, бързо и сигурно да разпознаем партньорка с Венера във знака на Водолея)

За дамата с Венера във Водолей от пръв поглед личи, че е родена под щастлива звезда. Но какво конкретно означава това за партньора до нея никога няма да разберат тези, които не са контактували отблизо с такава, меко казано интересна жена. Както се казва 'бедна им е фантазията'. Тя няма да се спре, докато не постигне целите си и не подреди по свой вкус живота си, своя и този на децата си. Дори и без да е отворила уста, само по външен вид тя изпъква между стотиците други, защото обича да подчертава публично собствената си неконвенционалност и се гордее с това. Прическата й, стилът й на обличане и маниерът й на поведение - има нещо в тях, което рязко се отличава от общоприетия стандарт, излъчва уранова аура и привлича погледите. Същото важи и когато реши да отвори уста -тук задължително трябва да проследим къде по знак и дом се намира Меркурий, как е поставен по аспекти и дали и как е свързан с Венера в звездната карта на дамата. За емоциите й пък задължително е необходимо да следим и Луната й, не трябва в никакъв случай да пропускаме и Асцендента т.н... но за сега спираме до тук.

За Вас, ако сте оцелели поне известно време в близката орбита на такава жена е ясно със сигурност, че Вие сте интересен, способен и неслучаен мъж в живота й – иначе въобще дори нямаше да Ви познава. Със спътница, имаща Венера във Водолей никога няма да ви е скучно. Молете се обаче, освен това положение на планетата да има и други стабилизиращи фактори в космограмата на вашата дама, за да не ви става доста често прекалено интересно...

Всъщност дали ще се молите или не, на нея (а значи респективно и на вас) в звездната карта е дадено това което ви е нужно. Пък и нали знаете - добрия учител или режисьор никога не дава неизпълними задачи. Значи вашата Безсмъртна Душа е приела предизвикателството, ролите са раздадени предварително, сигурно е, че са добре подбрани, както вашата така и на другите 'актьори' и 'актриси'. Моментното положение на целия Космос, когато сте се родили на Земята, напълно съответства на тези персонални задачи и роли в пиесата наречена Живот. Някои вярват, че тази постановка се играе еднократно и в зависимост от резултата накрая попадат в райска градина или в адски казан с катран. Други смятат, че пиесата и ролята ни на Земята, се повтарят много пъти в поредица животи, видоизменяйки се с всяко ново представление, в зависимост от това как е протекло предишното. Средната продължителност на този наш 'спектакъл' е най-често до стотина години, но в повечето случаи без никакъв антракт. След като завесата падне, осветлението загасва, режисьора анализира играта и получаваме след време нова роля в нова пиеса, и така в същия дух докато отпадне необходимостта от появата ни във физическо тяло на Земята. Гастролът свършва, играта ни е била толкова добра, толкова божествена (или толкова човечна), че въпреки ръкоплясканията няма какво повече да изпипаме по-добре и напускаме сцената. Душата ни е изчерпала земните си роли и задачи...

Е, сега след това малко 'кармично' отклонение от курса, да се върнем по-спокойни към темата как да оцелеете и да летите заедно с такава неслучайна и зашеметяваща спътница. Гаранцията дадена в началото, че ще ви е интересно се базира на основните характеристики на Венера, намираща се в зодиакалния знак Водолей.
(Конкретната Венера във Водолей може да бъде персонализирана по дом и аспекти, както и всяка друга планета, единствено когато се изготви лична космограма с дата, час и място на раждане).
Ясно е, че колкото по-общо говорим, толкова повече потенциални конкретни несъответствия ще открие надолу всеки за партньорката или за себе си. Това е неизбежно, за изложение с такъв обем, но все пак по какъв начин лесно (без да губите от ценното си време или пък да давате 'грешни пари' на астролози) да разберете главното а именно, че нейната Венера е във Водолей?

Първоначално, както вече стана дума, този тип жени най-лесно се откриват по облеклото. Стилът на обличане на такава дама задължително е впечатляващ, тя има уникалната способност да подбира и създава такива зашеметяващи комбинации от дрехи, аксесоари и цветове (по- често ярки и сигнални), че всеки професионален моден дизайнер, би и завидял. Вариациите са между викториански стил от предишния век и космически скафандър от следващия. Има известни нюанси в зависимост от натрупания опит и възраст, но подходът е един и същ – да зашеметим публиката! Виждал съм го лично много пъти и все различно неизпълнено, но винаги е направено по собствената й Водолейска мярка. Тя разбира се може силно да се различава от общоприетата, но какво от това, търсеният ефект го има нали?

Ако вече сте се сближили, не може да се сбърка поведението на такава влюбена дама. Като сигнално червена лампа може да ви бъде правилото, че нямате ли общи духовни стрмежи, не разчитайте на реализация на интимните си копнежи с нея по нататък. Казано по-просто, за да я заведете до спалнята е необходимо вие самият да сте мъж с кауза, за която се борите и тя да е в съзвучие с идеите и стремежите на вашата любима...

Именно в спалнята (или в друг вид любовно гнездо) се случват едни от най-шеметните епизоди в близките контакти с Венера - Водолейката. Подробностите пак зависят от другите нейни планетни положения, а и от взаимодействието им с вашите все пак. Със сигурност обаче сте попаднали на описвания тип партньорка ако тя има към вас само няколко (първоначално), но задължителни изисквания като например:
-Осветлението което вие си представяте, че трябва да е леко приглушено се оказва за нея крайно неподходящо. Интимностите протичат на светлина близка с тази на театрални или полицейски прожектори и мислете му, ако не сте притежател на перфектна физика! Но де да беше само това изискване.
-Преди изобщо да достигнете до демонстриране на физика, вие трябва дотолкова да плените интелектуално дамата с красноречие и идеи от нестандартен тип, че нейното интелигентно - студено сърце да ви допусне по-близо. Да не бъркаме все пак и да уточним - любовната игра протича от дистанция с думи дотогава, докато интелектуалните бариери не бъдат снети, напълно. Ако не ви харесва, или така не можете дълго време да задържите вдъхновението си, проблемът си е ваш.
-Друго основно изискване за кандидат любовниците - много е важно да 'уловите момента' в който вашата дама е склонна към интимност. За справка в рамките на едно денонощие понякога този период не превишава 2-3 минути (или секунди). Ако го пропуснете, по-добре се примирете с изтърваната възможност и се съсредоточете по-добре следващия път. Има и още детайли, които за сега ще спестим, само ще отбележа, че понякога истинското пилотиране на космически кораб и скачването му с орбитална станция, е по-лесно от това, което вие трябва да направите в случая.

Запазената марка на Водолей и на Венера в този знак , както вкупом (и с право) твърдят всички професионалисти са странностите. Така че дори и да сте постигнали всичко дотук, трябва да сте винаги готови на вашата дама, в най-изненадващ момент внезапно да и стане скучно, да си сложи скафандъра и да отлети нанякъде в друга галактика, на летящата си чиния, в свой собствен свят. Ако е само това - добре, защото има още една екстра. Тя се нарича фигуративно – 'заливане с кофата със студената вода'. Има и друг по-екстремален вариант - ' кофата със вряла вода'.

НАЛИ ВИЖДАTE ИЗОБРАЖЕНИЕТО НА ЗОДИАКАЛНИЯ ЗНАК ВОДОЛЕЙ НЕ САМО КАТО ГЛИФ (ОПРОСТЕН АСТРОСИМВОЛ) А КАТО КАРТИНА В КОЯТО ВАШАТА КРАСАВИЦА ИЗЛИВА КОФАТА С ЛЕДЕНА ИЛИ ВРЯЛА ВОДА. ЕТО ТОВА Е ТОЧНО ТЯ, ВЕНЕРА ИМЕННО ВЪВ ВОДОЛЕЙ, САМО ЧЕ ЕДНО Е ДА ГО ВИДИШ, А ДРУГО Е ДА ГО ИЗПИТАШ ЛИЧНО ВСЕ ПАК!

На по-разбираем език това значи, че няма да ви бъдат спестени унищожителни реплики и забележки, и то точно в моменти, когато най-малко ги очаквате. Няма никаква пощада към крехката отвътре (иначе външно твърда) мъжка същност. След това надлежно ще ви бъде обяснено как всичко сам сте си го изпросили и то по цял списък причини.
Ако Вие сте мъжът, който е решил 'да сложи главата си в торбата' на Венера във Водолей, можете да я заинтригувате и предизвикате желанието й единствено и само, ако интелектуално стимулирате сетивата й, както вече го споменахме. На някой от вас обаче артистичните Венери - Водолейки могат да му изиграят изненадващо бързо сцена на припадък от удоволствие и то предизвикано именно от собствената му мъжка същност. Не забравяйте, че и това е патентована марка от арсенала им за експерименти, и в никакъв случай не трябва да ви подвежда. Ще отговаря на истината само, ако преди или след това, вашата дама най-отговорно Ви заяви, че стандартната физическа любов между две изпотени тела не я интересува. От друга страна и това е напълно естествена симптоматика за нея, защото водолейската й природа търси и намира удоволствие във всичко с интелектуален привкус. Традиционното в любовта й идва малко нанагорно, а и самата тя едва ли ще се реши да изневери на себе си и да напусне удобно изградената си ниша - изключително много държи на собствените си правила и норми и по-скоро ще предпочете да наложи собствения си ритъм и стил в любовното общуване, отколкото да се съобрази и приеме Вашият. (Ужас!)


Бъдете готови и на всякакви изненади в любовта от следния вид:

В разгара на ваше по-интимно преживяване изведнъж да започне да ви обяснява "цветно и широкоекранно" със садистични подробности за някой предишен свой любовник, без да вижда нищо нередно в това. За твърдата, но крехка мъжественост вече споменахме, налага ви се в такива моменти да проявите доста духовитост и да оцените по достойнство партньорката си...
Още по кошмарно е, когато Вие наистина сте много вдъхновен от връзката или погълнат от конкретното любовно преживяване с водолейската Венера, тя изведнъж, по време на близкото общуване, пак от чиста проба скука да ви хвърли в недоумение с безцеремонен унищожителен смях или саркастична реплика, от което мигновено да изчезне яко дим целият Ви ентусиазъм и вдъхновение (да не говорим пък, че от такава 'огнестрелна рана' може да рухне цялата Ви страст)… и после да Ви обясни, че така си почива (е пак всичко зависи от конкретните й планетни положения).
Или пък следната ситуация. Останали сте сами в къщи през уикенда, говорили сте си приятно и с вълнуваща близост. Вашата дама с горе упоменатата Венера се е превърнала в истински ангел и сърцето ви се топи от щастието, че сте именно с нея. В един момент тя пали ароматна пръчица, което още повече Ви настройва към интимност и…след малко Ви връчва триумфално и невъзмутимо прахосмукачката с абсолютно суров, делови вид и нетърпящото възражения обяснение, че сега не е момента за глупости... напълно в неин стил!
И няма да е само това, но вече имате доста характерни външни проявления, по които няма как да сбъркате, че до вас има жена с Венера в този именно странен знак. Доста повече материал ще намерите и в по-сериозните астрологически трудове по въпроса.
Ще попитате може би - и какво от това, че съм информиран? Всъщност защо четох всичко до тук, че и с препоръки за още четене?
На първо място, за да разберете поне част от уникалността на Вашата партньорка и да я приемете адекватно такава, каквато е създадена. Второ, за да разберете, че за ваше улеснение се подготвят и почти изцяло са завършени и:

Кратко ръководство как да оцелеете в близост до Венера във Водолей
Че партньорката е зашеметяващо интересна спор няма. Но много актуално на моменти, в зависимост от нейното конкретно въплъщение (виж картинките в ляво) може да се окаже и как да оцелеете в такава опасно близка орбита. Това е по- важния въпрос ако говорим за търсене на дълготрайно общуване, защото тази нежна дама може да приема и подобни доста опасни форми на изява…

Вече добре информирани за това как да оцелеете, може да потърсите и:


Кратко ръководство как да запазите връзката и да се радвате на общуването с Венера във Водолей:
Ако сте се справили с първата и втората част успешно ( тоест намерили сте такава Венера и сте оцелели в нейната близка орбита), сега наистина започва интересното. Повярвайте вие сте щастлив мъж, небесата са ви поднесли страхотен подарък във вид на точно тази божествена Афродита…
Знам че някои от Вас, биха предпочели например дама с характеристиките на Венера в Скорпион или може би в Телец, но там пък потребността от нестихващата, изпепеляващата и все в различни варианти страст не знам как ще ви се отрази. Дай Боже всекиму, и то точно това към което се стреми, но нали знаете, че най-много сълзи са пролети именно върху изпълнените мечти! Така че стегнете се, приемете съдбата си, осъзнайте колко сте щастлив с това което имате и се дръжте като истински мъж!

И накрая, за известно успокоение на всички, само мога да добавя, че сега е момента да вложите усилия, за да постигнете така желаната от вас хармония с тази странна, под вибрациите на Уран Венера. Ваш неотменен поддръжник от началото на 1998 година, в момента и до към началото на 2012 година, ще бъде Нептун, който транзитира през знака Водолей и все в някой момент от този дълъг период от време ще премине през мястото на рождената Венера на Вашата половинка. И е много вероятно да я направи по-чувствителна и отзивчива към Вашата емоционалност и любов, които й предлагате. Едновременно с това може да стане и по- магнетична, но не я ревнувайте излишно, защото тя го смята за загубено време и сили! Просто оставете и достатъчно въздух и лично пространство. Така в най-добрия случай двамата (което обаче е и най-трудно) може да постигнете божествената, идеалната любов, позната Ви от увлекателна проза, разтърсваща поезия или прекрасна музикална интерпретация!

Папка: Водолей | Добавил: Пим (10.04.2009)
Разгледан: 2431 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129