Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:13
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Везни


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Везни

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Вие се стремите да създадете уравновесена и хармонична връзка, но момичето Овен далеч не е от тези, които обичат да мируват. Ако кажа, че е ревнива и палава едва ли ще сбъркам, нали. Тя вижда съперница във всяка жена, която се доближи до вас, дори и ако намеренията й са съвсем почтени. По стечение на обстоятелствата (работата, хоби, пътувания), около вас непрекъснато ще има жени и това ще бъде повод за постоянни конфликти с вашата любима от зодия Овен. Сигурно си мислите, че ако беше мъж, щеше да носи името Отело. Томахавката ще бъде заровена за момент, когато я вземете в прегръдките си и тя се почувства единствена и неповторима. Точно тези усещания и страха й, да не ги изгуби предизвикват ревността й. Любовният акт ще бъде великолепна смесица от нежност и страст, борба и ласки, която удовлетворява и двама ви.

Жена Телец

Вашата връзка е изпълнена с толкова много романтика и топлота, че едва ли се сещате за първия закон на Мърфи – "Всяко нещо, което започва добре свършва зле”. Това не се отнася до вас двамата, ще кажете вие или поне докато не се случи наистина. Голямата любов, каквато без съмнение цари между вас, ще бъде подложена и на големи изпитания. С лекомисленото си поведение и слабост към нежния пол, вие ще подложите иначе дебелите нерви на жената Телец на изпитание, което малко жени могат да издържат. И ако чашата на търпението й прелее, жената Телец ще се превърне в разярен бик и нека Бог да ви е на помощ в този момент. Но като типична Везна в сега би трябвало да се сетите за втория закон на Мърфи – "Всяко нещо, което започва зле свършва още по-зле”, така че е по-добре началото да е розово, пък на финала – да става каквото ще.

Жена Близнаци

Вие сте от една порода, и вече сте се надушили. Не смогвате да намерите начини за да изразите въодушевлението от факта, че сте заедно. Едва ли има друга жена, която да провокира вашето въображение и да разпалва любопитството ви по начина, който жената Близнаци може да го направи. От друга страна, малко мъже биха споделили и осъществили мечтите й (полет със самолет до Париж или разходка по Бруклинския мост). Именно на подобно романтично място сте й предложили (или ще й предложите) брак – предложение, на което се съмнявам, че има жена, която би могла да откаже. Не че няма да има спорове и конфликти в отношенията ви със съпругата ви от зодия Близнаци, но в крайна сметка нали в спора се открива истината. Не е изключено малките дрязги да разпалват страстта ви и да се нахвърляте един на друг, сякаш не сте правили любов от месеци. Имате развинтена фантазия, затова и сексуалният ви живот е интересен и богат на събития, всеки път откривате нов аспект на любовната игра.

Жена Рак

Всичко би било чудесно, ако нейната любов на беше толкова обсебваща. Имате чувството, че се задушавате и желаете да поемете дълбока глътка от свободата на ергенския живот. Вие сте жизнерадостен човек, с поглед вперен в света, докато с жена Рак до себе си имате чувството, че постоянно тъпчете на едно и също място. Искате да излезете на кино – тя предпочита да гледа филми на домашното видео; искате да се любите в асансьора – тя ще ви хване похотливо за вратовръзката и ... ще ви заведе в семейната спалня; искате да я заведете на вечеря в изискан ресторант – тя ви казва, че вече е сготвила и предпочита да опитате от нейното ястие. Това ви вбесява, не защото те готви лошо – напротив, а просто факта, че не се случва нищо във вашия живот (според вас). А според жената Рак най-важното нещо е, че сте до нея, имате дом, семейство, че може да се грижи за вас. Не ви ли е достатъчно? Знайте тогава, че сте взели прибързано решение, когато сте казали "Да” в ритуалната зала.

Жена Лъв

Трудно ми е да си представя, че може да има по-представителна двойка от мъжа Везни и жената Лъв. Вие сякаш сте създадени, за да будите възхищение у околните. Но светския начин на живот може да ви изиграе лоша шега, защото аплодисментите ще отклоняват от вас вниманието от половинката ви, в която сте влюбен до уши. И за Бога, не й давайте основателни поводи за ревност, колкото и да изглежда либерална и с широки възгледи. Ако се стигне там, само един скъп и подбран с вкус подарък ще е състояние да я умилостиви. В секса постигате с лекота хармония, сякаш вие сте лък, а тя виолончело и когато се докоснете започват да звучат величествените акорди на девета симфония на Бетовен. Връзката ви има всички шансове да прерасне в щастлив брак, ако изработите стратегия, с която да неутрализирате еднообразието, което неминуемо съпътства продължителния съвместен живот.

Жена Дева

За вас не беше проблем да съблазните жената Дева, но ще ви бъде далеч по-трудно да живеете с нея. Макар че сте много добър дипломат и може да спечелите всеки словесен двубой, няма да намерите начин да я убедите, че не флиртувате със сервитьорката в ресторанта или със секретарката си. Ако наистина сте влюбен в нея, ще проявите воля и ще се наложите над мъжката си природа и няма повече да заглеждате жени, дори и ако дефилират около вас по монокини. Но жестоката съдба ще си направи шега със вас. Точно в момента, в който вие се превърнете в пуритан, жената Дева ще започне да флиртува и то толкова изкусно, че няма да се усетите преди нещата да са отишли твърде далеч. Тя не е ангел, колкото и да се представя за такава. Но все пак това е само един хипотетичен сценарий, така че продължавайте да гледате ведро на живота и да се наслаждавате на пълноценното ви сексуално общуване.

Жена Везни

Питам се – има ли по-щастливи хора от вас, когато заедно тичате по плажа хванати за ръце, докато лекия повей на морския бриз гали нежно косите ви? Трепетът, с който произнасяте думите "обичам те” се слива с любовния писък на гларусите и се понася към небето, където Купидон щастливо се усмихва на точното попадение на стрелите си. Има ли човек, който да не мечтае за подобна любов, която за вас вече е една сбъдната мечта? Плътските удоволствия във вашата връзка са на второ или трето място, което не означава, че сексуалното привличане между вас е слабо, просто то се явява естествено допълнение на духовната и емоционалната ви близост. Знаете, че красотата ще спаси света, а любовта - хората и сте живия пример за това, че между мъж и жена могат да съществуват всеотдайни и хармонични партньорски взаимоотношения. (дано не съм прекалил със розовата боя.)

Жена Скорпион

Защо ли спряхте погледа си на момичето Скорпион, при наличието на толкова много Лъвици и Деви наоколо? Може би защото във вас е заложен стремежът да опознаете тайните на женската природа? Мога да ви уверя, че едва ли има представителка на друг зодиакален знак, която да ви предостави по интригуваща възможност да проведете вашето изследване (което спокойно може да продължи цял един живот). Най-напред ще ви шокира крайността на нейните мнения и оценки за фактите и хората. След това - проницателността, с която успява да проникне в дълбините на вашата душа. И накрая (или по-скоро трябваше да го спомена първо) – начинът, по който се люби. Дори и да гледате на връзката си с тази жена като на една авантюра, искам да ви предупредя да внимавате да не нараните чувствата й, защото ужилването на Скорпиона се помни за дълго.

Жена Стрелец

Няма как да не сте забелязали широтата на познанията на вашата любима от Зодия Водолей – факт, който ви изпълва с тих възторг. Рядко се срещат толкова забавни и едновременно с това – интелигентни жени в наше време. Да си го кажем направо – шансът е почти нулев и все пак тя стои на виенското колело до вас и вие й шепнете нежни думи, запленен от юпитерианския й чар. Вие сте добри приятели, събеседници и разбира се – любовници. За много малко двойки може да се каже, че сексът носи толкова много радост, колкото на вас. Щедри сте по природа и пилеете пари с лека ръка, затова в по-сериозна връзка (брак) вие трябва да поемете контрола над семейния бюджет. Жената Стрелец е откровена до болка, а вие – болезнено справедлив, затова ще ходите с превръзки от раните, които стрелите на истината са оставили върху вашите души. Но именно истината е най-добрата рецепта за лекуването на проблемите във човешките взаимоотношения.

Жена Козирог

Жената Козирог е крепост, която според вас трябва да бъде превзета, защото ключа към сърцето й е скрит някъде високо в планините, и докато другите мъже са тръгнали да го търсят вие сте решили да приложите добре изпитаната тактика с букета цветя. Този номер разбира се е дал резултат, но защо когато сте с нея имате чувството, че сте изправен пред стена? Може би е по-добре да отидете и вие да търсите ключа ... Неговото име е търпение. А Везните далеч не са сред най-търпеливите представители на зодиака. Това което може да ви осигури предимство е едно безразсъдно предложение за брак, но дали целта оправдава средствата? В сексуално отношение вашият опит далеч надхвърля нейния, но не вярвам това да ви притесни, защото вие сте добър учител, а тя съвестна ученичка, която щом си постави за цел може да надмине преподавателя си.

Жена Водолей

Може да разговаряте с часове без да ви омръзне, защото само списъка с темите, които искате да обсъдите надхвърля двеста листа. Заедно се носите на вълшебното килимче от "Хиляда и една нощ” и полета ще ви отведе до страни, които малцина са имали щастието да зърнат. Но приказките, в които смели принцове спасяват приказно красиви принцеси се превръщат в лъжовен блян, когато нещата опрат до реалния земен живот, нали? За други двойки може би да, но не и за вас. Рицарската ви душа ще откликне на желанието на вашата Дулсинея да победите черния магьосник, който държи в плен цялото човечество. Дотук добре, но искам да ви кажа, че освен нея трябва да приемете и нейните приятели, а това вече ще ви дойде в повече... И двамата сте под влиянието на въздушната стихия, което според класическата астрология е предпоставка за добра сексуална съвместимост и успешен брак.

Жена Риби

Вие се удивлявате на спокойствието, с което вашата партньорка наблюдава как се разкъсвате от противоречия, когато ви предстои да вземете важно решение. Дори започвате да мислите, че тя изобщо не се интересува от вас. Не е така. Тя ви обича и ще ви подкрепи, каквото и решение да вземете. Дори и да е грешното. Нека това се отпечата дълбоко в съзнанието ви и ви вдъхне увереност, когато бъдете изправен пред поредната дилема във вашия живот. Връзката ви е започнала трудно, тъй като сте с различни характери, но момичето Риби е откликнало на влюбения ви поглед, защото не би могла да си прости, ако ви причини страдание. В интимната сфера, еротиката с която са наситени вашите отношения може да съперничи и на източните школи в любовното изкуство.

Папка: Везни | Добавил: Пим (06.05.2009)
Разгледан: 4862 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162