Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:25
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Водолей


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Водолей

Съвместимост с мъже от всички знаци от зодиака

Мъж Овен

Хармонична двойка сте, почти е сигурно, че сте се запознали при необичайни обстоятелства (по телефона, Интернет, на стадиона). Вие ще разчитате на мъжа Овен във всяко едно отношения, но най-вече - да помогне в осъществяването на плановете ви. Той, макар и да е идеалист, живее в настоящето, докато вие - в бъдещето, затова пътя към успешното съвместно съжителство преминава през вашите сбъднати мечти. В леглото мъжът Овен е буен, страстен и ненаситен - това в първия момент ще ви допадне много, но с течение на времето желанията му за редовно сексуално общуване могат да ви се сторят прекалени. Ако усети леко отдръпване, Овенът ще започне да мисли, че нещо не е наред в отношенията ви. Все пак сходните вибрации на огнения знак Овен и въздушния знак Водолей са предпоставка за една динамична и интересна връзка.

Мъж Телец

Отношенията ви ще станат трудни веднага след момента, в който свалите маските, които сте сложили, за да се харесате на партньора. Телецът е спокоен и уравновесен и всяка изненада или закъснение за среща, които му поднесете ще го изваждат от равновесие. Вие пък няма да разбирате как не му омръзва да си седи у дома, когато на вас толкова много ви се излиза. На него няма да му допадне и факта, че трябва да споделя любовта ви с вашите приятели. Ще сметнете, че той се опитва да ограничи свободата ви. В сексуално отношение вие обичате да експериментирате, жадна сте за нови усещания, докато Телецът търсите удоволствието, без да отдава голямо значение на начина, по-който се стига до него. Вероятността за успешен брак не е много голяма, защото различията помежду ви изглеждат непреодолими. Но истинската любов е в състояние да се справи с всички проблеми, затова не унивайте ;-)

Мъж Близнаци

И двамата сте луди глави и със сигурност ще извършите много диви и неразумни неща докато сте заедно. Това, което той мисли – вие вече го изричате, това, което вие мислите, той вече го прави - как да не повярва човек в съществуването на телепатията. В секса също ще експериментирате, не е изключено да откриете някоя нова поза. Трябва да откриете във вашата връзка фактор, който да ви приземява. Опасността за вас е да останете да се реете завинаги в облаците на мечтите, без ни най-малко угризение за задълженията, които всеки един има в реалния живот. Каквото и да се случи между вас, дори и да се стигне до раздяла, ще останете много добри приятели. Вие сте представители на една и съща стихия - Въздух - което, ако са налице и други хармонични съчетания в астрологичните ви карти, е предпоставка за щастливо съжителство.

Мъж Рак

Невероятно, но факт – ако се интересувате от написаното на тези редове, то вие все пак имате връзка с мъж Рак. Това би озадачило всеки здравомислещ астролог, защото като зодиакални знаци вие нямате почти нищо общо - Водолеят е ориентиран преди всичко към приятелите и живее с единия крак стъпил в бъдещото, а с другия – на Луната, докато за Рака най-голяма ценност представлява семейството и е здраво свързан с традициите и миналото. Какво все пак ви е събрало заедно – преди малко го казах – това е Луната! Вие сте решила да поотложите полета си до нея и вместо това да изследвате човек, подвластен на лунното влияние. В него ви е привлякло чувството му за хумор и здравия разум, от който толкова много се нуждаете ;-) Сексуалните аспекти на връзката ще да бъдат напълно удовлетворяващи за вас, защото интензивността и дълбочината на преживяванията ще е страхотна.

Мъж Лъв

Вие сте представители на два противоположни знака на зодиака и няма как вече да не сте се сблъскали с различията в характерите и начина си на живот. Сякаш живеете в два напълно различни свята и все пак толкова силно се привличате един друг, имате чувството, че сте срещнали допълващата ви половинка. Това усещане едва ли се е появило в първия момент, но постепенно ви е завладяло изцяло. Във взаимоотношенията и двамата може да допуснете една и съща грешка - да се опитате да накарате човека до вас да се откаже от някои от привичките и недостатъците си. Та нали точно те го правят толкова уникален и неповторим? Тъй като времето, което прекарвате заедно е много по-малко от това, в което сте разделени, силата на физическото привличане между вас е голяма. Ако останете по-дълго време заедно, желанието за секс постепенно ще се урегулира до нормално приетите рамки. Не допускайте в интимните ви отношения се прокрадне госпожа "Рутина”.

Мъж Дева

Когато прословутата точност на Девата се срещне с добре известната разсеяност на Водолея, и едновременно с това – редът се сблъска с хаоса, здравият разум с интуицията, практичността с идеализма, то се получава най-странната амалгама, която изобщо е в състояние да съществува в човешките взаимоотношения. Сигурно вече сте си дали сметка за това и в главата ви витае мисълта "Не беше ли по-добре да си останем просто приятели”. Именно така е започнала връзката ви – едно приятелство, което неусетно се е превърнало в най-невъзможната любов на Земята. Това което отсъства в сексуалните ви отношения се нарича консерватизъм, дори и да е имало намек за нещо подобно в началото на връзката. Но честотите на астрологичните ви вибрации се разминават значително и не е изключено бързо да се уморите да бъдете заедно.

Мъж Везни

Може да разговаряте с часове без да ви омръзне, защото само списъка с темите, които искате да обсъдите надхвърля двеста листа. Заедно и влюбени се носите на вълшебното килимче от "Хиляда и една нощ” и полета ще ви отведе до страни, които малцина са имали щастието да зърнат. Но приказките, в които смели принцове спасяват приказно красиви принцеси се превръщат в лъжовен блян, когато нещата опрат до реалния земен живот, нали? За други двойки може би да, но не и за вас. Рицарската душа на мъжа Везни ще успее да се пребори с вятърните мелници на материалния живот. И двамата сте под влиянието на въздушната стихия, което според класическата астрология е предпоставка за добра сексуална съвместимост и успешен брак.

Мъж Скорпион

Убеден съм, че освен сексуалното привличане, има още някаква страст, която споделяте – туризъм, екстремни спортове или окултни науки. Вие сте с доста по-непринуден характер от мъжа Скорпион и с нетърпение сте изчакала момента, в който той е решил да ви покани у дома си, за да разгледате колекцията му от марки ;-). Ако сте мислили, че знаете всичко за секса, мъжът Скорпион отново е този, който ще ви поднесе някоя изненада. Връзката ви, макар и не дотам хармонична, може да бъде изключително поучителна и обновяваща за двамата. Общите ви интереси могат много добре да се съчетаят с подкрепата, която ще си оказвате един на друг, когато става въпрос за професионалното ви израстване и кариера. Освен всичко друго сте и добри приятели, което е голямо преимущество в една любовна връзка.

Мъж Стрелец

Сигурен съм, че не можете да кажете какво предстои да се случи в утрешния ден от вашия съвместен живот. И не защото нямате планове, напротив, а защото те почти винаги се провалят, за да се случи нещо по-вълнуващо, отколкото сте планирали. Мъжът Стрелец се впуска с удоволствие в приключенията, които живота предлага и приема с чувство за хумор неприятностите – качество, което вие ще цените особено много у него. Интелектуално се допълвате и предизвиквате един друг, като по всяка вероятност водите дълги спорове по философски теми. Сексуалните ви игри също са изпълнени с не по-малко предизвикателства и непредсказуемост, и носят удовлетворение и на двамата. Звездите гарантират щастлив брак, изпълнен с много любов, приятелство и взаимно доверие, освен ако няма някакви неблагоприятни аспекти между планетите в рождените ви астрологични карти.

Мъж Козирог

Разрушаването на Берлинската стена, (което стана по времето, когато Уран, планета управител на Водолея, преминаваше през знака Козирог), е подходящ символ за характера на вашите взаимоотношения. Мъжът Козирог трябва да се приготви да се раздели с всички свои традиционни представи за любовта, приятелството и секса. Трябва да знаете, че при цялата му сдържаност, вътре в него е скрито едно дете, което с всички сили се стреми да излезе навън и да извърши някоя лудория. Така че, колкото и да се мръщи на хрумванията ви, рано или късно ще ви последва в поредната авантюра. А когато Козирога се захване с нещо, то той може да надмине очакванията ви. Не мога да обещая, че няма да се карате за хиляди неща, но и двамата гледате в една посока бъдещето, той – година напред, а вие – цяло хилядолетие ;-)

Мъж Водолей

От първата ви среща досега не е минал ден без да се удивлявате на вашия приятел Водолей и така ще продължава живота ви и занапред. Откривате със задоволство, че той ви партнира еднакво добре в интелектуалните разговори, работата, игрите и секса по начин, по-който никой друг не е могъл до този момент. Недостатъците, които хората виждат във вашите характерите (разсеяност, непокорност, своенравие), вас ви развеселяват и дори намирате плюсове в ирационалното си поведение. Живеете във въздушните кули на замъка на идеализма, който сами сте изградили, но за вас той е много по-реален от ферма, разпростряна върху чернозема на Добруджа. Имате неизброимо количество приятели, с които прекарвате настина чудесно и недоумявате, че има хора, които смятат, че е ужасно трудно и скучно да се живее в началото на XXI в.

Мъж Риби

Вие ще попаднете под неговото магнетично обаяние и ще бъдете всмукана до дъното на океана на любовта, подобно на стиропор попаднал във водовъртеж. Но рано или късно ще изплувате оттам, защото сте въздушен знак и изпитвате необходимост от кислород, който ще липсва в отношенията ви. Имам предвид нуждата ви от непрестанно общуване, нови идеи, интелектуални предизвикателства, които не са по вкуса на мъжа Риби. За него всяко ново е добре забравено старо и поредното откритие просто повтаря модела на майката Природа, докато според вас, гениалните открития се раждат, когато те осени прозрение от космоса. Това, на което мога да се възхитя в комбинацията Водолей-Риби е човечността и готовността и на двама ви да се притечете на помощ, когато някой е изпаднал в беда. В секса няма да стигнете веднага до върховното удоволствие и взаимност, защото се страхувате от обвързване. Все пак, ако решите да споделите с мъжа Риби остатъка от живота си, ще му се отдадете изцяло и интимното ви общуване ще се подобри рязко.

Папка: Водолей | Добавил: Пим (02.05.2009)
Разгледан: 6085 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129